פורסם 2014 ביוני 811 שנים כן אבל אין לי חברים בסטים אולי בגלל זהאין קשר לחברים בSteam אתה אמור לראות אנשים שנכנסו בדיוק כמוך לחדרים.בדקתי הרגע ואני רואה רק 2 אנשים נוספים וכל שאר החדרים ריקים.
פורסם 2014 ביוני 1011 שנים Mysterious Badge - Mysterious Cardsגם לכם זה מופיע בעמוד של ה BADGESזה כנראה קשור ל SUMMER SALE שמתקרב עוד כמה ימים ויהיה כמו שהיה עם ה SNOWGLOBEShttp://i5.minus.com/ib2yWZGB7UVKeN.jpghttp://i3.minus.com/ibwYMxo7CtWnw1.jpg
פורסם 2014 ביוני 1011 שנים לעזאזל אני מכרתי בטעות קלף FOIL ב 0.25 סנט חלקיק שנייה אחרי הלחיצה על מכירה הבנתי מה עשיתי והלכתי לבטל ב REMOVE LISTING והקלף כבר נמכר ועכשיו אני רואה את הבן אדם שקנה ממני מנסה למכור את הקלף ב 4 דולר בא לי לבעוט בעצמי פשוט קבלתי 60 קלפים כאלו אחרי ששמרתי משנה שעברה סטים של קלפים בדיוק בשביל אירוע כזה השלמתי עכשיו 60 BADGES והרמתי את החשבון סטים מ 20 ל 37 אמרתי נמכור את כל הקלפים כי ראיתי אותם נמכרים ב 30 סנט לקלף התחלתי לשים אותם למכירה ובטעות בשוונג ראיתי בשנייה האחרונה שלחצתי שבכלל רשום עליו FOIL יאוו במחשבה נוספת על מה שעשיתי היו לי 420 קלפים בחשבון סטים במידה והייתי מוכר את כולם במחיר ממוצע של 10 סנט הקלף זה יוצא 42 דולר כל הקלפים ונגיד הייתי מוכר בפחות עדיין היה יוצא מעל 30 דולר אבל החלטתי במקום זה פשוט לעשות CRAFTING להכל ולהשתתף באירוע קיוותי לקבל כמה FOIL שהייתי מוכר מה שקרה כבר ספרתי בכל זאת אם נמכור את ה 60 קלפים הרגילים ב 0.25 הקלף עדיין יצא הכל 15 דולר אבל החלטתי שנרד מזה גם ככה הערך שלהם ממשיך לרדת מה שנעשה זה נחכה עד שהאירוע יתחיל רשמתי הקלפים המסתוריים האלו יהפכו למשהו אמיתי יותר הכל יתייצב ונחליף את הקלפים הרגילים עם אנשים שיש להם FOIL נתן להם 5 תמורת אחד ואז נמכור את ה FOIL בעקרון מה שעשיתי זה לזרוק 30-40 דולר על החשבון סטים עצמו במקום למכור את כל הקלפים ולהביא את הארנק סטים לאיזה 30 דולר בול לקראת המבצעים אבל זה ממכר מידי ללחוץ CRAFT ולראות את העיגול המסתובב הזה משהו לא בסדר איתי עריכה" ובכלל יש מלא בוטים שם במרקט מזהים אנשים שמוכרים FOIL לדוגמא במחיר מגוחך קונים מייד ואחרי זה מוכרים יקר ועושים רווח עם מיליונים של משתמשים זה כסף מובטח רק עניין של סטטיסטיקה נערך 2014 ביוני 1011 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2014 ביוני 1011 שנים הכל בסדר איתך סטים דואגת שזה יהיה ממכר ומתגמל בצורה כזאת שאנשים ישקיעו כסף וזמן על בשביל זה.
פורסם 2014 ביוני 1111 שנים אני בכלל לא הבנתי מה זה השטות הזאת של כל הקלפים האלה ומה עושים איתם ואיך בכלל מקבלים אותם
פורסם 2014 ביוני 1111 שנים אם אני לא טועה ניתן לרכוש בכסף או ע"י לשחק במשחקים שתומכים בקלפים. אישית אותי זה לא מעניין אני רמה 3 וטוב לי כך.
פורסם 2014 ביוני 1111 שנים מחבר שטות? כןמה עושים איתם? יוצרים badges או מוכרים במרקט (תלוי בסוג הקלף, רגילים כ 20-40 סנט, מיוחדים ראה למעלה)איך משיגים? משחקים במשחקים שתומכים ב trading cards. אתה יכול לשבת בתפריט איזה שעה ולקבל את כולם... זה נותן לך כמות מוגבל שלהם שלא מספיקה לבאדג, אז אחרי זה אתה מקבל בוסטר פאקס שמכילים כמה קלפים. הבוסטר פאקס מתקבלים רנדומלית בלי קשר לאם אתה משחק או לא (בהפרשים של ימים, שבועות, חודשים...). מה שכן עד היום קיבלתי רק 2 כאלו, ככה שאל תצפה ליותר מידי מהםומכאן גם השאלה מה badge עוזר לי? להעלות את הרמה של חשבון הסטים שלךומה זה נותן? E-פין...ובלי קשר לזה, גם כשמשלימים באדגים לפעמים מקבלים רקעים לפרופיל סטים ואמוטיקונים לצ׳אטאני מקווה שעשה קצת סדר P: נערך 2014 ביוני 1111 שנים על-ידי IlanF
פורסם 2014 ביוני 1111 שנים אני מקבל קלפים או באדג'ים ומדי פעם מוכר אותם במחיר מינימום כדי להעיף אותם מהעיניים. תמונת הפרופיל שלי בסטים נראית כך: אני משחק סינגל פלייר באופן כמעט בלעדי והפרופיל שלי פרטי, כך שאין (ולא יהיה) לנושא הקלפים/תגיות שום משמעות עבורי. נערך 2014 ביוני 1111 שנים על-ידי Mandheling
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.