עבור לתוכן

XFX על פני PALIT?

Featured Replies

פורסם

רכשתי כרטיס מסך 4870 1G של פאליט אבל נודע לי שכרגע אין אותו במלאי, המוכר בחנות המליץ לי לחסוך 50 שקל וצפיה ארוכה עד שיהיה להם את הכרטיס מסך שוב וללכת על ה-XFX PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB DDR5 : HD-487A-ZDFC במקום הפאליט.

לא ידוע לי כלום בחברות של כרטיסי מסך אז רציתי לדעת אם יש בעיה מסויימת בXFX. תודה.

פורסם

אין סיבה שלא. תתחדש.

פורסם
  • מחבר

אז מה ההבדל בעצם שבא לידיד ביטוי ב50 שקל? הכרטיס פחות חזק? פחות איכותי? משהו?

פורסם

שם החברה בדרך כלל..לא יותר מזה..באנדל פחות / עשיר יותר (כוונה למה שבא בקופסא, לעיתים משחקים תוספות של חוטים וכו')

XFX אחלה חברה

גם PALIT, אבל זה לא כל כך משנה.

אגב ה PALIT שרצית הוא גרסת ה SONIC או רגיל?

פורסם
  • מחבר

כן סוניק. למה? אה ותודה לשניכם.

פורסם

הסוניק עבר OC קטן, מה שישפר טיפ טיפה את הביצועים. לא משהו שכדאי לחכות בשבילו הרבה זמן.

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

אז זהו, שהסוניק הוא מן סוג של חזק יותר, לדעתי עדיף לך לחכות או לקנות ממקום אחר, הסוניק של PALIT הוכיח שהוא חזק יותר.

אגב יש כאלה שיחלקו עלי כי בתוספת תשלום על גרסת הסוניק אפשר פשוט לעשות אוברקלוק קטן ולהגיע לאותם תוצאות עם גרסה רגילה, אבל הסוניק הבנתי שלפעמים מגיע עם זכרונות מהירים יותר שתורמים קצת לOC נוסף..

בכל מקרה עדיף לך לחכות לעוד תשובות לפני שאתה קונה את ה XFX (אלא אם כן זוהי גם גרסה מומהרת באותו המחיר)

פורסם

נכון, פאליט עשו OC מהמפעל ככה שאתה לא צריך להתעסק בOC וגם אם תעשה OC יכול להיות שיבטלו לך את האחריות אבל אני ממש לא חושב.

אם חשוב לך עוד טיפה ביצועים חכה לפאליט, אם אין לך סבלנות אין רע בXFX

פורסם

לדעתי שיזמין ממקום אחר פשוט את הפאליט..אני נותן עדיפות לחברה הזו כל כרטיס שהיה לי שלהם היה הצלחה באוברקלוק.

כנ"ל אמינות

פורסם

הגירסה של XFX מגיעה עם קירור רגיל שזה חיסרון (הקירורים של PALIT טובים יותר).

ניראה לי שיש בארץ רק את הגירסה הרגילה של XFX ולא את גרסת ה XXX.

פורסם

בתור אחד שיש לו את הסנויק אזהרה קטנה - המאוורר של ה70 מ"מ פשוט אוכל את השכל ואי אפשר לשלוט עליו מהדרייברים. (ויש לי ANTEC P182).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים