עבור לתוכן

פתרון לאות דיגיטלי חיצוני שיחבר מDAC למחשב, לא USB

Featured Replies

פורסם

אני חושד ברעשים שמגיעים מהלוח אם, ואין לי הרבה מה לעשות עם זה.

הכרטיס הוא revolution 5.1. מישהו מכיר מוצר שיעשה לי לינק דיגיטלי מהDAC למחשב ללא הפרעות (חייב להיות אופטי או קואקסיאלי)?

פורסם

לא הבנתי איך בדיוק אתה רוצה להפוך לאופטי קואקס בלי USB אם ברור לך שיש בעיה כלשהי ב-PCI.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אין מתאם אופטי לUSB?

פורסם

כתבת בכותרת "לא usb".

אם מה שאתה מתכוון זה כרטיס קול USB עם יציאה אופטית\קואקסיאלית, יש את ה-xitel DG1/2 שנמכרים באיביי בגרושים(ותומכים רק עד 44/16) אם אתה רוצה תמיכה ב-96/24 יש את ה-M-Audio Transit שגם נמכר בארץ ויקר משמעותית(שוב, למחיר נורמלי, ע"ע איביי).

פורסם

I happen to have an m-audio transit that I've never used, from the states.. probably cost close to 100$. why? long story..

Anyway, contact me if you need.

As far as optical/coax to USB goes, I don't see anyone going that way. I dont see any reasons to either. On the other hand, you could build a USB to coax/optical if you want. take a look at amb.org Y1(gamma1)

You still dont know where the prob is, if its in your sound card or not. Try use someone else's USB DAC maybe, before you go buying stuff..

פורסם
  • מחבר

It's not electricity problem nor amp. I plugged the setup to my d2 without noises. Should be pc-related.

פורסם

תקן אותי אם אני טועה, אבל ל-D2 אין יציאה דיגיטלית.

זאת יכולה להיות גם בעיה בדאק שלך..

אין לי USB DAC(חוץ מה-Alien הידוע לשימצה), אבל אם אתה רוצה לנסות עם דאק אחר, אשמח לעזור.

פורסם
  • מחבר

Thanks friends, i'll come back home and will do some more checks.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים