פורסם 2010 ביוני 2815 שנים עד כמה שבדקתי ההנחות קבועות . הדבר היחיד שמשתנה כשהשעון שלהם מתאפס זה איזה מבצעים הם מראים בעמוד הראשון.תבדוק שוב, יכול להיות שמשום מה סטים לא עידכן אצלך את המחירים המתוקנים. אחרי 24 שעות מתחלפים המשחקים והמחיר שלהם חוזר למחיר הרגיל במסגרת המבצעאגב, יש אחלה מבצע על max payne bundleאם מישהו יודע איך אפשר לקנות את המשחק מהארץ, נשארה עוד שעה למבצע.ניסיתי לקנות אבל הייתי צריך לסמן שאני גר בארה"ב ואז הכתובת הזאת לא התאימה לכתובת של הpaypalלא היה לי כוח כבר להסתבך עם זה...
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים המשחק Altitude במחיר של 3.4$. משחק ששווה את את הסכום הזה ויכול להעביר את הזמן ממש בכיף. http://store.steampowered.com/app/41300/ מה אתם חושבים? TF2 יהיה מתישהו ב-10$ ומטה בזמן הקרוב?
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים בוודאות כן.כל משחק שהיה פעם במבצע במחיר מסויים רוב הסיכויים שיחזור במבצע נוסף עם מחיר דומה או נמוך
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים הם מכרו פעם את TF2 ב1-2$!אז כן, סביר שיהיה מבצע(לא עם הנחה כזו לדעתי) מתישהו.
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים פרצו לי לחשבון הסטים, בלוגאין באתר שלהם המערכת לא מכירה את השם שלי שם.למי אפשר לפנות ואיפה?
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים https://support.steampowered.com/kb_article.php?s=33838267f2340f05b71561adf6abdcee&ref=2347-QDFN-4366בהצלחה (-:
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים פרצו לי לחשבון הסטים, בלוגאין באתר שלהם המערכת לא מכירה את השם שלי שם.למי אפשר לפנות ואיפה?לא בטוח שזו פריצה. האם לחשבון הסטים בתוכנה אתה מתחבר כראוי? יכול להיות שבשרתים של steam community נשארה סיסמה ישנה שאיתה נהגת להתחבר (היה לי מקרה כזה), בכל מקרה כשיש ספק עדיף לשנות את הסיסמא.
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים בטוח שזאת פריצה, ההאקר דיבר עם אחד החברים בסטים ואמר שהוא עושה משהו חשוב.בסדר, אני ממתין לתשובה מהם
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים באמת שאין לי מושג אם זה קשור לMW2אבל מן הסתם אני משחק עם מאות אנשים וכולם חשופים לSTEAMID שלי
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים הדברים האלה ממש מדאיגים אותי , יש לי לא מעט משחקים בחשבון שלי וה"פופולריות" העולה של פריצות לחשבונות ממש מדאיגה.חוץ מזה שלא הצלחת להכנס לחשבון , נתקלת באיזה אימייל חשוד במייל שלך? משהו על שינוי הסיסמא או משהו בסגנון?
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים אז זהו שזה ממש מוזר, לא קיבלתי שום מייל.תזמני עם חבר יציאה שלו על מנת שאוכל להתפרץ מהר פנימה ולשנות פרטים אבל זה לא עזר, הוא נכנס מהר וזה זרק אותי החוצהעכשיו אני לא יכול להכנס בכלל כי המערכת אומרת ששם המשתמש שלי או הסיסמא שגויים.בסדר אני נעזר בסבלנות לעזרה מסטים
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים אני מקווה שזה יסתדר מהר ובלי הרבה בלאגנים...בכל מקרה , אני לא מבין איך מערכת כל כך גדולה כמו סטים כל כך פרוצה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.