פורסם 2009 בינואר 2416 שנים יש לי אינטרנט במהירות של 5M - כאשר אני מורד קבצים או עדכוני למחשב הוא מוריד לי במהירות אסטרונומית.הבעיה שלי היא בגלישה.-כאשר אני גולש יש לי המתנה של כמה שניות בין דף לדף ולפעימם גם יותר מ 10 שניות.חשבתי שזה בא מאיזו רוגלה או תוכנת ריגול אז פירמטתי את המחשב - עכשיו יותר טוב אבל עדיין הגלישה איטית .מה אפשר לעשות ?תודה על העזרה...
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים ביצועים של דפדפן תלויים בהמון משתנים שהרוחב פס שלך הוא המשתנה הכי פחות משפיע עם החיבורים שמוצאים היום (בניגוד למפני 10 שנים).זמן הטעינה של עמוד באתר WEB יכול להיות תלוי בהמון דברים שונים כמו כמות הניתובים לאותור שרת, העומס עליו והתוכן שמוטמע באותו דף כמו פקדי activeX למשל.בנוסף לכל זה גם הדפדפן מאוד משפיע על זמן התגובה במעבר בין עמוד HTML אחד לשני (שוב בהתאם לתוכן של אותו עמוד).
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים מחבר הבעיה היא שבמחשב הנייד שלי בעל פחות זכרון וקונפיגורציה פחות טובה מהנייח שלי אני גולש יותר מהר.
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים תקרא שוב את מה שכתבתי.הביצועים בנויים מהרבה משתנים ולא רק תלויים ברוחב פס או קונפיגורציה של המחשב (אל תשכח גם את התוכנות שרצות במקביל לדפדפן).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.