עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

יש ראיתי כרגע ביושוק 2 ב15$

חיכיתי הרבה למבצע כזה

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut

ב 6.79 דולר

מדהים

פורסם

^^

קניתי אותו ואת commandos 2: men of courage. ב1.69$ זה פשוט משחק חובה!

:xyxthumbs:

פורסם

מעניין מי המשתמש בזון עם הכי הרבה משחקים בסטים :hat:

פורסם

L4D2 ב10$

COH ב10$

חבילה של THQ ב50$ שכוללת SHITTON של משחקים.

פורסם

לעזעזל אין לי כרטיס אשראי דווקא עכשיו!!!!!! :angryfire: ואני לא אקנה חדש ב250 שקל כי הוא יתבזבז לי תוך יומיים עם המבצעים האלה

פורסם

L4D2 ב10$

COH ב10$

חבילה של THQ ב50$ שכוללת SHITTON של משחקים.

איפה ראית את זה?

פורסם

בעמוד הראשי ב"מבצעי היום".

פורסם

L4D2 ב-10.2$ או חבילה של 4 כל אחד 7.65$! חובה לקנות לדעתי!

פורסם

מישהו רוצה להתארגן על 4 PACK? אני מוכן להחזיר למי שיקנה כסף פשוט אין לי כרטיס אשראי כרגע

פורסם

אני מנסה לרסן את עצמי לא לקנות את כל החנות עם המבצע קיץ שלהם

אני חושב שב 4 ביולי הם הולכים לעשות הורדות מחירים על כל החנות לאיזה 75-90 איחוזים

הבעיה שלי היא שהמשחקים שאני רוצה לא קיבלו הנחה משמעותית 33%- 50% ואני מקווה שהם ירדו עוד קצת

פורסם

אני מנסה לרסן את עצמי לא לקנות את כל החנות עם המבצע קיץ שלהם

אני חושב שב 4 ביולי הם הולכים לעשות הורדות מחירים על כל החנות לאיזה 75-90 איחוזים

הבעיה שלי היא שהמשחקים שאני רוצה לא קיבלו הנחה משמעותית 33%- 50% ואני מקווה שהם ירדו עוד קצת

בסוף כל משחק אפשר למצוא במחיר של 7-10 דולר. צריך רק להתאזר בסבלנות. ברגע שמתרגלים לשחק בלהיטים של לפני חצי שנה, שנה ושנתיים החיים נראים יותר זולים :silly:

אל תשכח שגם בחג המולד יש מבצעים מטורפים :xyxthumbs:

פורסם

בסוף כל משחק אפשר למצוא במחיר של 7-10 דולר. צריך רק להתאזר בסבלנות. ברגע שמתרגלים לשחק בלהיטים של לפני חצי שנה, שנה ושנתיים החיים נראים יותר זולים :silly:

אל תשכח שגם בחג המולד יש מבצעים מטורפים :xyxthumbs:

זה בדיוק מה שאני מתכנן

civilization 5 יוצא עוד חודשיים אבל אני אקנה אותו בקריסמס כדי לקבל הנחה במחיר מקסימלית

פורסם

עד כמה שבדקתי ההנחות קבועות . הדבר היחיד שמשתנה כשהשעון שלהם מתאפס זה איזה מבצעים הם מראים בעמוד הראשון.

בנתיים אני בנזק של 15 דולר king bounty ממש נחמד. קניתי גם את overlord pack אבל יש הגבלה למה שאני יכול לשחק. חשבתי לקנות space rangers pack אבל יש לי את 2 (קניתי בEBAY פעם ב12 דולר כולל משלוח).

אני עדיין משחק X3TC שקניתי באיזה מבצע ועוד לא מיציתי אותו. פשוט יש במשחק הזה יותר מדי דברים שאפשר לעשות. חשבתי אולי לקנות את spaceforce אבל אין לי מספיק זמן לזה. צריך להזהר לא לקנות משחקים סתם כי הם זולים. עדיין חסכתי ים של כסף בגלל שאני לא קונה משחקים שעולים מעל 10$.

פורסם

יש אפשרות לדעת כמה זמן נמשך כל מבצע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים