עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

נדיר היום למצוא מישהו שאין לו OB

This guy, right here :hi:

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יאללה אתם עם הקיצורים שלכם, נו, אז מה זה OB?

פורסם

פעם אחת קונים את הקופסא הכתומה וסוגרים ענין על HL2

ובדרך גם נהנים מ TF2 ופורטל.

http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Shooter-First-Person/Half-Life-2-The-Orange-Box/~r331494/?s=orange+box

^ OB = Orange Box

העובדה שזה במבצע של 5$~ בסטים פעם בחודשיים בערך באמת גורמת גם לי להתפלא שעדיין יש אנשים שאין להם.

אני אפילו בכלל לא אוהב FPSים ובחיים לא שיחקתי HL, ובכל זאת קניתי את החבילה הזו רק בשביל פורטל בזמנו :)

פורסם

אני מנחש שהם מתכוונים ל-ORANGE BOX.

עריכה:

לא הספקתי. >:

פורסם

This guy, right here :hi:

Me too,

חח אני חושב שעדיף לקנות משחק, להנות ממנו, לנצל אותו עד תום. ואז לקנות אחד אחר, לקנות חבילה זה כמו לאכול את כל העוגיות בבאת אחת, זה לא להנות כמו לאכול אחד אחד להשאיר בפה, להרגיש אותם נמסים לך בפה ולנצל כל טיפת שוקולד, :P

פורסם

אבל זו חבילה שיותר זולה ממשחק בודד. כשהיא רק יצאה אני זוכר שקניתי אותה ב-180 ש"ח (נראה לי) שזה כבר פחות ממחיר מלא של משחק אחד.

קונים חבילה, ומנצלים את המשחקים אחד אחרי השני עד תום.

בהמשך לאנלוגיית העוגיות שלך, זה שקנית חבילת עוגיות במחיר של עוגיה אחת, זה לא אומר שאתה חייב לאכול את כולן בבת אחת.

פורסם

^ יאפ :xyxthumbs:

לקח לי שנה+ לסיים את HL2 וכל האפיזודות. עזבו את זה שזה אף פעם לא נמאס וסיימתי EP1 / EP2 / HL2 כבר כמה פעמים :xyxthumbs:

אל תשכח גם שיש לך פורטל ו TF2 זה בעצם כיף שלא נגמר (אולי המשחק עם הכי הרבה עדכונים ושינויים לאחר שהוא יצא?).

ב 180 שקל (מחיר מקורי).. תראה לי משחק אחד שיגיע לזה אפילו, עזוב שזה בטח יהיה פי 2 במחיר.

פורסם

קניתי את החבילה של ABE והאמת נתקעתי די בהתחלה שצריך להביא את הגמל הגמד שלך במעליות-אז שכחתי להביא אותו לשלב שאחרי, ואז נשמר לי בלעדיו וצריך להתחיל הכל מחדש עם הגמל הזה.

אני מקווה שבעוד כמה שנים אני אצליח לסיים את המשחק הזה.

פורסם

המשחקים הישנים יותר מאוד קשים, אפילו יותר קשים ממה שזכרתי :P

פורסם

שלום

השאלה שלי כזאת

יש תאריכי מבצעים קבועים ? כמו זה שהיה בחג המולד (חבל שלא קניתי) :bash:

אני רוצה לקנות את המשחק team fortress 2

תודה

פורסם

כל סוף שבוע יש מבצע.

מדי פעם יש מבצעים במהלך השבוע.

כל חג מולד, חג ההודיה ותחילת חופשת קיץ יש מבצעים גדולים.

פורסם

כל חג שנחגג בארה"ב וכל יום מכירות מיוחד שיש בארה"ב (כמו יום שישי השחור).

כמו כן בארועים מיוחדים שקשורים למשחקים. לדוגמה עכשיו יש מבצעים על כל סדרת C&C לכבוד ההודעה על חידוש הסידרה.

פורסם

עוד FAN MADE MOVIE שמבוסס על HL, הפעם מרוסיה, ניראה ממש טוב.

פורסם

למי שאין- משחקי חובה במחיר מצחיק

Ubisoft Weekend Deal Pack

12.99$

[attachment deleted by admin]

פורסם

ברייד ב10 שקל, וקרייסיס 2 הדמו להורדה בסטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים