עבור לתוכן

ספק כח לסוקט 1366 מה כדאי ?

Featured Replies

פורסם

מחפש ספק כח לסוקט 1366

ל- OC כבד 4 GHZ

כרטיס 4870

8 ארד -דיסק

קולר

פורסם

זה בכלל לא קשור לאיזה סוקט אתה קונה, אם כבר מעבד ספציפי שזה I7 920/940.

ויש לך 8 כוננים קשיחים?

בכל מקרה, את הדבר הכי חשוב (ושחובה להוסיפו) לא הוספת לכותרת - תקציב. עשה זאת.

פורסם
  • מחבר

זה בכלל לא קשור לאיזה סוקט אתה קונה, אם כבר מעבד ספציפי שזה I7 920/940.

ויש לך 8 כוננים קשיחים?

בכל מקרה, את הדבר הכי חשוב (ושחובה להוסיפו) לא הוספת לכותרת - תקציב. עשה זאת.

כמה שיותר זול וכמה שיותר טוב

זה המחיר שאני ישלם

8 כוננים קשיחים חשוב בשביל הכניסות חשמל

באם היית מבין היית יודע

פורסם

מה הקשר אם היתי מבין היתי יודע? אני שואל אותך אם יש לך שמונה כוננים קשיחים, ואם לא אז כמה.

ואין דבר כזה כמה שיותר זול וכמה זה יותר טוב - זה מנוגד אחד לשני. בכל מקרה, זה לא פורום 'נחש את התקציב של הבחור' - אז תפעל ע"פ החוקים והוסף את הכותרת. זו הפעם האחרונה שאני אגיד לפני שאנעל את הדיון.

פורסם

הטון שלי לא מגעיל - זו פשוט דרישה ולא בקשה. יכול להיות שזו הסיבה שאתה מוצא זאת מגעיל כי אני אתה לא רגיל לדרישות - בטח שלא בפורום. זה פורום על רמה, ויש סיבה מעולה מאחורי הדרישה להוסיף תקציב. וביקשתי פעם אחת ולא מילאת אחרי בקשתי, הפעם דרשתי וגם אמרתי שזה בהתאם לחוקים - ולכן דיון ללא תקציב ננעל (שוב, בהתאם לחוקים). למה להתווכח ולעשות מהומות ולהתחיל עם העלבות וכו'? תוסיף את התקציב ונגמר הסיפור!

רציתי להבין אם אכן יש לך 8 כוננים, מאחר וזה משהו נדיר שלא רואים כל יום. הכל במטרה למצוא לך משהו מתאים. מה שאני בכל מקרה לא יכול לעשות כי לא נתת לי תקציב. התקציב הוא גם בישבילך (בעיקר) כי חבל שאני אמליץ על ספק שעולה 800 ש"ח כשאפשר להסתפק במשהו שעולה 500 נכון?.

אז אתה הובנת היטב, השאלה אם אני הובנתי..

אם אתה רוצה להמשיך בשטויות ולא לקבל עזרה - זכותך. רק תודיע לי ואנעל את הדיון. הדיון - כמובן, ננעל.

עריכה: התגובה שבאה אחרי שלי, נמחקה מסיבות שכל אחד יכול להבין (אני בטוח בכך).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים