עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מסכים עם HUGEMOUTH שכנראה הספק שלך חונק את ההורדות מSTEAM. עם מי אתה?

איזה מדינה שמת באזור הורדה? כמו שאמרתי אני מוריד עכשיו מאוסטריה. גם הולנד ובלגיה היו בסדר. אפשר לנסות את גרמניה.

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש למישהו נסיון עם קניה של 4pack בזמן האחרון? (ז"א מאז שאפשר לסחור משחקים)

פעם הרוכש היה מקבל 3 עותקים שהוא יכול לתת כמתנות דרך מייל - האם היום העותקים יכנסו לinventory או עדיין ישארו רק מתנות?

וכן, בדקתי את FAQ שלהם והוא לא מעודכן.

מישהו יודע?

שמתי עין על ה4PACK של SSF4AE וזה מדגדג לי לקנות אותו

(נ.ב - אם יש מישהו שרוצה להשתתף במחיר עלות לכל עותק רק תגידו)

פורסם

בזק בינלאומי. ניסיתי את גרמניה, אוסטריה, איטליה, ארצות הברית, סין ובריטניה. בריטניה נותנת את המהירות הכי טובה. 130 ק"ב. שיא. אןף כל כך רציתי לשחק Deus Ex.

פורסם

אני לא יודע לגבי 4pack אבל כשמעבירים משחק ב-Steam trade אז הוא נמצא ב-Inventory וממתין שתפעיל אותו בחשבון. אני מניח שזה חל גם ב-4pack, כך שאם תתן למישהו אז הוא יכול להעביר את זה הלאה.

פורסם

קודם כל תודה.אני לא רוצה להעביר את כל העותקים, אני רוצה לדעת האם אחרי שאחד מהם ישאר אצלי 3 האחרים יהיו סחירים או מתנות.

עריכה:

קיבלתי תשובה מסטים

אז אם מישהו מעוניין בעותק של Super Street Fighter IV Arcade Edition תודיעו לי בבקשה

All Four Pack offers contain 3 gift subscriptions and 1 subscription towards your own account.

If you already have the subscription on your account, you will not be able to purchase the 4-pack, even if your intention is to send 4 gifts.

These items will be placed into your backpack for trading. You can send the gifts via email or directly to an account name.

פורסם

פתחתי דיון בפורום תוכנה, אך אני חושב שזה גם מקום נכון לרשום פה:

דיון בפורום תוכנה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=513523.0)

סרטון שמדגים תוכנה שבניתי, בעיקר בשביל אנשים שקונים הרבה מהאינטרנט. בסרטון ניתן לראות חישוב מטבעות בתוכנה steam, אתר zavvi ו- deal extreme

שימו על 720

פורסם
buwaN.jpg
פורסם

למה יש לי בספריית המשחקים בסטים כפל נתונים

sid meier civilization

sid meier civilization beyond the sword

sid meier civilization warlord

כל אחד מהם כתוב לי פעמיים ??

הרבה זמן זה מופיע לי היום החלטתי לבדוק

copy.pngfavicon.icofavicon.icocopy.pngfavicon.icofavicon.ico

פורסם

כי עקרונית יש לך שתי גרסאות. אחת לWIN והשניה לMAC.

זה מעצבן, אני יודע. חבל שאין דרך להעלים את הגרסאות לMAC.

פורסם
:xyxthumbs: הסבלנות משתלמת.אולי נקנה עם חבר כי יש לי חופש.
פורסם

הזדמנות מצויינת, תודה.

עכשיו יהיה אפשר להנות מה DLC העתידי ;)

פורסם

למה עתידי? המבצע הזה לכבוד ה DLC (שאם הבנתי נכון אז זה ההורדה שיש לי עכשיו וזה רק 764M).

CHALLENGE MODE :smile1:

מתחיל לשחק...

פורסם

זה רק אני או שסטים נהיה בוגדני לאחרונה? לפעמים הוא לא מצליח או מצליח רק אחרי זמן רב להפעיל משחקים...אפילו משחקים פשוטים.

פורסם

זה רק אתה. הם הרסו את PORTAL 2, צריך HOT FIX...יש לי יותר מ 100FPS והתמונה מקפצת והסאונד מחורבן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים