עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אני מסכים ש CIV 4 מדהים ו CIV 3 היה עוד יותר טוב. CIV 3 זה היה המשחק שישבתי לילות ושיחקתי ;D

CIV 5 עכשיו עולה $12.5 אבל יש עוד $49 של DLCS (פשוט בושה וחרפה ה DLC האלה) זאת אומרת שמשחק מלא עולה $100??? הגזמה בעיניי. אני אקנה אותו כאשר הוא יחד עם כל ה DLC שלו יעלה $12

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

http://store.steampowered.com/news/6201/

Steam Trading Feature Is Live

Welcome to the official launch of Steam Trading, which allows you to exchange In-game items and Gifts with everybody in the Steam Community.

Now you can trade Steam Gifts and in-game items from Valve games Team Fortress 2 and Portal 2, as well as from Spiral Knights, the cooperative adventure from Three Rings and Sega. We’re working with other developers to incorporate Trading and Inventories into their games, so keep an eye out for future announcements in the coming months.

Your Steam Community profile now has an item Inventory, and you'll be able to view the Inventories of every public profile in the Steam Community.

Click over to the Steam Trading FAQ for more information, and get trading!

פורסם

^או בקיצור, העניין נכנס לפועל אבל עדיין לא באופן מלא (אי אפשר להחליף משחקים) ואלוהים יודע מתי :nixweiss:

פורסם

על מה אתה מדבר? :nixweiss: אפשר להחליף כל משחק כבר מאז שהתחילה הבטא..

אבל אפשר להחליף רק עם אנשים שברשימת החברים שלך

פורסם

על מה אתה מדבר? :nixweiss: אפשר להחליף כל משחק כבר מאז שהתחילה הבטא..

אבל אפשר להחליף רק עם אנשים שברשימת החברים שלך

כל משחק? לא רק משחקים שקיבלת במתנה?

פורסם

כדאי לקנות את CIV5? מה שמפריע לי זה שאם אני רוצה גם את כל הDLC, המחיר מכפיל את עצמו.

פורסם

אני חושב שאתה צודק, רק משחקים שקיבלת במתנה או כאלה שמעכשיו שאתה קונה, אתה מסמן שהם יהיו בinventory שלך למטרות החלפה

פורסם

כדאי לקנות את CIV5? מה שמפריע לי זה שאם אני רוצה גם את כל הDLC, המחיר מכפיל את עצמו.

מהסיבה הזאת החלטתי לוותר עליו כרגע. עוד חצי שנה נקנה את הGOTY במחיר הזה עם כל הDLC

פורסם

כל משחק שלא קישרת לחשבון שלך - מתנות מאחרים שלא הפעלת, מתנות שקנית לעצמך, ומהיום גם משחקים שאתה קונה ובוחר להכניס לinventory

אני רוצה לקנות אותו, כי למען האמת הDLC האלה לא חשובים בכלל.

גם ככה המשחק עצמו נותן מאות שעות של תוכן, בשביל מה לי לקנות עוד מפות שאני בחיים לא אשחק בהן?

וגם הסיביליזציות שהם מוכרים בנפרד לא נחשבות בעיניי כביג דיל - זה שהם חמדנים לא אומר שיש ערך אמיתי לשחקנים במה שהם מוכרים ביוקר.

פורסם

מהסיבה הזאת החלטתי לוותר עליו כרגע. עוד חצי שנה נקנה את הGOTY במחיר הזה עם כל הDLC

לאחר שהיא נמכרה באירופה בלבד, גרסת הGOTY מגיעה לשאר העולם ב27 לספטמבר

http://kotaku.com/5840088/civilization-v-game-of-the-year-edition-hits-sept-27

פורסם

שלום לכולם

יש לי שאלה תפעולית : איפה אני משנה את ההגדרות של STEAM שימשיך להוריד את המשחק שקניתי

גם כשמחשב נכנס למצב של שומר מסך...

פורסם

התוכנה תוריד משחקים ועדכונים כל עוד היא מחוברת לאינטרנט ואין משחק שנפתח דרכה.

PORTAL בחינם על ה 20 לחודש (בפעם השניה):

http://www.learnwithportals.com/

פשוט להיכנס ל STEAM ולהוריד, המשחק לא ימחק לכם אחרי ה 20 לחודש, הם פשוט פעם בכמה זמן מעבירים אותו ל F2P.

פורסם

כל משחק שלא קישרת לחשבון שלך - מתנות מאחרים שלא הפעלת, מתנות שקנית לעצמך, ומהיום גם משחקים שאתה קונה ובוחר להכניס לinventory

אני רוצה לקנות אותו, כי למען האמת הDLC האלה לא חשובים בכלל.

גם ככה המשחק עצמו נותן מאות שעות של תוכן, בשביל מה לי לקנות עוד מפות שאני בחיים לא אשחק בהן?

וגם הסיביליזציות שהם מוכרים בנפרד לא נחשבות בעיניי כביג דיל - זה שהם חמדנים לא אומר שיש ערך אמיתי לשחקנים במה שהם מוכרים ביוקר.

לדעתי במשחק עצמו אין הרבה מדי ציוויליזציות. אז בעיני הDLC שמוסיף עוד עמים נחשב מאוד כי זה נותן יותר אקרעיות לכל משחק שאתה מתחיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים