פורסם 2010 ביוני 2615 שנים לעזעזל אין לי כרטיס אשראי דווקא עכשיו!!!!!! ואני לא אקנה חדש ב250 שקל כי הוא יתבזבז לי תוך יומיים עם המבצעים האלה
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים L4D2 ב10$COH ב10$חבילה של THQ ב50$ שכוללת SHITTON של משחקים.איפה ראית את זה?
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים מישהו רוצה להתארגן על 4 PACK? אני מוכן להחזיר למי שיקנה כסף פשוט אין לי כרטיס אשראי כרגע
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים אני מנסה לרסן את עצמי לא לקנות את כל החנות עם המבצע קיץ שלהםאני חושב שב 4 ביולי הם הולכים לעשות הורדות מחירים על כל החנות לאיזה 75-90 איחוזיםהבעיה שלי היא שהמשחקים שאני רוצה לא קיבלו הנחה משמעותית 33%- 50% ואני מקווה שהם ירדו עוד קצת
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים אני מנסה לרסן את עצמי לא לקנות את כל החנות עם המבצע קיץ שלהם אני חושב שב 4 ביולי הם הולכים לעשות הורדות מחירים על כל החנות לאיזה 75-90 איחוזים הבעיה שלי היא שהמשחקים שאני רוצה לא קיבלו הנחה משמעותית 33%- 50% ואני מקווה שהם ירדו עוד קצת בסוף כל משחק אפשר למצוא במחיר של 7-10 דולר. צריך רק להתאזר בסבלנות. ברגע שמתרגלים לשחק בלהיטים של לפני חצי שנה, שנה ושנתיים החיים נראים יותר זולים אל תשכח שגם בחג המולד יש מבצעים מטורפים
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים בסוף כל משחק אפשר למצוא במחיר של 7-10 דולר. צריך רק להתאזר בסבלנות. ברגע שמתרגלים לשחק בלהיטים של לפני חצי שנה, שנה ושנתיים החיים נראים יותר זולים אל תשכח שגם בחג המולד יש מבצעים מטורפים זה בדיוק מה שאני מתכנן civilization 5 יוצא עוד חודשיים אבל אני אקנה אותו בקריסמס כדי לקבל הנחה במחיר מקסימלית
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים עד כמה שבדקתי ההנחות קבועות . הדבר היחיד שמשתנה כשהשעון שלהם מתאפס זה איזה מבצעים הם מראים בעמוד הראשון.בנתיים אני בנזק של 15 דולר king bounty ממש נחמד. קניתי גם את overlord pack אבל יש הגבלה למה שאני יכול לשחק. חשבתי לקנות space rangers pack אבל יש לי את 2 (קניתי בEBAY פעם ב12 דולר כולל משלוח). אני עדיין משחק X3TC שקניתי באיזה מבצע ועוד לא מיציתי אותו. פשוט יש במשחק הזה יותר מדי דברים שאפשר לעשות. חשבתי אולי לקנות את spaceforce אבל אין לי מספיק זמן לזה. צריך להזהר לא לקנות משחקים סתם כי הם זולים. עדיין חסכתי ים של כסף בגלל שאני לא קונה משחקים שעולים מעל 10$.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.