עבור לתוכן

התאמת כ. מסך לחלקים אחרים

Featured Replies

פורסם

רציתי לשאול אם כרטיס מסך עם GDDR3 יתאים לזיכרון DDR2 ולא יהיו בעיות התאמה כמו שכמה אנשים כבר אמרו לי.

אם לא יהיו בעיות אז תגידו לי אם כ. מסך ATI RADEON HD4850 (DDR3 יתאים לזיכרון של SAMSUNG\G.SKILL DDR2 4096 GB עם 800 או 1000 MHZ?

פורסם

יתאים.

אין קשר בין זיכרון הRAM של המחשב לבין הזיכרון של הכרטיס.

פורסם

ההתאמה היחידה שצריכה לעניין אותך זו ההתאמה ללוח אם ולספק.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי אני צריך ספק של יותר מ400W. לגבי הלוח אם אנלא ממש יודע איך למצוא את ההתאמה. ועוד שאלה, האם 1GB זיכרון של הכ. מסך יותר יעיל מאותו כרטיס עם חצי GB? או שאין בזה עדיין שימוש? או שסתם מנסים להרוויח עליי כסף?

פורסם

ה-4850 עובד מצוין עם ספק 400W נורמלי ככה שלא צריך להתפרע על 500 ואפילו יותר (יש כאלו אנשים...)

התאמה ללוח באה לידי ביטוי בכך שיהיה ללוח חריץ PCI-E שזה דבר שקיים בכל לוח שנמכר היום וזאת פשוט הייתה טעות להגיד שצריך להתאים כרטיס ללוח כי אין שום היגיון בזה.

בעניין של נפח הזכרון, 1GB יהיה אפקטיבי יותר מ-512MB ברזולוציה של 1920X1200. ברזולוציות נמוכות ההבדל יהיה מזערי ביותר.

ודבר אחרון, לפי מה שהצלחתי להבין אתה מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש?

אם כן תכתוב פה את המפרט המלא של המחשב שלך (כולל גודל המסך והרזולוציה המקסימלית והספק)

פורסם
  • מחבר

לא רק כרטיס אלא מחשב חדש.

זה המפרט http://zed.co.il/product.asp?prodID=857879 ואני משדרג בו את הלוח אם, את המעבד, את הכרטיס מסך (את הלוח מהרשימת שדרוגים, הכ. מסך ל4850 והמעבד או ל Q6600 או לQ9550 כבר נראה לפי התקציב)

אם באלך תסתכל ותגיד לי אם אני עושה שידרוגים טובים ואם אני קונה משהו טוב בכללי

פורסם

תוסיף לרשימת ההחלפות גם מארז וספק - מה שאומר בניית מחשב חדש.

כנס לפורום המפרטים פה באתר, תכתוב את התקציב והשימושים שלך ויבנו לך מפרט.

פורסם
  • מחבר

לא תודה...יוצא לי שם ממש זול ואני כבר יודע מה לעשות לגבי המארז והספק, רק רציתי לוודא שהשאר טוב ולפי מה שאמרת אני חושב שזה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים