עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

האמת ששמתי לב שאני אמור 'לשלם' הרבה על הכרטיס הזה. גם את ה20 ש"ח על הטעינה, או 27, אם אני רוצה אפשרות למשוך כסף. וגם, יש אפשרות שישארו לי איזה 17 ש"ח בכרטיס, אז איך אני בדיוק אקבל אותם, הרי שום כספומט לא יוציא לי מטבעות?!

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תפקיד אותם בפייפל, בטוח שתהיה לך הזדמנות לנצל אותם.

פורסם

הסרתי את סטים וכל המשחקים נמחקו לי :bash:

האם שעושים uninstall יש הסרה של כל המשחקים ?

אני הסרתי ב revo uninstaller

פורסם

כן.. כשאתה עושה UNINSTALL לסטים זה מוחק את כולו.

היית צריך להעתיק\להעביר\לגבות את התיקייה STEAMAPPS.

פורסם

ואז מה, המשחקים היו נשארים כמו שהם, בלי צורך להתקין ועם שמירה של ההתקדמות במשחק?

פורסם

כן.. אם אלה משחקים של VALVE אז כן.הקבצים נשמרים בפנים.(יש את הSTEAM CLOUD שמגבה אוטומטית שמירות והגדרות)

אבל יכול להיות שיש משחקים שמשתמשים נגיד בGFWL אז השמירות יהיו כנראה בתיקייה של החרא קליינט הזה.

פורסם

תודה, טוב לדעת. רק חבל שהם לא מציעים בהסרה, לשמור את התיקיה הזאת.

אגב, כשסטים מוריד משחק, אז יכול להיות שלקראת הסוף הוא מאט את הקצב, בכוונה. כי בהתחלה הוא הוריד על מקסימום?

פורסם

יותר הגיוני שלקראת סוף ההורדה השרתים נהיו עמוסים.

פורסם

שאלה כללית: כשסטים מוריד משחק, הוא לא צריך גם להתקין אותו. כי הוא מוריד וישר אפשר לשחק?

פורסם

אבל לפי איך שזה נראה בתיקיה "steam>steamapps>common" אז הוא הוריד לי 4787 פריטים, והם נשארו כך (עקבתי תוך כדי התקנה ההורדה, ומה שראיתי, שכל הזמן המספר עולה), ז"א לא נוצרו אילו תיקיות חדשות וכדו'?

פורסם

ערכתי קצת למעלה, אם זה מסביר. ואם לא, אז כוונתי היא, שהוא מוריד לתיקיה (NBA 2K11 במקרה שלי) קבצים. וכשמסתיימת ההורדה, אפשר להתחיל לשחק. כאילו אין התקנה כלל?

פורסם

"התקנה" זה סה"כ קבצים שמועתקים למחשב. לשאלתך, כשמסתיימת ההורדה, אפשר להתחיל לשחק.

פורסם

זה רק אני או שהסרברים של סטים כרגע לא עובדים? האינטרנט מחובר, וזה מתחבר לי לXfire, אבל הסטים עדיין לא מחובר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים