עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב נו.. זה כבר לא משנה...

אבל מישהו באמת עושה שטויות אי שם ברחבי האינטרנט...

קיבלתי עכשיו מייל שמישהו ביקש רשימה של חשבונות שקושרים לאימייל שלי... ומתברר שיש עוד חשבון אחד שמקושר למייל שלי שלא ידעתי עליו :screwy:

כנראה מתישהו פתחתי חשבון אחר ושכחתי אותו :P

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באמת יצאת חומוס :hat:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

header_292x136.jpg?t=1299186511

Neverwinter Nights Platinum נמכר ב10$ :xyxthumbs:

פורסם

הי

הבן שלי (שגם הוא כמוני לא מביני מחשבים) משתמש בפלטפורמט Steam כדי לקנות ולהוריד ולשחק בכל מיני משחקים

אחד האחרונים שהוא רכש זה המשחק Assassins-Creed-Brotherhood

אחת הבעיות שאני מזהה ב Steam זה שהיא מתקינה עצמה לתוך הרד דיסק C היכן שמערכת ההפעלה והתוכנות ומורידה אליה את המשחקים כך שהכונן הזה נסתם במשחקים כבדים אפילו שהם לא מותכנים להפעלה

שאלתי

1.מה דעתכם על Steam כפלטפורמה הנ"ל מה היתרונות או החסרונות שלה, והאים יש לכם המלצות כלשהם.

2.האם ניתן להגדיר את ההורדה של התוכנות לכונן אחר מאשר כונן C

ואם יש מידע כלשהו שלא שאלתי לגביו אבל הוא רלוונטי להבנה שלי את התוכנה אשמח אם תחלקו איתי

יום טוב

מיקי

פורסם

לשאלותיך, וברשותך אתחיל מהשניה

2. כפי ששמת לב התוכנה מתקינה את המשחקים לתיקיה בה היא מותקנת, אשר נמצאת בכונן C כברירת מחדל. אין דרך פשוטה להתקין את המשחקים בתיקיה נפרדת לכן אני ממליץ לך

• -לבצע גיבוי למשחקים שכבר מותקנים
  • -למחוק את סטים ולהתקין מחדש את התוכנה מחדש בכונן פנוי
  • -לבצע התקנה למשחקים דרך הגיבויים שיצרת.

איך עושים את כל זה? פשוט:

• -בפינה הימנית העליונה של המסך - תלחץ על תפריט steam שם תבחר באפשרות backup and restore games
  • -תבחר בbackup installed games ומהרשימה תבחר במשחקים שאתה רוצה לגבות
  • -תבחר יעד בו הגיבוי ישמר
  • -תמחק את סטים ותתקין מחדש בכונן הפנוי
  • -תכנס שוב לתפריט backup and restore files. הפעם תבחר באפשרות restore previous backup ותבחר את התיקיה בה שמרת את הגיבוי.
  • -שלום על ישראל ושיהיה בהצלחה למכבי הערב.

1. מה אני חושב על סטים? תוכנה בטוחה וכל עוד אתה קונה רק משחקים שבמבצע - אז גם זולה. אין מה לחשוש מוירוסים או ממשחקים לא תקינים. משתמש בה כבר כמה שנים, בינתיים בלי תלונות.

פורסם

אפשר פשוט לעשות גזור והדבק לתיקייה של סטים לכונן אחר.

פורסם

^^^

זה מה שאני עשיתי, מעבירים את התיקיה של STEAM כמו שהיא ומפעילים את התוכנה, היא תסדר את עצמה לבד ותחזור לעבוד כרגיל בלי לדרוש ממך התקנה מחדש של התוכנה או המשחקים שלך.

פורסם

אפשר פשוט לעשות גזור והדבק לתיקייה של סטים לכונן אחר.

פשש טוב לדעת!

חשבתי שדיברנו על הנושא הזה פעם, עכשיו נזכרתי שמישהו שאל אם אפשר להשאיר את התיקיה בכונן אחד ולהתקין חלק מהמשחקים בכונן אחר. הפתרון שהציעו היה משהו עם תיקיות וירטואליות או משהו בסגנון. סיבוך בקיצור

פורסם

תודה,

תשובותכם מועילות

יום טוב

מיקי

פורסם

איך אני מגבה שמירות במשחקים שמותקנים עצלי בסטים ?

אני צריך לעשות התקנה על ארד דיסק חדש (מה שיש לי כרגע בגסיסה )

אני כבר יוריד את המשחקים מחדש אבל לא רוצה לאבד את השמירות

בתודה לעוזרים קרירין

פורסם

אני חושב שאתה צריך לחפש את הסייבים של כל משחק באופן ספציפי...בד"כ בתיקיה STEAMAPPS בתוך תיקיית הSTEAM שבPROGRAM FILES.

פורסם

איך אני מגבה שמירות במשחקים שמותקנים עצלי בסטים ?

אני צריך לעשות התקנה על ארד דיסק חדש (מה שיש לי כרגע בגסיסה )

אני כבר יוריד את המשחקים מחדש אבל לא רוצה לאבד את השמירות

בתודה לעוזרים קרירין

א. אני חושב שאם אתה מעתיק את כל תיקיית הSTEAMAPPS זה גם מגבה את השמירות.

ב. אני חושב שיש חלק מהמשחקים תומכים ב"ענן" של סטים , אתה יכול לבדוק אם זה כולל את השמירות...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

The Potato Sack

אוסף של 13 משחקי אינדי שנמכרים כל אחד ב-50% הנחה (מחיר בין 2.50 ל-10 דולר), או כל החבילה ב-75% הנחה (37.40$, בערך 130 ש"ח).

לא יודע כמה המשחקים טובים כמכלול, אבל כמה מהם מומלצים בהחלט (לפי מה שקראתי - Audiosurf, Defense Grid, Amnesia, Killing Floor ואחרים), ככה שגם אם מתכננים לשחק רק בהם אז כנראה כבר משתלם לקנות את כל החבילה.

פורסם

Defence grid מעולה למי שאוהב משחקי TD

קניתי אותו בנפרד בזמנו, ואני עכשיו שוקל לקנות את ה potato sack , מה שאומר שאני אוכל לתת את Defence grid מתנה למישהו בגלל הכפילות,

אז אם מישהו מעוניין - כל הקודם זוכה (אני אחליט סופית אם אני קונה את זה מתישהו הערב)

פורסם

אגב מתנות כפילות:

אני מקווה שכולם יודעים-

אם הזמנתם את portal 2 ב pre-order של steam וכבר יש לכם את portal 1 ב steam-

אז אתם יכולים לשלוח עותק מתנה של portal 1 למישהו שלא שיחק, חינם.

פשוט כנסו בתפריט של steam ל Games ובחרו ב-

Manage gifts & guest passes

(אפשר לשלוח לכל אחד, גם אם אין להם חשבון סטים עדיין)

אז תנו לחברים שלכם שלא שיחקו בפורטל 1 להנות.

ואם מעולם לא שיחקתם בפורטל ויש לכם חבר שהזמין את 2 בפרה-אורדר מסטים - דרשו ממנו שישלח לכם את 1 במתנה עוד היום! :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים