עבור לתוכן

למה יש 2 כרטיסים שונים אותו לדגם של PALIT 4850? (לא SONIC וכ&#1

Featured Replies

פורסם

שמתי לב שבאתר שקניתי את הכרטיס מסך שלי יש את התמונה הזאת:

pr_palit4800.jpg

ומה שאני קיבלתי זה כזה:

100340.jpg

בהתחלה חשבתי שעבדו אלי, אבל שנכנסתי לאתר של PALIT ראיתי שדוקא מה שאני קיבלתי זה מה שמופיע באתר של PALIT (מה שבתמונה שניה)... אז למה יש כביכול 2 דגמים שונים??

תודה.

פורסם

קיבלת גרסת סוניק, תגיד תודה.

התמונה שמופיעה באתרי המכירות היא תמונה להמחשה בלבד, אל תסתמך עלייה.

פורסם
  • מחבר

קיבלת גרסת סוניק, תגיד תודה.

התמונה שמופיעה באתרי המכירות היא תמונה להמחשה בלבד, אל תסתמך עלייה.

נדמה לי שאתה טועה, כי זה ה SONIC:

palit1.jpg

אני מבין שהתמונה היא להמחשה בלבד, אבל כשהרצתי חיפוש בגוגל תמונות לגבי הכרטיס שניהם הופיעו בתור ה 4850 הרגילים... אז עדיין מה ההבדל? שנתון אחר?

נ.ב - ערכתי את ההודעה המקורית כי הבנתי שהיא לא היתה מספיק ברורה לגבי מה שהתקוונתי

פורסם

ההבדלים הם שבתמונה הראשונה זה הרפרנס של ATI וכבר לא מיוצר יותר מאחר וכל חברה קיבלה אישור מ ATI לייצר בעצמה כולל פתרונות קרור שונים וPCB אחרים ועיצובש ונה כראות עיניה ולכן מה שקיבלת הוא בעצה ה 4850 הבסיסי של PALIT שלמעשה מגיע עם קרור טוב ושקט יותר מהרפרנס המקורי של ATI

זה כל הסיפור

לגבי הסוניק זה במאת הגירסא המומהרת יותר ולא אותה קיבלת

תתחדש אחלה כרטיס

פורסם
  • מחבר

ההבדלים הם שבתמונה הראשונה זה הרפרנס של ATI וכבר לא מיוצר יותר מאחר וכל חברה קיבלה אישור מ ATI לייצר בעצמה כולל פתרונות קרור שונים וPCB אחרים ועיצובש ונה כראות עיניה ולכן מה שקיבלת הוא בעצה ה 4850 הבסיסי של PALIT שלמעשה מגיע עם קרור טוב ושקט יותר מהרפרנס המקורי של ATI

זה כל הסיפור

לגבי הסוניק זה במאת הגירסא המומהרת יותר ולא אותה קיבלת

תתחדש אחלה כרטיס

אחלה תשובה! תודה רבה!

פורסם

לפותח ת'רד תתחדש, ותגיד תודה שקיבלת כרטיס עם קירור ALLINONE משופר

פורסם
  • מחבר

לפותח ת'רד תתחדש, ותגיד תודה שקיבלת כרטיס עם קירור ALLINONE משופר

תודה רבה ;)

אשמח להסבר על מה זה הקירור ALLINONE המשופר שאתה מדבר עליו...

פורסם

all in one קירור שמקרר גם את הליבה וגם את הזכרונות. כרטיסים רבים אינן זוכים לקירור כזה לזכרונות שנשארים חמים וחשופים

פורסם
  • מחבר

איזו תשובה מהירה!! :yelclap: תודה...

האמת שאני מתכוון לעשות לו קצת OC כדי לבדוק מה הוא שווה (אחרי שהכרטיס המקורי היה דפוק והוחלף) אבל זה כבר משהו שאני אדבר בפורום אוברקלוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים