עבור לתוכן

טלויזיה GRATZ בגודל 21 אינץ

Featured Replies

פורסם

יש לי טלויזיה " ישנה " אבל רואים בה מצויין TV יותר טוב מכל מסך LCD פשוט שראיתי עד 3000 ש"ח .

הקטע שניסיתי לראות אינטרנט דרך הטלויזיה ורואים לא ברור ממש מטושטש ורק אם אני שם את הרזולוציה 240*320 רואים טוב אבל ממש קטן רואים בקושי חצי אתרים ותוכן ... שאני שם את זה מעל 600*800 רואים פשוט מגעיל ולא ברור .

אם אני שם סרט דרך האינטרנט רואים מצויין אבל מלל כיתוב רואים על הפנים שזה מעל לרזולוציה של 320 .

איך אפשר לראות בטלויזיה 1024*768 ולראות גדול וברור ? ממרחק של 5 - 4 מטר מהמיטה

חשבתי שזה אולי בגלל הכרטיס מסך שלי אבל זה נראה לי בולשיט יש לי GF 4 SE עם יציאה של SVIDEO אבל ב LCD 19 של המחשב רואים טוב איתו ...

גם עם ה LCD 19 שאני רוצה לראות כיתוב / מלל מרחוק עם הרזולוציה הגבוהה בקושי רואים ממרחק 5 - 4 מטר בגלל שהכתב קטן אבל רואים טוב יותר מה TV ואם מנסים להוריד רזולוציה רואים יותר טוב אבל רואים חצי מסך וצריך לשחק עם הגלילה

צריך טלויזיה 70 אינץ כדי לראות על 1024 על 768 כדי לראות ברור ?

או שצריך כרטיס מסך יותר טוב ? אם אני אשים AGP X1550 אני אראה טוב יותר ?

נ.ב.

יש לי TV ELBIT MADE IN ISRAEL עם חלקים של פיליפס בערך 30 אינץ ( רגילה ) אני אנסה לעבוד איתה ניראה מה יקרה .

פורסם

פשוט הרזולוציה של הטלוויזיה שלך נמוכה.

איך אפשר לראות יותר טוב? רק לקנות טלוויזיה חדשה

פורסם
  • מחבר

הורדתי את הרזולוציה של ה TV ל 640 על 480 וגם רואים קטן ולא ברור ובכלל לא יפה .

הרזולוציה המקורית של ה TV זה 640 על 480 :'(

מה שמעצבן אותי ששידורים אני רואה מצויין באמת טפו טפו אין לי טענות .

אז למה דרך המחשב רואים על הפנים ?

*** אם אני רואה סרט / חדשות וכו' / קטע וידאו מהאינטרנט ב TV רואים מצויין רק כיתוב רואים דפוק ***

יכול להיות שזה קשור לכרטיס מסך ?

איזה מסך אני צריך כדי לראות ממרחק של 4 - 5 מטר גדול וברור ?

שהתחלתי לעבוד עם הטלויזיה פתאום הבנתי כמה זה מטומטם לגלוש מקרוב כמו בשנות ה 70 ממש פיספוס חוויה לגלוש דרך TV כיף לא נורמלי.

מצאתי LCD בזול 2000 שקל גודל 32 אינץ ויש לה אחלה נתונים היא לא תומכת מלא ב HD אבל יחסית למחיר היא מצויינת יש לה כניסות HDMI , SCART , RCA , VGA והתמיכה שלה ברזולוציה 1366 על 768 ... רזולוציה גבוהה יחסית ל TV הישנה שלי .

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=UZGRLCDBK3209HD

GRATZ 32 LCD מה אתם אומרים ? 2000 שקל !!!!!

עם הטלויזיה הזאת אני אראה אינטרנט בצורה טובה ? גופנים גדולים וברורים ? ותמונה חדה ? אני רוצה לגלוש מהמיטה בערך 5 מטר ולראות ברור וגדול.

פורסם

אתה לא תראה טקסטים בטלוויזית CRT כמו שאתה רואה במסך מחשב, הפיקסלים של הטלוויזיה יותר גדולים.

עם טלוויזית LCD אתה תוכל לקרוא טקסטים.

פורסם
  • מחבר

שקניתי את ה GRATZ בזמנו ברשת סנסור אמרו לי שהטלויזיה תומכת בחיבור למחשב ועשו לי קטע שיווקי מהסרטים אז בעצם שיקרו אותי אם רואים כל כך מזעזע באיכות וכדי לראות טקסט צריך להיות ברזולוציה נמוכה 320 על 200 ממש בושה וחרפה .

יש לי עוד טלויזיה ELBIT 28 אינץ ( רגילה ) ורואים אותו דבר זוועה חשבתי שבגלל שהיא גדולה יותר אולי יראו את הגופנים יותר טוב פשוט בדיחה עצובה .

איך הטלויזיה הזאת ?

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JX1CE8BCF_B

ראיתי טלויזיות אצל חברים LCD של עד 5000 אלף וראו על הפנים אצלי בטלויזיה הרגילה רואים שידורים יפה יותר הבעיה שאני צריך גם לראות גופנים של מחשב ואני חושש שבטלויזיות של ה HD READY האיכות לא משהו ואני סתם אזרוק 2000 שקל לפח .

פורסם

לא אוהב את hisense

אגב אתה לא צריך יותר מ HD READY כדי לראות גופנים כמו שצריך.

העיקר שיתמוך ב NATIVE RATE ואתה מסודר.

בשביל להמליץ על טלוויזיה - כמה התקציב שלך ?

פורסם
  • מחבר

תקציב 2K ואני חרמן על ה LCD הזה הוא עולה 3500 וזה מתצוגה סה"כ עמד על המדף .

נראה אחלה מפרט .

והטלויזיה שלי הנוכחית היא GRATZ והיא אחלה לא מתוחכמת אבל אחלה תמונה מאוד יפה .

פורסם

תקציב 2K ואני חרמן על ה LCD הזה הוא עולה 3500 וזה מתצוגה סה"כ עמד על המדף .

נראה אחלה מפרט .

והטלויזיה שלי הנוכחית היא GRATZ והיא אחלה לא מתוחכמת אבל אחלה תמונה מאוד יפה .

התקציב שלך קטן מידי לקנות טלוויזיה 32 טובה אני ממליץ לך בחום לחסוך עוד 1500 שקל ולקנות את הסמסונג 450

אם אתה רוצה לקנות טלוויזיות בשוק הפישפשים ואחרי זה לבכות על האיכות זה כבר עניין שלך

בעניין איכות תמונה אם חיבור למחשב בטלוויזיות ישנות גנריות כמו שהיה לך אין דרך לתקן את זה

זה טכנולוגיה ישנה שעוברת מהעולם

ובעניין הכרטיס מסך שלך SVIDO מוציא רק רזולוציה נמוכה ואתה צריך כרטיס מסך שיש לו יציאה איכותית כמו HDMI \או VGA לדוגמה שמסוגלים להוציא לטלוויזיה רזולוציה גבוה

יכול להיות שאפשר לקנות מתאם לכרטיס שלך אבל יכול להיות שלא ואז חיבים להשקיע קצת בכרטיס מסך חדיש יותר

מה שיהיה בעיה כי תצתרך למצוא כרטיס AGP חדיש ואין הרבה כאלו בשוק היום

פורסם
  • מחבר

אם אני אקנה כרטיס מסך שתומך HD אני אראה טוב בטלויזיה הישנה 21 אינץ ?

הכרטיס מסך GF4 תומך 1280 על 1024.

פורסם

לא.

הרזולוציה של הטלוויזיה הישנה נמוכה מידי להציג מסך מחשב, ולא משנה אם תחליף את הכרטיס מסך

פורסם

מה ששוקו אמר

ואני מוסיף גם במקרה שתקנה את הטלוויזיה המשוכללת והטובה ביותר ביקום בגלל שהכרטיס שלך מוציא את הפלט דרך

SVIDIO זה יוריד מאוד את הרזולוציה וגם במסך כזה תיראה תמונה גרועה

זה לא שהכרטיס מסך עצמו לא מסוגל להוציא פלט סביר אתה גם ככה רואה דרכו את המסך מחשב בסדר גמור

אבל אתה צופה במסך מחשב דרך אני מעריך VGA שזה הכבל אם הצבע הכחול (בדרך כלל ) בקצה

בעיקרון אתה יכול לחבר טלוויזית LCD חדישה דרך החיבור הזה אבל במקרה כזה לא תוכל לראות במסך מחשב עצמו אלה רק בטלוויזיה

כי אני מעריך שיש לך רק חיבור VGA אחד בכרטיס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים