עבור לתוכן

איך אפשר להרוס קובץ שלא יפתח אבל יראו אותו?

Featured Replies

פורסם

אני צריך ליצור כמה קבצים שיראו כאילו הם קיים והם עם נפח כמה קבצי word ו spss

אבל אני רוצה שלא יצליחו לפתוח אותם שזה יראה שגיאה כאילו הבעיה במחשב של חבר שלי ולא בקבצים עצמם.

יש למישהו רעיון?

פורסם

פותח עם hex editor ומקליד במקומות ראנדומליים כל מיני אותיות ומספרים ואז שומר

השאלה היא למה?

פורסם

פותח עם hex editor ומקליד במקומות ראנדומליים כל מיני אותיות ומספרים ואז שומר

השאלה היא למה?

אופיס יפתח אותם, מאוד קשה להרוס קבצי DOC בצורה מוחלטת, כל עוד הHEADER תקין הוא יטען מקסימום הוא יראה ריק או אם ג'יבריש. כבר יותר פשוט לקחת קובץ אחר לשנו לו את הHEADER ולהחליף את הסיומת לDOC.

פורסם
  • מחבר

אופיס יפתח אותם, מאוד קשה להרוס קבצי DOC בצורה מוחלטת, כל עוד הHEADER תקין הוא יטען מקסימום הוא יראה ריק או אם ג'יבריש. כבר יותר פשוט לקחת קובץ אחר לשנו לו את הHEADER ולהחליף את הסיומת לDOC.

תודה לכם.

לא אכפת לי שיפתח את האופיס הפוך זה נראה יותר אמיתי ואין מצב שהוא יצליח אבל איך שהוא לקרוא את מה שכתוב נכון?

אין איזה שהוא קידוד שכן יראה לו?

וקבצים רגילים כמו SPSS הוא גם פותח אבל פשוט לו יראה כלום?

פורסם

אתה צריך להגיש עבודה, לא סיימת בזמן, ואתה רוצה לעשות כאילו הקובץ נדפק על הדיסק או משהו כזה?

כווץ בזיפ/ראר, ותשחט את ה CRC32 של הקובץ. רק פעם הבאה, תסיים בזמן :xyxthumbs:

פורסם

תודה לכם.

לא אכפת לי שיפתח את האופיס הפוך זה נראה יותר אמיתי ואין מצב שהוא יצליח אבל איך שהוא לקרוא את מה שכתוב נכון?

אין איזה שהוא קידוד שכן יראה לו?

וקבצים רגילים כמו SPSS הוא גם פותח אבל פשוט לו יראה כלום?

הוא יפתח וינסה לקרוא מה שיש שמה, הוספה של תווי רנדומאליים לתוך התוכן של הקובץ לא תעשה יותר מידי, קבצי אופיס נועדו בשביל לשרוד כדי שאפשר יהיה לשחזר אותם בקלות.

שוב פעם השאלה אם אתה רוצה שהוא יפתח ריק, או יפתח עם הודעת שגיאה, גם השאלה למה זה נועד מישהו חכם מספיק יכול לגלות התעסקות עם הקבצים.

:smile1:

פורסם
  • מחבר

הוא יפתח וינסה לקרוא מה שיש שמה, הוספה של תווי רנדומאליים לתוך התוכן של הקובץ לא תעשה יותר מידי, קבצי אופיס נועדו בשביל לשרוד כדי שאפשר יהיה לשחזר אותם בקלות.

שוב פעם השאלה אם אתה רוצה שהוא יפתח ריק, או יפתח עם הודעת שגיאה, גם השאלה למה זה נועד מישהו חכם מספיק יכול לגלות התעסקות עם הקבצים.

:smile1:

שיפתח עם הודעת שגיאה נראה לי הכי טוב.

דרך אגב תודה על הכל ולא אני לא לומד בכלל פשוט חבר שלי שאל אותי איך עושים כזה דבר אז אני מנסה לעזור לו.

אני מתאר לעצמי שזה משהו כזה שקשור לעבודה אבל זה לא כל כך מעניין אותי וידעתי שפה יש אנשים מקצועיים שידעו מה אפשר לעשות.

פורסם

אופיס יפתח אותם' date=' מאוד קשה להרוס קבצי DOC בצורה מוחלטת, כל עוד הHEADER תקין הוא יטען מקסימום הוא יראה ריק או אם ג'יבריש. כבר יותר פשוט לקחת קובץ אחר לשנו לו את הHEADER ולהחליף את הסיומת לDOC.

[/quote']

בדקתי במיוחד,

כתיבה של כל מיני אותיות במקומות רנדומליים ומחיקה של כמה תווים אחרים דפקו את קובץ הוורד לגמרי,והוא לא היה מסוגל לעשות אפילו recovert לתוכן.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

אני בדיוק באותה הבעיה.

ניסיתי את השיטות, לא עבד לי.

אפשר להסבר מפורט...

תודה!

פורסם

איזה חלק בדיוק לא מובן?

מורידים עורך HEX כלשהו..(חיפוש גוגל יתן מלא תוצאות)

פותחים את קובץ היעד, מחרבשים אותיות בהתחלה ובסוף בעיקר אפשר לוהסיף גם קצת באמצע.שומרים וזהו..הקובץ קיים אבל לא ניתן לפתיחה נורמאלית

פורסם

מה שלא מובן פה זה למה הקפצתם דיון משנת 2009 :screwy:

פורסם

הבחור הסתבך, עשה חיפוש, מצא את אותה השאלה..אז במקום לפתוח נושא חדש, העלה את זה...מה ההבדל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים