פורסם 2009 בינואר 2316 שנים קניתי נתב edimax BR-6204wlg, והוא פשוט מתעקש שלא להתחבר לשום דבר.אני מחבר אליו ethernet מהמחשב, וכלום, הלד אפילו לא נדלק, ובחיפוש רשתות אלחוטיות, הוא לא קיים, אני משתגע.
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים אתה משתמש בכבל רשת רגיל לכניסת LAN ?את היכולת האלחוטית צריך להגדיר פעם ראשונה.
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים אם המנורה לא נדלקת אז אין חיבור פיסי כמו שצריך.האם הכבל תקין והאם ניסית מבואות אחרות אצלו?
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים מחבר ניסיתי מבואות אחרים, ואין כלום שום קשר, איפה שהראוטר הישן מזהה הכל, החדש לא מזהה כלום.
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים איזשהי נורה דולקת על הנתב?בדקת שהוא מחובר כמו שצריך לחשמל ושאתה משתמש בשנאי שלו ולא של הנתב הישן בטעות?
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים מחבר הגזמת... יש אור ב power, ויש אור בשידור אלחוטי, אבל במבואות, כלום, מת
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים חיבור אלחוטי לא יעבוד לך לפני שתכנס לנתב קווית ותגדיר אותו.במידה ואין לך לדים דולקים כשאתה מחבר כבל תקין, לך להחליף את המכשיר.אין מה לנסות להתחכם יותר מידי, מכשיר חדש יש אחריות.
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים מחבר זה מה שחשדתי בהתחלה, שהביאו אחד מקולקל, אבל רציתי להיות בטוח שאני לא טועה, כי אני לא מבין גדול ברשתות.תודה רבה לכם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.