פורסם 2013 באוקטובר 2512 שנים האם יש גרסה של מאס אפקט 2 שלמה שכוללת את כל התוספות?אני רואה שרשום שם דלוקס אדיטיון אבל לא מפורט מה זה אומר יש לי עותק פיזי של המשחק אבל לא שיחקתי אפילו לא ב DLC אחד שלו והבנתי שיש הרבה והם טובים
פורסם 2013 באוקטובר 2712 שנים מפורט מה זה אומר בדף של הדלוקס. זה רק כולל עוד כמה נשקים + פסקול, סרטון תיעודי ודברים כאלה.לפי מה שהבנתי חלק מה-DLC הם חינמיים ורק צריך להירשם לאתר של Bioware כדי להוריד אותם:http://steamcommunity.com/app/24980/discussions/0/882959799573699491/והאחרים עולים כסף ונראה לי שצריך לשלם להם גם דרך Bioware, ואי אפשר לקנות אותם בסטים. נערך 2013 באוקטובר 2712 שנים על-ידי שניצל
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים metro last night ב15.99$ http://store.steampowered.com/app/43160/מישהו ממליץ? אני מתלבט אם לקנות
פורסם 2013 באוקטובר 2812 שנים מחבר בהחלט ממליץ, משחק טוב מאוד.אני אמליץ לך גם בנוסף לשחק קודם כל ב- metro 2033 ורק אחר כך להמשיך אל last light
פורסם 2013 באוקטובר 2912 שנים לעזאזל אני עכשיו מטייל שם מתחשק לי לקנות כמה משחקים אבל בסוף יצא לי פה איזה 100 שקל הרבה משחקים נחמדים בסביבות ה 20 שקל המשחקהייתי רוצה את alan wakesleeping dogs Fallout (יאללה את זה אני קונה כרגע כי אף פעם לא שחקתי בזה) 5 דולר ALIENS האחרון לא יצא לי לשחק בכלל אני יודע שהוא בינוני אבל שוקל לקנות...plants VS zombies ב 2 וחצי דולר ...קניתיOVERLORD 2 ב 2 וחצי דולר ...קניתיALICE MADNESSהחזקתי את עצמי מלקנות חלק בנתייםיצאתי בזול עם 10 דולר נכון לעכשיו שישומו כמה מהמשחקים האלו בהאמבל באנדל הבא כגכ
פורסם 2013 באוקטובר 2912 שנים ALIENS האחרון לא יצא לי לשחק בכלל אני יודע שהוא בינוני אבל שוקל לקנות.הוא שווה את ה5$ ,אין לי מושג מה המחיר כרגע בגדול רוב המשחקים שרציתי ,יש לי כבר
פורסם 2013 באוקטובר 2912 שנים עדיף לקחת את AvP 2010 שהוא משחק טוב בהרבה (כשתהיה עליו הנחה כמובן).אלו המבצעים המעניינים לדעתי:Sang-Froid משחק לא ממש מוכר אבל מומלץ מאד.מחיר מצויין ל - Serious Sam 3Castlevania שיצא למחשב ממש לא מזמן עכשיו בחצי מחיר, משחק מצויין.Nation Red משחק נחמד, מוצא כמעט בחינם עכשיוNatural Selection 2 מצויין, השאלה היא מה גודל קהילת השחקנים שם כרגעKilling FloorOf Orcs & Men, משחק תפקידים מקורי ומעניין (אבל ליניארי למדי)Deadlight משחק לא רע בכללOrcs Must Die! Franchise PackKing's Bounty: Platinum Edition (וגם החלק האחרון Warriors of The North) נערך 2013 באוקטובר 2912 שנים על-ידי dennis14
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים מישהו יכול לתאר בקיצור את הכתב אחריות הארוך שמסמנים שקונים משחק ? הכוונה ל license agreement נערך 2013 באוקטובר 3012 שנים על-ידי watch out
פורסם 2013 באוקטובר 3012 שנים מזל טוב ל STEAM, עברו את ה 65 מיליון משתמשים רשומים ובחודשים האחרונים הייתה קפיצה נופת במספר האנשים שמחוברים בו זמנית שבערך כל יום יש שעות עם יותר מ 6 מיליון אנשים שמחוברים בו זמנית. חלק גדול מזה זה כנראה DOTA 2 שנהנה ממספר הזוי של שחקנים.רק לשם השוואה ב XBOX LIVE יש פחות מ 50 מיליון משתמשים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.