עבור לתוכן

מתלבט בין 1G 4870/4850x2 1G /GTX260 896MB ל 27" משחקים

Featured Replies

פורסם

על סמך מה אתה קובע את זה?

בביקורות ה-CF מקבל תוצאות זהות או טובות יותר מה-260

אם לזה אתה קורא דרייברים גרועים אז אתה מבין גרפים כמו שאני יודע לסרוג

לא סתם בתוצאה בסוף הזוג של 4830 יוצא מנצח

בנוסף- אתם תמיד מנסים להתאים את הפתרון הכי טוב בתקציב הכי נמוך כי השוק הזה טס בקצב מטורף כרטיס של שנה הבאה יכפול בביצועים כרטיס של השנה

אני קניתי באפריל 9600GT ב-850 שקל, וחצי שנה אח"כ 4850 שעולה אותו דבר לא רואה אותו ממטר..

בקיצור, אם שום דבר בגישה הנכונה הזאת לא השתנה - הולכים על הפתרון הכי זול שיתן תוצאה טובה או במקרה הזה CF של 4830

תחסוך את ה-400 שקל הפרש, עוד שנה שים עוד קצת כסף ותקבל ביצועים עדיפים בהרבה במחיר קטן.

פורסם

על סמך מה אתה קובע את זה?

בביקורות ה-CF מקבל תוצאות זהות או טובות יותר מה-260

אם לזה אתה קורא דרייברים גרועים אז אתה מבין גרפים כמו שאני יודע לסרוג

לא סתם בתוצאה בסוף הזוג של 4830 יוצא מנצח

בנוסף- אתם תמיד מנסים להתאים את הפתרון הכי טוב בתקציב הכי נמוך כי השוק הזה טס בקצב מטורף כרטיס של שנה הבאה יכפול בביצועים כרטיס של השנה

אני קניתי באפריל 9600GT ב-850 שקל, וחצי שנה אח"כ 4850 שעולה אותו דבר לא רואה אותו ממטר..

בקיצור, אם שום דבר בגישה הנכונה הזאת לא השתנה - הולכים על הפתרון הכי זול שיתן תוצאה טובה או במקרה הזה CF של 4830

תחסוך את ה-400 שקל הפרש, עוד שנה שים עוד קצת כסף ותקבל ביצועים עדיפים בהרבה במחיר קטן.

תכנס לת'רד של דרייברים ל- ATI פה בפורום, ותראה בעצמך.

ביצועים גרועים ב-GTA, מסכים שחורים ותקיעות, משחקים שלא מפעילים את הליבה הנוספת...

פורסם

ל-CF יש עלויות נוספות לא מבוטלות:

* לוח יקר בכ~200 ש"ח (מינימום P45 כשאת הסקירות עשו עם 2X16 ולא 2X8)

* ספק יקר יותר בכ~100-200 ש"ח

* רמת רעש וחום גבוהות משמעותית ולכן יש צורך בפתרונת קירור יקרים יותר וככל הנראה גם מארז יקר וגדול יותר.

פורסם

בכרטיסים של NVIDIA יש פיזיקה שאפשר להפעיל במשחקים

מה קורה עם ATI ?

פורסם
  • מחבר

את 4850X2 יש ב 1G או 2G (עולה 1985 שלא ממש שווה לי )

אני יכול להשיג ב 1200 שני כרטיסים של 4830 1G או 2G ביחד ב 1380

בכל מקרה אני עדיין מבולבל

לא יודע מה שווה ממש,אם זה היה לפני חצי שנה הייתי הולך על 4870 1G אבל עכשיו שיש את 4850X2

אבל ראיתי בכמה מקומות של ש 4850X2 1G אוכל את GTX 285

אבל אם 2G כזה רלוונטי אז שווה כבר לקנות 2 כרטיסים של 4830 של כל אחד 1G ב 1380

פורסם

HD4830 הוא כרטיס שיוגבל ע"י ליבתו לפני שיוגבל ע"י כמות הזיכרון, בדיוק כמו HD4850

ככה שאין הבדל מורגש בביצועים בין 512MB לבין 1GB, גם ב-CF

פורסם

זאת בדיוק הייתה הדילמה שלי , אני בעל מסך 27" , i7 @ 4GHZ.

ניסיתי את ה 9800GX2 , הכרטיס פשוט מתקשה עם הרזולוציה הטבעית של המסך , עכשיו אני עם 4870X2 , הדריוורים על הפנים. בכל המשחקים החדשים ברזולוציה טבעית , הגדרות מקסימליות (+ AA*2) , החוויה לא נקייה , הFPS מקרטע <-> ב Mirrors Edge למשל אני על 35FPS בממוצע.

המשחקים החדשים היחידים בהם החוויה לא נהרסת הם D4A ,FC2 וCOD.

זאת פעם ראשונה שאני חוזר לATI מאז ה9800PRO הזכור לטובה וכנראה שגם הפעם האחרונה (בעיות דריברים למינהן...)

פורסם
  • מחבר

זאת בדיוק הייתה הדילמה שלי , אני בעל מסך 27" , i7 @ 4GHZ.

ניסיתי את ה 9800GX2 , הכרטיס פשוט מתקשה עם הרזולוציה הטבעית של המסך , עכשיו אני עם 4870X2 , הדריוורים על הפנים. בכל המשחקים החדשים ברזולוציה טבעית , הגדרות מקסימליות (+ AA*2) , החוויה לא נקייה , הFPS מקרטע <-> ב Mirrors Edge למשל אני על 35FPS בממוצע.

המשחקים החדשים היחידים בהם החוויה לא נהרסת הם D4A ,FC2 וCOD.

זאת פעם ראשונה שאני חוזר לATI מאז ה9800PRO הזכור לטובה וכנראה שגם הפעם האחרונה (בעיות דריברים למינהן...)

אז מה נראה שתיהיה בעיה גם 4850X2 כי בכל מקרה לא שמעתי על בעיה עם דרייבים ל4870X2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים