עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

כבר סימתי את שניהם

אבל לא שיחקתי במודים של oblivion והתוספות, אז אני חושב שאני אסתפק רק בו

אבל morrowind נמצא אצלי בתור המשחק הטוב ביותר בכל הזמנים, וכמובן שאני מכיר את המשחק בעל פה (אחרי מעל 1000 שעות משחק)

אבל אני חושב שאני אוותר

כמו שהפתגם על הנוסטלגיה אומר

"אף פעם אל תחזור למקום שהיה לך טוב בו"

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב ב msconfig הגדרתי שלא יפעלו שום תוכנות כשאני מדליק את המחשב (בלבד ESET כדי שאני אוכל לבטל שם את ה firewall), כיביתי את ה firewall גם של ESET וגם של windows והפעלתי את סטים. באיזשהו אחוז הוא מתאפס בחזרה (לדוגמה מ 8% הוא מתאפס), ואחרי פרק זמן מסוים הוא פשוט יוצא. אה ולפני הריסטרט של המחשב מחקתי את ה clientregistry.blob.

עריכה: הנה, זאת בדיוק הבעיה שלי.

פורסם

גם לי היתה את הבעיה הזאת. ביטלתי אנטי וירוס ופיירוול והפעלתי את סטים. אחרי שהוא נכשל הפעלתי שוב את סטים עד שהוא הצליח לסיים את העדכון.

מדי פעם מחקתי שוב את ה.blob כד שזה הסתדר.

פורסם

אוקי, אני אנסה. ועוד דבר: האנטי וירוס שלי מופיע ברישימה של התוכנות שמתנגשות עם סטים, ומסומן שם בכוכבית, שזה אומר שהם ממליצים להסיר את התוכנה לגמרי במידה ולנטרל אותה לא יעזור. אתה חושב שכדאי להסיר אותו, לעדכן את סטים ואז להתקין אותו מחדש?

פורסם

בעיקרון אם אני זוכר נכון הבעיה הזאת נוצרת כאשר יש בעיות בעדכון (חלק מהקבצים נפגמו או לא ירדו בכלל) וזה לרוב נובע מבעיות עם האנטי וירוס או פיירוול.

לכן valve ממליצים לעשות clean boot (שום תוכנה מלבד סטים לא פועלת)

לפני שאתה מסיר את האנטי וירוס - ניסית לבטל את הauto protection של האנטי וירוס?

פורסם

fallout new vegas

ב 50 דולר

מאוד משתלם ;D

פורסם

סידרתי את הבעיות, תודה למי שעזר. ;D

פורסם

אפשר לחכות לחגים, אולי זה יהיה עוד יותר זול משמעותית!

פורסם

אוקיי.. הרגע פרצו לי את הסטים. פשוט ככה. הסטים התנתק לי, לא נתן לי להיכנס, ואז קיבלתי אימייל ששינו לי את הסיסמא ואת האימייל בהצלחה.

מה אני יכול לעשות? לקבוצת תמיכה של סטים יהיה אכפת?

פורסם

fallout new vegas

ב 50 דולר

מאוד משתלם ;D

אתה צוחק, נכון?

לא רק שאין שום הנחה במחיר, המשחק אמור לצאת באוקטובר.

כך שאתה מפסיד פעמיים - גם את הריבית שאתה יכול לצבור על הכסף עד אז וגם את הנזילות של 50$ שלא יהיו לך כבר מהיום.

פורסם

Brotip: Don't buy games now, wait 6 months for Christmas.

פורסם

עוד לא יצא לי לראות תקופת חגים בסטים

מה האחוזים של ההנחות שהם נותים בקריסמס?

פורסם

אוקיי.. הרגע פרצו לי את הסטים. פשוט ככה. הסטים התנתק לי, לא נתן לי להיכנס, ואז קיבלתי אימייל ששינו לי את הסיסמא ואת האימייל בהצלחה.

מה אני יכול לעשות? לקבוצת תמיכה של סטים יהיה אכפת?

לא הגיוני שפרצו לך ככה סתם, בטח שמת את הפרטים שלך באתר מזוייף או משהו לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים