עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

שיחקתי בדמו בזמנו , נחמד לא יותר מזה , בשביל כמעט 4 דולר זה די שווה .

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פאק יש לי איזה 18 כרטיסים ואין לי מושג מה לבחור.

בחרתי במשקפיים של TF2 ולקחתי את Alien Breed 2 (משחק מעולה!!)

ונשארו לי 12 כרטיסים = 4 בחירות. אין-לי-מושג-מה-לקחת :'(

פורסם

אתה יכול לקחת אפילו למשחקים שאין לך , הם יתווספו אח"כ בקניה עתידית

פורסם

EA הולכים לאבד הרבה לקוחות...וזה גם מרגיז שרק אמריקאיים בסטים מקבלים הנחות יותר גדולות מאשר שאר העולם, אני צודק?

אני רק באמת מפחד למשחקים שקניתי בסטים ששייכים לEA ואולי יום אחד הם פשוט יושמטו מהספרייה שלי...מה אתם חושבים? :nixweiss:

פורסם

EA הולכים לאבד הרבה לקוחות...וזה גם מרגיז שרק אמריקאיים בסטים מקבלים הנחות יותר גדולות מאשר שאר העולם, אני צודק?

אני רק באמת מפחד למשחקים שקניתי בסטים ששייכים לEA ואולי יום אחד הם פשוט יושמטו מהספרייה שלי...מה אתם חושבים? :nixweiss:

לא נשמע לי הגיוני שדבר כזה יקרה.

פורסם

הם לא יכולים לקחת ממך משחק שקנית - זה לא חוקי

אני קניתי את אלפא פרוטוקול בהזמנה מוקדמת לפני שהסירו אותו מהחנות לישראל (בגלל הסכמי מפיצות)

כמובן שיכולתי להתקין את המשחק ביום שיצא, ולהתקין שוב מתי שארצה. המשחק שלי!

מה שכן, אם העימות ימשך יתכן מצב שבו לא תהיה המשכיות לתמיכה במשחק כמו שחרור DLC ופאצ'ים לסטים

חוץ מזה, המחירים ב origin פשוט שערוריה! אני נשאר עם סטים או מזמין עותק קשיח מחו"ל

פורסם

בטח המחירים שערורייה רק לאנשים מחוץ לאמריקה

ולגבי הקטע של המחיקה מהספרייה, שמתי לב שרק למשחקים של EA לפני שמתקינים בספרייה של סטים יש עוד הסכם בלעדי שחייבים לאשר - רשום שם כל מיני דברים לגבי מספר עותקים שמותר להתקין והפצה וכו' (אני חושב שיש גם סעיף ששומר להם את הזכויות להשמיד את העותקים שמתקינים או משהו כזה)

קיצור כדאי לשחק את המשחקים שלהם קודם ומהר!

פורסם

MS מחקו בעבר משחקים ב XBOX 360 (משתמשים לא יכלו לשחק בהם יותר גם אם הם היו על הדיסק הקשיח). אני חושב שגם VALVE יכולים לעשות את זה.

EA עשו מהלך מאוד לא טוב כשהם ניסו ללכת ראש בראש עם VALVE, במיוחד שהביצוע שלהם כרגע לא ניראה כזה טוב. הם יאבדו את מה שנשאר להם משוק ה PC בגלל המהלך המפגר הזה. הם גם כניראה יאבדו את הזכויות הפצה של המשחקים של VALVE, אני בטוח ש ORANGE BOX, L4D ו PORTAL 2 הכניסו להם לא מעט כסף.

פורסם

Valve Corporation הם המפיצים של המשחקים של..Valve Corporation :)

פורסם

ל VALVE אין את היכולת להפיץ את המשחקים בחנויות הרגילות, הם לא מיצרים דיסקים, הם לא מיצרים אריזות והם לא שולחים מוצרים לכל העולם. כל המשחקים שלהם שמופצים במדיה פיזית (דיסק) מופצים על ידי EA Partners.

http://www.firingsquad.com/news/newsarticle.asp?searchid=8393

http://pc.gamespy.com/pc/portal-2/1141488p1.html

פורסם

hugemouth בלבלת אותי עכשיו לגמרי, וולאב תלויים בEA???

ודרך אגב, אני יודע שיש להם חנות באנטרנט שהם מוכרים מוצרים כמו חולצות כובעים ועוד...

פורסם

VALVE לא תלויים ב EA, לא חסרות חברות אחרות בשוק שאפשר לעשות איתן חוזה הפצה. עד 2004 המשחקים שלהם הופצו על ידי Sierra (שולבה ל ACTIVISION במהלך האיחוד עם הבעלים של בליזארד).

ZENIMAX, UBISOFT ו ACTIVISION-BLIZZARD (וגם מפיצות אחרות למרות שהשאר קטנות יותר או לא מתאימות) שישמחו מאוד להפיץ את המשחקים של VALVE.

מדובר גם בהוצאה מאוד קטנה בהשוואה למשחקים אחרים, כל מה שהם צריכים זה ליצר את הדיסקים ולשלוח אותם, אולי גם לוקליזציה. כל מה שקשור ל QA, פרסום ותמיכה VALVE עושה בעצמה.

בקשר לחנות, VALVE הם הבעלים של STEAM. בנוסף לזה בחלק מהמשחקים שלהם (PORTAL 2 ו TF2 נכון להיום) יש אפשרות לקנות דברים לדמויות, אם תכנס ל TF2 תיראה שלכל שחקן יש כובע, משקפיים ועוד כל מיני דברים מוזרים.

פורסם

בקשר לחנות, VALVE הם הבעלים של STEAM. בנוסף לזה בחלק מהמשחקים שלהם (PORTAL 2 ו TF2 נכון להיום) יש אפשרות לקנות דברים לדמויות, אם תכנס ל TF2 תיראה שלכל שחקן יש כובע, משקפיים ועוד כל מיני דברים מוזרים.

שכחת את זה:

http://store.valvesoftware.com/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים