עבור לתוכן

הצילו הלוח אם שלי מצפצץ הזעקה

Featured Replies

פורסם

קיבלתי היום את המחשב חיברתי הכל ונשאר רק עניין החשמל אז קיבלתי כבל מהמארז והוא לא התאים לחשמל של הארץ אז לקחתי כבל ממחשב אחר חיברתי נדלקה איזה נורה אדומה בלוח

הפעלתי ואז אחרי שניה הלוח מתחיל לצפצף הזעקה ישר כיבתי את המחשב והתחלתי לבדוק מה הבעיה ולא מצאתי

מישהו יכול לעזור לי? SOS

פורסם

אם זו הזעקה קבועה אז רוב הסיכויים שהמעבד מתחמם.

אם זה קורה מיד אז ההיטסינק לא יושב עליו כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

אין עליו היטסינק זה רק המעבד לא שמתי קירור

הבעיה היא לא חימום כי על שניה שאני מפעיל את המחשב הלוח מצפצף

יש פתרון

פורסם

אתה תתפלא באיזה מהירות דברים יכולים להתחמם כשהם מקבלים מתח גבוה מדי.

אני ממליץ שקודם תחבר את ההיט סינק

פורסם
  • מחבר

אבל זה ממש שניה

ישר אחרי שניה שאני מדליק הוא עושה הזעקה

אני ממש לא מאמין שתוך שניה הוא מתחמם יותר מדי

ויש לי קירור מים ככה שזה בעיה בשבילי עכשיו לחבר את זה

פורסם

אבל זה ממש שניה

ישר אחרי שניה שאני מדליק הוא עושה הזעקה

אני ממש לא מאמין שתוך שניה הוא מתחמם יותר מדי

ויש לי קירור מים ככה שזה בעיה בשבילי עכשיו לחבר את זה

תבדוק בחוברת של הלוח אם מה הגורם לצפצוף... אולי אלה הזכרונות

פורסם

אני בדרך כלל לא מקלל אבל:

תגיד מה אתה אידיוט?

אסור למעבד לעבוד אפילו שנייה ללא היטסינק, החום של מעבד יכול להגיע ל120 מעלות בשניה אחת ללא היטסינק..

צר לי... אבל אל תעשה דברים שאתה לא מבין בהם, אם יש לך מזל, הלוח זיהה שאין היטסינק ולא ניגרם נזק,

אבל יכול מאוד להיות שהלך לך המעבד.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח ב100 אחוז

כי זה עכשיו סיפור להרכיב את כל המערכת

ואתה לא צריך לקלל מאן >:(

פורסם

המזל שלך זה שלא מזמן יחסית שמו הגנות טרמיות בלוחות, אחרת בטוח שהמעבד שלך כבר היה מת.

גם ככה לא בטוח שהוא חי אחרי שעשית לו את זה כמה פעמים.

אתה מוזמן להוריד וידאו של מעבד עולה באש פה:

http://www.tomshardware.com/cpu/20010917/heatvideo-05.html#download_the_first_toms_hardware_test_lab_video

פורסם
  • מחבר

איך אני בודק אם המעבד שרוף?

פורסם

אני בדרך כלל לא מקלל אבל:

תגיד מה אתה אידיוט?

אסור למעבד לעבוד אפילו שנייה ללא היטסינק, החום של מעבד יכול להגיע ל120 מעלות בשניה אחת ללא היטסינק..

צר לי... אבל אל תעשה דברים שאתה לא מבין בהם, אם יש לך מזל, הלוח זיהה שאין היטסינק ולא ניגרם נזק,

אבל יכול מאוד להיות שהלך לך המעבד.

נכון מאוד.

אם אתה מתעניין וקורא קצת באתר היית רואה שבמיוחד בקיץ אנשים מתלוננים על המעלות שלהם עם מעבדי Amd.

להפעיל מעבד Amd בלי Hsf זה פשוט לשרוף את המעבד על המקום!

אני מקווה בשבילך שהמעבד לא נישרף או לא נפגם.

אבל באמת שאתה מדבר על מעבדים של Amd זה היה באמת מעשה מטומטם להפעיל אותו בלי Hsf. מקווה שלמדת.

פורסם

זה לא חכם להפעיל שום מעבד בלי סינק.

וכמו שפרה פרה אמר, רק בנימה יותר "נחמדה", אל תתעסק/ו במשהו שאתה לא מבינים בו, הוא יודעים מה אתם עושים לפחות 95% אחוז.

יום טוב, מחזיק לך אצבעות ;D

פורסם

המזל שלך זה שלא מזמן יחסית שמו הגנות טרמיות בלוחות, אחרת בטוח שהמעבד שלך כבר היה מת.

גם ככה לא בטוח שהוא חי אחרי שעשית לו את זה כמה פעמים.

אתה מוזמן להוריד וידאו של מעבד עולה באש פה:

http://www.tomshardware.com/cpu/20010917/heatvideo-05.html#download_the_first_toms_hardware_test_lab_video

WOW מ-ג-נ-י-ב !!!

פורסם

איך אני בודק אם המעבד שרוף?

א. סליחה על ה"אידיוט", אבל זה באמת דבר מאוד אידיוטי לעשות, זה כמו לשים במכונית מים במקום בנזין.

ב. איך בודקים אם הוא שרוף? אתה יכול להתחיל בלהריח אותו, 2. תזמין או תקנה HIT-SINK ומאורר ב100 ש"ח (וגם משחה טרמית טובה),

יש מדריך טוב באתר כיצד למרוח ולהתקין את ההיטסינק והמשחה בצורה נכונה, ואם המחשב נדלק, אלוהים אוהב אותך, אם לא, אז לא.

ולגבי הסירטון... ישן נושן....

פורסם

א. סליחה על ה"אידיוט", אבל זה באמת דבר מאוד אידיוטי לעשות, זה כמו לשים במכונית מים במקום בנזין.

ב. איך בודקים אם הוא שרוף? אתה יכול להתחיל בלהריח אותו, 2. תזמין או תקנה HIT-SINK ומאורר ב100 ש"ח (וגם משחה טרמית טובה),

יש מדריך טוב באתר כיצד למרוח ולהתקין את ההיטסינק והמשחה בצורה נכונה, ואם המחשב נדלק, אלוהים אוהב אותך, אם לא, אז לא.

ולגבי הסירטון... ישן נושן....

Heat sink

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים