עבור לתוכן

כמה שאלות לפני קניית ה 4870X2.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני לפני קניית מחשב חדש ובו יהיה הכרטיס 4870X2.

ראיתי ש NVIDIA תוציא כרטיס חדש שיתחרה בATI

295GTX..

השאלה האם שווה לקנות את זה במקום הATI? לATI יש GDDR5 שזה דבר עם מהירות עצומה יחיסת לכרטיס מסך..

וגם עוד שאלה,מה עם ה SIDE PORT..? ATI לא תפעיל אותו?

עוד משהו ששכחתי.. הכרטיס יפעל על הסמסונג T220P.. וגם לפעמים לסרטים ואולי למשחקים על LCD 32..

אז מה בעצם אתם ממליצים לקנות? אני הולך לקנות עם המחשב את המעבד Q9550 ועושה OC..

תודה רבה ויום טוב!

פורסם

את ה-GTX295 כבר אפשר להשיג ב-1600ש"ח 2600ש"ח בארץ (ב-Foxpc.. לא ראיתי זול יותר בינתיים)

ידוע שמבחינת ביצועים ה-295 חזק יותר לרוב, אם זה שווה את ההפרש או לא זה כבר שיקול אישי.

אני רק יכול לומר שבהשוואה ביניהם אין להתעלם מהעובדה שמדובר ב-CF מול SLI. כאשר אין הרבה ספק ש-SLI עדיף מבחינת תאימות ו-scaling

אני יתן לך דוגמא פשוטה -

נאמר יוצא משחק חדש שמתקשה לנצל ריבוי ליבות, עם CF תאלץ להמתין לדריבר חדש שמוסיף תמיכה למשחק הזה ע"מ לנצל את 2 הליבות

כאשר עם SLI תוכל להוסיף לבד פרופיל SLI למשחק כך שלא בהכרח תאלץ להמתין לדריבר, וגם אם תמתין הוא יגיע מהר יותר ברוב המקרים.

אני מתקשה להמליץ בכלליות על כרטיס כפול ליבה מאחר ואפילו במקרה שצריך רק להוסיף פרופיל SLI ידני מדובר בהתעסקות נוספת\"מיותרת",

חוץ מזה שלא חסרות בעיות תאימות פה ושם. תוסיף על זה התחממות מערכת, דרישת הספק גבוהה ומחירים "מופרזים".

אם בכל זאת תתעקש, אני מבין ש-295 מתעלה על ה-4870x2 בכל אספקט (כולל פיצ'רים) מלבד מחיר ואולי גם רעש מאוורר במאמץ.

פורסם

אני חושב שהתכוונת ל 2600...

ולדעתי ההפרש ביצועים שווה.... ( במידה וצריך את הכרטיסים האלה )

פורסם
  • מחבר

כן אני בעיקר הולך לשחק וגם עוד כמה דברים.. עדיין אני לא יודע אם שווה לקנות את ה4870X2 כי בכל זאת אני לוקח מפרט עם 610W ספק. .

Q9550

ולוח של DFI..

עדיין לא הגעתי למסקנה חד משמעית.. בפורום F%P המליצו לי על ה4870X2.. אני הולך לשאול בעוד כמה פורומים ולגבש דעה..

אפשר עוד תגובות..?

פורסם

שמע אם אין לך בעיה של כסף אז קח ת'GTX295..זה הכרטיס הכי טוב בשוק היום

פורסם

כן אני בעיקר הולך לשחק וגם עוד כמה דברים.. עדיין אני לא יודע אם שווה לקנות את ה4870X2 כי בכל זאת אני לוקח מפרט עם 610W ספק. .

Q9550

ולוח של DFI..

עדיין לא הגעתי למסקנה חד משמעית.. בפורום F%P המליצו לי על ה4870X2.. אני הולך לשאול בעוד כמה פורומים ולגבש דעה..

אפשר עוד תגובות..?

עצה שלי : תעשה ההפך ממה שאמרו לך ב FXP, זה תמיד יצא דבר חכם.

GTX295 עדיף, הפרש של 100 ש"ח ?

פורסם
  • מחבר

הפרש של 100 ש"ח?

אבל בתכלס מי יותר חזק? ה 295GTX?

אני ממש ממש מבולבל אין לי ממש דעה עכשיו.

פורסם

ה295 חזק יותר ,אבל תחשוב לכיוון שלו רק אם אתה משחק ברזולוציה של 1200*1920 ומעלה.אחרת חבל על הכסף שלך.

פורסם

ה295 חזק יותר ,אבל תחשוב לכיוון שלו רק אם אתה משחק ברזולוציה של 1200*1920 ומעלה.אחרת חבל על הכסף שלך.

הוא כבר אמר שהמסך שיש לו הוא T220P ...

פורסם

אין שום צורך בכרטיס כזה, מאחר ורוב הזמן אתה לא תפעיל מישחקים ברזולוציה שעולה על 1920*1200 אני טועה? לא נראה לי!

לא חובה לבזבז כסף, גם 4870 אחד יעשה מעל ומעבר ברזולוצייה כזאת, אל תקפוץ יותר מידי בלי לדעת מה זה יתן, אם הכל כבר עובד חלק על 4870 מה יתן לך ה295? ברו שיותר פריימים ,אבל זה לא משהו שישפר לך יותר מידי את החוויה,עזוב את הביזבוז הזה.

פורסם
  • מחבר

אני יודע גם אם זה יהיה 50FPS ב4870 יחיד או 100FPS ב4870X2 זה לא ישנה,אבל אני לא הולך לשדרג את המחשב שלי בשנתיים שלוש הבאות ככה שאני מתכונן לעתיד חח

בקיצור בעיה גדולה..

ומי אמר לך שאני לא אפעיל משחקים על 1920X1200? יש לי T220P ובקרוב LCD 32 ככה שאני הולך להפעיל על רזולוציה לא קטנה..

פורסם

אין קשר, אתה יכול להפעיל עם כרטיס כזה על רזולוצייה כזאת בכיף ,בלי פילטרים ,תלוי איזה מישחק כמובן, ואם אתה אומר שאתה לא תשדרג את המחשב בשלוש שנים הקרובות אז אל תבנה על 4870*2 שיחזיק לך שלוש שנים,אנחנו מתקדמים יותר מידי מהר היום עם הטכנולוגיה, אל תשכח את זה. תשמור לך את ה 1300-1400 ש"ח האלה בצד לשידרוג עתידי, סמוך עליי, זה ישתלם.

פורסם
  • מחבר

איך הוא יריץ CRYSIS?

ה4870..

ואולי לפחות משנתיים שלוש הכל תלוי אם העבודה שלי תמשיך או לא.

פורסם
פורסם

בקשר לקרייסיס אגב אני מריץ אותו במערכת שלי ברזולוציה של 1920X1080 בהגדרות HIGH, שחיק לחלוטין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים