פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים פעם אחת קונים את הקופסא הכתומה וסוגרים ענין על HL2 ובדרך גם נהנים מ TF2 ופורטל. http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Shooter-First-Person/Half-Life-2-The-Orange-Box/~r331494/?s=orange+box ^ OB = Orange Box העובדה שזה במבצע של 5$~ בסטים פעם בחודשיים בערך באמת גורמת גם לי להתפלא שעדיין יש אנשים שאין להם. אני אפילו בכלל לא אוהב FPSים ובחיים לא שיחקתי HL, ובכל זאת קניתי את החבילה הזו רק בשביל פורטל בזמנו
פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים This guy, right here Me too, חח אני חושב שעדיף לקנות משחק, להנות ממנו, לנצל אותו עד תום. ואז לקנות אחד אחר, לקנות חבילה זה כמו לאכול את כל העוגיות בבאת אחת, זה לא להנות כמו לאכול אחד אחד להשאיר בפה, להרגיש אותם נמסים לך בפה ולנצל כל טיפת שוקולד,
פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים אבל זו חבילה שיותר זולה ממשחק בודד. כשהיא רק יצאה אני זוכר שקניתי אותה ב-180 ש"ח (נראה לי) שזה כבר פחות ממחיר מלא של משחק אחד.קונים חבילה, ומנצלים את המשחקים אחד אחרי השני עד תום.בהמשך לאנלוגיית העוגיות שלך, זה שקנית חבילת עוגיות במחיר של עוגיה אחת, זה לא אומר שאתה חייב לאכול את כולן בבת אחת.
פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים ^ יאפ לקח לי שנה+ לסיים את HL2 וכל האפיזודות. עזבו את זה שזה אף פעם לא נמאס וסיימתי EP1 / EP2 / HL2 כבר כמה פעמים אל תשכח גם שיש לך פורטל ו TF2 זה בעצם כיף שלא נגמר (אולי המשחק עם הכי הרבה עדכונים ושינויים לאחר שהוא יצא?). ב 180 שקל (מחיר מקורי).. תראה לי משחק אחד שיגיע לזה אפילו, עזוב שזה בטח יהיה פי 2 במחיר.
פורסם 2011 בפברואר 2514 שנים קניתי את החבילה של ABE והאמת נתקעתי די בהתחלה שצריך להביא את הגמל הגמד שלך במעליות-אז שכחתי להביא אותו לשלב שאחרי, ואז נשמר לי בלעדיו וצריך להתחיל הכל מחדש עם הגמל הזה.אני מקווה שבעוד כמה שנים אני אצליח לסיים את המשחק הזה.
פורסם 2011 בפברואר 2514 שנים שלום השאלה שלי כזאת יש תאריכי מבצעים קבועים ? כמו זה שהיה בחג המולד (חבל שלא קניתי) אני רוצה לקנות את המשחק team fortress 2 תודה
פורסם 2011 בפברואר 2514 שנים כל סוף שבוע יש מבצע.מדי פעם יש מבצעים במהלך השבוע.כל חג מולד, חג ההודיה ותחילת חופשת קיץ יש מבצעים גדולים.
פורסם 2011 בפברואר 2514 שנים כל חג שנחגג בארה"ב וכל יום מכירות מיוחד שיש בארה"ב (כמו יום שישי השחור).כמו כן בארועים מיוחדים שקשורים למשחקים. לדוגמה עכשיו יש מבצעים על כל סדרת C&C לכבוד ההודעה על חידוש הסידרה.
פורסם 2011 במרץ 414 שנים למי שאין- משחקי חובה במחיר מצחיקUbisoft Weekend Deal Pack12.99$[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.