עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1000

Featured Replies

פורסם

לא משנה איזה חברה...

ועוד שאלה האם ג'פורס 9800gtx

חזק יותר מ ראדאון 4850

תודה לעוזרים

פורסם

לא ,אולי ה9800GTX+ הוא המקביל וגם פה ה4850 עולה עליו קצת.

קח 4850 של PALIT שנימכר היום ב750 ש"ח בערך ותהיה בראש שקט, לפני זה רק,

מה מפרט המחשב המלא שלך? איזה מסך יש לך?

פורסם

איך כל הוגעה ראשונה זה ''מה המפרט מחשב שלך ומה המסך שלך'' ?

קשה לקרוא חוקים ? :nixweiss:

תביא את המפרט תגיד מה השימושים ואיזה גודל המסך ונוכל לעזור בצורה יותר טובה

פורסם

^

אתה טועה, בהרבה מיקרים ה4850 עולה עליו, אני לא מסתמך על טבלאות משוחדות או לא משוחדות ,זה לא משקף לי כלום ,אני מסתמך רק על מה שאני רואה וחש עם מיקלדת ועכבר, הבעייה היא כללית בפורום ,97% לפחות מסתמכים על טבלה מסויימת או איזה מאמר שקראו ,אין פה מישהו שמבסס את דעתו וטיעונו על גבי ניסיון אישי, לי יש קשר ישיר לחנויות מחשבים, חלק מהעבודה (ואני לא עובד באיזה חנות) ,יוצא לי להיחשף להמון רכיבים חדשים ואף להתנסות בהם, אז לומר סתם דברים על סמך באנץ'/ טבלה שחיפשת בגוגל לא יהיה נכון ומטעה מאוד.

:xyxthumbs:

פורסם

^

אתה בדקת במחשב שלך את שתי הכרטיסים?

פורסם

לא את ה 9800GTX+ בדקתי אותו במחשב אחר, דיי דומה AMD 4400 ,בכל אופן אצלי בדקתי מספיק כרטיסים כמו 9800GT/GTX 4870

260 ,זה מה שרלוונטי, עקרונית ההבדלים כמעט ולא קיימים בין 4850 לבין 9800GTX+ ,בשטח שניהם מריצים אותו הדבר, אבל אם אנחנו מתייחסים לבאנצ'ים אז הרבה פעמים ה4850 עוקף ולפעמים ה9800GTX+ עוקף אבל לא משהו רלוונטי או משמעותי מבחינת ביצועים בשטח, בגלל זה עדיף את ה4850 ,הפרש של 250 שקלים לטובתו ואותם ביצועים, קצת היגיון.

פורסם

א.זה שתיים מתוך כמה וכמה באנצ'ים שראיתי - ב90% מהם ה GTX+ הוביל

ב.תן לי סיבה נורמלית לדעתך שהביקורות משוחדות?נשמע לי לא הגיוני...במיוחד שזה רוב בעננין הזה

ג.אין לי שום יומרה להבין בדברים האלו ...הידע שלי ברוב המקרים ושל רוב האנשים מתפתח עקב

קריאה של ביקורות או באנצ'ים ,לאף אחד אין ארסנל שלם של כרטיסי מסך מכל הסוגים שבו הוא יוכל

באמת לראות את ההבדלים בעיניים שלו..ככה שהבאנצ'ים באים לעזור לנו בקטע הזה ולא להטעות אותנו

וגם אם יש אתר אחד או שניים שמשוחדים לדבריך אני די בספק שרובם יהיו משוחדים-שוב אני לא רואה סיבה

ד.אף פעם לא קנית רכיב אחרי שהסתכלת בבאנצ'ים או בביקורות עליו ?

ה.אתה רוצה לומר לי שבחנת GTX+ וHD4850 על אותה מערכת והרגשת בהדלים של בוא נאמר גג 4FPS לשניה ?

בגלל זה עדיף את ה4850 ,הפרש של 250 שקלים לטובתו ואותם ביצועים, קצת היגיון.

או,פה נגעת בדבר הנכון!

זה בדיוק הסיבה למה לקנות 4850 ולא 9800GTX+ .. אבל לומר שה4850 טוב יותר בגלל ניסיונך האישי

זו לדעתי הטעות פה .. ההבדלים בוא נאמר לא משמעותיים,לא משהו שעין אנושית תצליח להבדיל לפחות לפי דעתי

תחשוב על זה...כמה ומכה אתרים שעשו באנצ'ים עם תוכנות שבוא נגיד קצת יותר אמינות מהעין האנושים שלך או שלי ..זה לדעתי ממד יותר נכון

אתה לא חושב ?

פורסם

4870 עולה 1090 ש"ח.. :jump:

פורסם

קודם כל בוא נחכה לבנאדם שיגיד לנו מה השימושים איזה מערכת יש לו ואיזה מסך ואז נמליץ על כרטיס ;)

וגם עדיף 4850 ביחס של עלות/תועלת.

פורסם

katkato

שים לב למה שאמרתי, אין הבדל שמורגש בשטח ,אבל יש לא מעט ביקורות ובאנצ'ים שמראים את זה, (אם אנחנו כבר מתייחסים אליהם), זאת לא הנקודה,

העיניין הוא שאין הבדל מורגש ,אף אחד לא יוכל לחוש בו בשום מצב, ואני מוכן להתחייב לזה, אז אני שואל שאלה אחרת.

למה לקנות 9800GTX+ ב1000 שכמו שציינו מעליי אפשר כבר להביא 4870 שעדיף משני הכרטיסים שדיברנו עליהם ?

ומצד שני ,ההבדלים בין ה4870 ל 4850 לא מרחיקי לכת ,עם OC דיי מתקרבים הביצועים ז"א ה4850 מספיק חזק בכדי להריץ חלק משחקים, עדיף כבר לחסוך את ה250-300 שקלים וללכת על 4850 ,זה הכל!

פורסם
למה לקנות 9800GTX+ ב1000 שכמו שציינו מעליי אפשר כבר להביא 4870 שעדיף משני הכרטיסים שדיברנו עליהם ?

אין שום סיבה ;D למרות ש4870 לא נראה לי עולה 1000 ש"ח אבל נו טוב

בכל אופן לא התייחסתי למה שווה לו לקנות אלא מי מהם יותר חזק לפי מה שאני ראיתי

אם הוא שואל אותי בהתלבטות על שני הכרטיסים הנ"ל (4850 ו GTX+ ) אני אומר 4850 בלי לחשוב בכלל

ומצד שני ,ההבדלים בין ה4870 ל 4850 לא מרחיקי לכת

ההבדלים בין שני הכרטיסים הוא 10-20% לטובת ה4870 כמובן..וזה דבר שכן אפשר לראות בעין

נ.ב

ה10-20 % בהבדלים ביניהם הוא לפי באנצ'ים כמובן

אני לא יכול לאמוד את ההבדלים באחוזים כמובן לפי העין

אבל לשני בני דודים שלי יש את הכרטיסים האלו...ואפשר לראות שיש הבדלים ..גם בעין

אבל..זו כבר שאלה אחרת אם הוא מוכן להוסיף עוד כסף..ה4870 חזק מאחיו הקטן בכ10-20% ואומנם עולה כ30% יותר ממנו

בהנחה שהוא באמת עולה 1000...ככה שזו כבר שאלה של כסף..

פורסם
  • מחבר

חברה רק רציתי לדעת מה טוב יותר

לפני שאני קונה

מחשב חדש...

וקיבתי פה את התשובה 4850...

תודה לעוזרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים