פורסם 2009 בינואר 2416 שנים בוקר טוב..המון זמן (שנים) שלא שיחקתי ועכשיו אני צריך קצת עזרה בבחירת משחקים..בזמנו שיחקתי QUAKE ו-MDK ן-A.M.O.K ועוד כל מיני שדומים.זה סוג המשחקים שאני אוהב, או יותר נכון שאהבתי.איזה משחקים יש היום בסגנון? תודה מראש
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים ג'וני, עצלן מכדי ללחוץ לו על המפרט?והייתי ממליץ על Fallout3, קשה שלא לאהוב אותו.
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים מחבר תודה לכם...CRYSIS ו - FARCRY 2 הם אכן FPS אבל אלה משחקי מלחמה ואני יותר לכוון של מלחמה אבל פנטזיה.המשחקים שהזכרתי הם כאלה של FPS אבל דמיוניים יותר.יש כאלה? אחד מהמשחקים האחרים שהוזכרו על ידכם, הוא כן כזה?שוב תודה
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים RIDDICK בהחלט שווה בדיקה למרות שהוא טיפלה ישן אבל עדיין נראה TOP NOTCH.אז הנה עוד כמה המלצות-BIOSHOCKMASS EFFECTDOOM 3HALF LIFE 2HALOואם לא שיחקת MDK 2 אז שווה בדיקה למרות שהראשון יותר טוב
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים מחבר המון תודה לכם... ד"א, משחקים כמו אלה שהזכרתי , שנוצרו לפני שנים, יעלו כיום? אפשר בכלל לשחק אותם?
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים יעלו,והם לא נוצרו לפני הרבה זמן.כמעט כל המשחקים שנאמרו פה הם מהשנתיים-3 האחרונות.ואני מוסיף גם המלצה על DEAD SPACE
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים אתה יכול לנסות גם את TimeShiftמכיר לא מעט שאהבו אותו.תוכל להוריד דמו מכאןhttp://www.gamershell.com/download_21417.shtml
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מחבר הי שוב תודה..אני כתבתי:"ד"א, משחקים כמו אלה שהזכרתי , שנוצרו לפני שנים, יעלו כיום? אפשר בכלל לשחק אותם?"ו-ARIEL BIMBA כתב:"יעלו,והם לא נוצרו לפני הרבה זמן.כמעט כל המשחקים שנאמרו פה הם מהשנתיים-3 האחרונות.ואני מוסיף גם המלצה על"אני התכוונתי למשחקים שאני הזכרתי, לא שאתה הזכרת.. MDK, AMOK, QUAKE לא נוצרו לפני שנתיים שלוש, לכן שאלתי אם כאלה משחקים ישנים יעלו על מחשב חדש...
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים יעלו כמו גדולים לרוב.אם לא אז יש compatibility mode ואם זה לא מספיק אז DOSBOX.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.