פורסם 2009 בינואר 2316 שנים אז הלהקה נקראת אטליז השיר נקרא "היי" האלבום בכלל מצויין (מ 2007, ומסתבר שהם מופיעים לא מעט במקומות קטנים בארץ - אבל רק השבוע נתקלתי בהם בפעם הראשונה בעצמי) ושונה ומומלץ מאוד (ביקורת במטאליסט) והקליפ ( "היי") יפייפה: http://eatliz.com/eng/theclip_vimeo1_page.html גם ביוטיוב (מומלץ להכנס ליוטיוב ולצפות שם בגרסא באיכות הטובה יותר) וזה המייספייס למי שרוצה לשמוע עוד שירים שלהם- (איך זה התחיל בכלל כל הקטע הזה, שמוזיקאים פתאום חייבים מייספייס?) http://www.myspace.com/eatliz עד כאן.
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים מפתיע שאתה מגלה אותם עכשיו, השיר שלהם Attractive נטחן ברדיו לפני כשנה וחצי.
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים יש כבוד ליד TOOL, או סתם קקה כמו 99% מהמוסיקה וונאבי הישראלית? (אחותי משמיעה לי כל הזמן כל כך הרבה זבל ביוטיוב שאני מפחד להכנס בלי עוד מידע )
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים תהרוג אותי, אבל אני לא שומע שום קשר למטאל, וגם לא לפרוגרסיב.הם נשמעים כמו פופ סיני
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מחבר פספסת את ה "(פרוג משהו בכל אופן)" ? הם לא ממש פרוג מטאל, אולי טעיתי בכותרת.תן השמעה קצרה לשיר או שניים (יש במייספייס שלהם) ותשפוט לבד.לא דומים למשהו ששמעתי בעבר, אבל מה ששמעתי עד עכשיו מאוד היה לי נחמד.
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים קראתי.. ושמעתי שני שירים (hey + עוד אחד במייספייס)אני חושב שאפשר להגדיר אותם כפופ, וזה באמת נשמע כמו הפופ שהולך ביפן.מוסיקה טובה למיינסטרים של גלגל"צ, אולי טיפה נועז מדי.
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים אני כנראה לא איש של רדיו... וכן, גם Attractive נחמד מאוד את Attractive שמעתי וראיתי לראשונה לגמרי במקרה, באיזו תוכנית שקשורה לאנימציה ומיתולוגיה (במקרה הזה האודיסאה), ומיד אהבתי בהחלט מוזיקה טובה מאוד, ולסולנית יש נוכחות מרשימה מאוד.
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים מה חבר'ה משחקים אותה קשוחים?שמעת לאחרונה מזה פרוג'?זה פרוג לגמרי עם נגעיות מטאליות[ממש בקטנה]לבחור שאמר שהם POP תעשה לי טובה ת'שמע ואחרי זה תדבר אל תגיד על סמך זה שהמוזיקה נשמעת לך "שמחה" השירים עצמם לפחות רובם באלבום נשמעים שמחים ומצמררים עם טקסטאישית אחרי כמה שמיעות אלבום ממש אהבתי סולנית מעולה וגם רמת נגינה של הנגנים הרשימו מאוד
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים חובבני הסולנית- לא אהבתי בכלל את הקול שלה בקושי מרגישים גיטרות התופים שולטים יותר מדיי הייתי מגדיר את זה בתור ROCK-POP-GRUNGEזה מזכיר לי להקה אחת , garbageחביב , לא יותר מדיי , PROG METAL ? תחשבו שוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.