פורסם 2009 בינואר 2416 שנים שלום,אני מאחסן חינמית ב hostratorורכשתי דומיין בdomain the netכשניסתי לחבר את הדומיין לאתרבאחסון הכנסתי את שם הדומיין (.com) ובאתר בו רכשתי את הדומיין שיניתי את הdns לns1.Hostrator.comns2.Hostrator.comחיכיתי יום שלם שמא הם מעדכנים את הDNS רק פעם ביום, ועדיין אני מקבל את השגיאה הבאה כשאני מנסה להכנס לאתר דרך ה.comThe proxy server received an invalid response from an upstream server.The proxy server could not handle the request GET /.Reason: DNS lookup failure for: galilhaofek.comלאחר כמה שניות שהוא מנסה להכנס לאתר.דרך הכתובת הישירה שההוסט נתן לאתר , האתר עולה בלי בעיה.מה הבעיה פה?תודה.
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים כרגע לדומיין galilhaofek.com ( זה הדומיין שלך ? לא ציינת. )אין שרתי DNS.אני רואה שעידכנת אתמול בערב ,זה עדיין לא מעודכן ב ROOT SERVERS.====================================Name: a.root-servers.netAddress: 198.41.0.4#53Aliases:galilhaofek.com has no NS record====================================תמתין.מצד שני אני רואה שהסטטוס - LOCK אני לא בטוח מה זה אומר.תתיעץ עם דומיין דה נט.Domain Name: galilhaofek.com Created on ............. 2008-12-22 21:28:00 Expires on ............. 2009-12-22 21:28:00 Record last updated on . 2009-01-23 21:07:00 Status .................LOCK
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים בכל מקרה אם אחרי כל זה אתה לא מצליח, אתה תמיד יכול להשתמש באתרים שנותנים שירותי DNS בחינםכמו zoneedit.com
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים http://help.nominalia.com/faq/nominalia.com/eng/domains/change_of_registrar/transferring_a__com_net_org_domain/index.htmlhttp://help.nominalia.com/faq/nominalia.com/eng/domains/change_of_registrar/transferring_a__com_net_org_domain/lock_status/index.html
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים מחבר ציטוט מהלינק של yousux"the transfer of a .com, .net, .org domain will generally take from 4 to 7 days to be completed"אני באמת הולך לחכות מינימום 4 ימים ?(שיניתי לunlock וכתבתי את הdnsים בlowercases)
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים ציטוט מהלינק של yousux"the transfer of a .com, .net, .org domain will generally take from 4 to 7 days to be completed"אני באמת הולך לחכות מינימום 4 ימים ?(שיניתי לunlock וכתבתי את הdnsים בlowercases)RLM - למה סתם להגיב ? אין קשר בין הדברים שלך לבעיה כאן.ns1.Hostrator.com כבר עונים לשיאלתות עבור הדומיין.orninyo - לגביי הזמנים , לא יצא לי להעביר דומיינים ,פשוט תשאל את DOMAIN THE NETהם יודעים מה ה DELAY שתצטרך להמתין לו.אני לא יודע מה מהירות עדכון בינהם לבין ROOT SERVERS.
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים מחבר אז אני מבין שעשיתי את כל מה שצריך נכון בצד של ההוסט ובצד של הדומיין ונשאר לי רק לחכות תודה.
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים בכיף במקומך לא הייתי מוותר על שיחה עם דומיין דה נט. LOCK נעשה על ידם ויכול להיות שישוחרר רק על ידם. באתר שאני בודק אני לא רואה שינוי בסטטוס, יכול להיות שגם זה מגיב ב DELAY מסויים .
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים מחבר דווקא יש שינוי סטאטוס ושיניתי לunlockעד'יין לא קיבלתי את המייל שמאשר את העדכון
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים מחבר nikfאיפה רואים את הנתונים האלה?Name: a.root-servers.netAddress: 198.41.0.4#53Aliases:galilhaofek.com has no NS record
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים LOCK לא קשור לנושאתנעל חזרה מהר.זה מצב שמיועד להעברת רישום של דומיין מרשם לרשם. עדיף לך להשאיר את הדומיין נעול כדי שלא ינסו לגנוב לך אותו.
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים התקשרת לדומיין דה נט ?אני רואה התקדמות אבל זה עדיין לא עובד.מכיוון ששאלת , אתה יכול להשתמש בכלי הבאhttp://us.mirror.menandmice.com/knowledgehub/tools/digname server : a.gtld-servers.netdomain : youre domaintype : nsעכשיו נראה שהתקלה בשרתי ה DNS של ה HOST
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.