פורסם 2009 בינואר 2116 שנים דוד שלי הביא לי מחשב ישן שהיה אצלו.. בערך שנה לא הדליקו אותו.. המחשב עצמו נדלק והמסך לא..יכול להיות שהכרטיס מסך הלך?
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים מחבר מה זה ציפצוץ בפוסט? יענו שאני מדליק את המחשב אז יש את הצפצוף הזה? אם כן אז לא..אני לא יודע איך המחשב נדלק אני לא יודע כלום כי זאת פעם ראשונה שאני מנסה להדליק את המחשבלמרות שנראלי שהכרטיס מסך הלך.. הוא קצת חלוד.. אם אני יחליף זה יפתור?
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים אם אין ציפצוף אז יש סיכוי שיש בכלל בעיה אחרת ולא דווקא בכרטיס מסך.תפתח את המארז ותבדוק מה מצב הקבלים הלוח אם ואם כל הכבלים מחוברים היטב.
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים מחבר בדקתי הכל מחובר חזקק מאוד...אבל לא בכל המחשבים יש את הציפצוף אם אני לא טועהמה אפשר לעשות?
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים בכל לח אם שיש לו pc speaker מחובר אמור להיות ציצוף בעת POST תקין.כמו שציינתי הבעיה יכול הלהיות בכמה מישורים לכן אני ממליץ לבדוק מה מצב הקבלים על הלוח אם ואחרי זה לנתק הכל ולהפעיל אותו רק עם RAM ולשחק עם הסטיקים במידה ויש כמה.
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1014561#msg1014561 קבלים שנפוחים או נוזלים יכולים לגרום לבעיות מסוגים שונים וזה הדבר הראשון שיש לבדוק במצב שאין POST.
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים נתק הכל!תחבר רק:ספק כוחלוח אם ומעבדכרטיס מסך (שאליו מחובר המסך)זיכרון.אם בא לך להשקיע, תחבר את הנ"ל מחוץ למארז. אם עדיין לא עולה, תנתק גם את הכרטיס מסך ואת הזיכרון ותנסה שוב.זיכרון מנותק אמור לצפצף צפצופים אורכים , כולם באותו אורך; כרטיס מסך מנותק אמור לצפצף צפצוף ארוך ואז קצרים.
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים 1.נתק את המחשב מהחשמל,תלחץ על כפתור ההפעלה לשם פריקת החשמל מהקבלים ושאב את האבק מהמחשב=>2.בדוק אם יש שתי כניסות מסך (צבע כחול) בגב המחשב,במידה וכן תנסה לשנות את מיקום הכבל מסך לכניסה השנייה=>3.בדוק את המעבד אם יושב במקומו,אם לא הוצא בזהירות רבה שהרגליים לא יתעקמו=>4.הוצא את בטרייה CMOS למספר שניות והפעל את המחשב (איפוס ביוס)=>5.אם יש לך מחשב נוסף,תעשה הצלבות של הספקי כוח ובדוק האם עובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.