עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

crowbar היקר, בארצנו אתה אמור לשלם בערך 230 שקלים על משחק מחשב חדש בדיסק ברשתות של הארץ לא כולל הרחבות ודברים נוספים...

במחיר כזה אפשר לקנות בסטים חבילה של 30 משחקים ויותר!

אגב שאלה קצת דחופה, מחר ב20:00 יהיו עוד מבצעים או שזהו היום זה היום האחרון בסטים למבצעי הקיץ???

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ולכן קרובר יקנה 30 משחקים ולא 1..

פורסם

מחר יהיו עוד מבצעים.

פורסם

מחר יום אחרון, יכול מאוד להיות שהמבצעים יהיו מהמבחר של המצעים הטובים ביותר עד היום (כלומר מבצע שהכי אהבו בכל יום). כמובן שיהיה סט נוסף של משימות, כרגע סיימתי 12 מהן וקניתי 4 דברים עם הכרטיסים (ה DLC של HOMEFRONT, משקפיים ל TF2, שנורקל ל PORTAL 2 ו ALIEN BREED 2).

גם לי אין כסף ואני לא עובד וכניראה שאני אתחיל תואר ראשון השנה, זה לא הפריע לי לקנות את פורטל 2 בהזמנה מוקדמת ב 45$, אני גם מאוד מרוצה מהקניה הזו ורוצה ליראות את ה DLC הראשון. VALVE אמרו בקייץ, בעזרת השם הם יעמדו במילה שלהם וזה לא יצא Q4.

פורסם

אה, אז זה אומר שמחר נדע אם אחד מאיתנו זכה ב-10 משחקים מה-Wishlist :)

פורסם

חיכיתי שמישהו יגיד את זה, חסרה ההרחבה בשם Mysteries of Westgate

אה כן, נכון, יש הרחבה נידחת שבכלל לא הגיעה למדפים.

אני בטוח שOssian Studios עשו עבודה כזו נפלאה שעדיף לא לקנות את האוסף רק כי היא לא כלולה שם. ::)

פורסם

לי יש די הרבה משחקים בסטים

הבעיה שאני לא משחק כמעט. שעה בשבוע זה מאט מאוד בשביל משחקים של היום

פורסם

crowbar היקר, בארצנו אתה אמור לשלם בערך 230 שקלים על משחק מחשב חדש בדיסק ברשתות של הארץ לא כולל הרחבות ודברים נוספים...

במחיר כזה אפשר לקנות בסטים חבילה של 30 משחקים ויותר!

אגב שאלה קצת דחופה, מחר ב20:00 יהיו עוד מבצעים או שזהו היום זה היום האחרון בסטים למבצעי הקיץ???

מישהו אמר לי פעם, שמחסכונות כאלה נהיים עניים...

פורסם

מישהו אמר לי פעם, שמחסכונות כאלה נהיים עניים...

:jump1: לקנות עכשיו לחשוב אחרי זה!

פורסם

אה, אז זה אומר שמחר נדע אם אחד מאיתנו זכה ב-10 משחקים מה-Wishlist :)

קשה לי להאמין שמישהו מאיתנו יזכה.

פורסם

מסקרן אותי למה העלו את המחיר של TERRARIA ל-5$ במקום 2.5$. מזל שהספקתי לקנות. D:

פורסם

יש דרך לקנות את הפורמולה 1 אפילו שהוא חסום לישראל?

פורסם

מסקרן אותי למה העלו את המחיר של TERRARIA ל-5$ במקום 2.5$. מזל שהספקתי לקנות. D:

כנראה שמישהו עשה פשלה רצינית ואנשים קנו בלי הפסקה. אני קיבלתי את שלי בחינם מהחברה מארה"ב (אני נתתי 3 עותקים של l4d2 בתור שלי) . רציתי לקנות עוד 4 pack אבל בסוף קניתי עוד עותק ב5$ כדי שהאחינים שלי גם יוכלו לשחק.

משחק ממכר חבל"ז כמו minecraft בדו מימד. מישהו אמר בפורום הבינלאומי שאני משתתף בו שהוא שיחק איזה 8 שעות רצוף :lol: . גם ב5$ שווה לקנות את המשחק למרות שאפשר לקנות משחקים הרבה יותר מושקעים במחיר. המשחק עדיין מקבל עידכונים אז כדאי להאכיל את המפתחים.

חוץ מזה קניתי גם x3tc מתנה למישהו שחובב privateer . משחק מצוים לאנשים שאוהבים משחקי חלל. בקרוב יוצא x-rebirth אבל עדיין שווה. ב X3TC אתה יכול לעשות הכל. לבנות את רוב התחנות חלל ולטוס בכל הספינות (יש בטח כמה ספורות שאי אפשר להשיג אבל אפשר לספור אותם על יד אחת) . יש שם גם ספינות ענק והשטלתות על ספינות ענק. המשחק פתוח לאללה. אני פעם התחילתי מחדש ועשיתי ים כסף מאסיפת טילים שהיה בקרב מול kha'ak destroyer שעשה שיפוץ לsector מסוים (יש ל 6 תותחי ענק לטווח די ארוך אם מישהו מתקרב עם משהו פחות מcorvette או frigate הוא מושמד די מהר)

יש דרך לקנות את הפורמולה 1 אפילו שהוא חסום לישראל?

רק אם מישהו שיכול לקנות אותו יעשה לך gift עד כמה שידוע לי.

פורסם

אתם מדברים כאילו 5$ זה יקר... סה"כ 17 ש"ח.

בגלל זה חשבתי לקנות עוד חבילה של 4 במחיר של שוארמה בלאפה . עדיין לפי דעתי למרות שאפשר ב5$ לקנות משחקים הרבה יותר "מושקעים ויפים" מterraria מה שקובע זה המשחקיות. עכשיו המחיר לרביעיה עלה ל 15 דולר (פיצה משפחתית )וכבר קניתי 4-pack במחיר הזה (l4d2) . עכשיו אני צריך למצוא את מי עוד לדרדר ל X3 :lol: . יש terraria משחק של 8 שחקנים בcoop וזה צריך להיות ממש כיף רק תבדקו את הסרטים בsteam ותקחו בחשבון שזה דומה מאוד לminecraft .

המשחק זה הורדה של 16 MB בערך אז זה יורד ממש מהר אבל יש עדכון של איזה כמה דקות . היום רוב המשחקים הם 4GB+ ולא תמיד הגודל על הדיסק מבדיל בין משחק טוב למשחק בינוני עד- גרוע.

אגב יש לי חדשות חצי טובות כי עכשיו יש על האתר הזה כבר עומס לא נורמאלי אבל יש אתר שנותן 3 משחקים חינם כולל arma 2

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...or-gratis.html

אני הצלחתי השיג את כל השלושה אבל האתר לא יציב ויש לכם שעון של 15 דקות על סל הקניות . אני "קניתי " (קיבלתי בחינם) אותם אחד אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים