עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
:lol:
  • תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ניראה כמו ניסיון פישינג שכשל...

הכתובת של האתר של STEAM צריכה להיות store.steampowered

והאתר הזה מראה דירוג אדום בweb of trust

פורסם

תנסה לבצע נסיון רכישה ותראה שהדף עובר לאתר הרשמי של סטים (פשוט תוסיף מוצר לעגלה ואז תנסה לרכוש אותו, מבלי לעדכן פרטי אשראי כמובן). ככל הנראה מדובר בחלק ממשחק הרמזים של Portal, ראו את הדיון הבא:

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1173056&page=4

נכון שהאתר נרשם תחת GoDaddy כאשר עושים בדיקה ב-WHOIS אך הכל נראה תקין מבחינת האתר עצמו. קשה לי להאמין שאתר פישינג יפנה לאתר הרשמי כאשר מנסים לבצע פעולה של התחברות או רכישה של מוצר.

דרך אגב:

http://steampowered.ca/gabe/

פורסם

טוב, זה רשמי - Valve זקוקים לסיוע פסיכיאטרי.

פורסם

אני דווקא הייתי מנחש שיש לזה קשר ל-Shattered Horizon שמופיע ב-spotlight.

פורסם

אני דווקא הייתי מנחש שיש לזה קשר ל-Shattered Horizon שמופיע ב-spotlight.

נכון חחח :lol:

הכל שם כתוב נכון פשוט הפוך

פורסם

מצויין :D

פורסם

יופי, עכשיו HL2 EP3.

פורסם

מי אמר שלא יהיה PORTAL 2 ::) מי אמר שזה פרומו ל EP3 ::)

בפעם הבאה תקשיבו ;D חבל שהם הודעו, רציתי עוד שינויים יפים :(

פורסם

יופי, עכשיו HL2 EP3.

כן , זה יגיע בחבילה אחת עם Duke Nukem (Wait for it ) Forever :lol:

פורסם

הם אמרו שלא יהיה EP3 לפני 2011 (זה אומר מינימום חצי שני של 2011, כניראה 2012). בחיים אל תשווה את VALVE ל 3DREALM...אם אתה רוצה אתה יכול להשוות אותם ל ID SOFTWARE, תאריך זה דבר שלא כל כך חשוב להם אבל אפשר לדעת שבסוף המשחק יצא :lol:

פורסם

עזוב אותך שטויות , ראיתי איזה ראיון ווידאו לפני כמה חודשים עם אחד הצ'יפים בוואלב וכשהוא נשאל על EP3 הוא אמר שכרגע זה לא בתוכניות שלהם , הם עובדים על כותרים חדשים (שהם לא HL2) ומשפרים כותרים קיימים...

עד שייצא EP3 (אם בכלל) כבר לא יישאר מי שיזכור מה בכלל היה כל הסיפור עם הEPISODES (שגם הם לעצמם היו דרך לדחות את HL3)

פורסם

VALVE עובדים על משחק מסדרת HL, לא ידוע עם זה EP3 (כניראה שכן) או HL3 אבל הם עובדים על משהו. בקשר ל IP חדש, קשה לי להאמין, אולי הם יחזירו את CS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים