פורסם 2009 בינואר 2116 שנים יש לי פרטים עליו שם שם משפחה אפשר לראות אפילו שזה אותו אחד כמו שיש לי כאן בשם בפורוםבבקשה אם מישהו יכול לעזור לי תפנו אלי בפרטי או פה
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים אם יש לך את הHASH שלה, או שהיא שמורה איפה שהוא ותחלץ את הHASHאני יוכל להביא לך סיסמא חדשה למספר.
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים מחבר אני לא יכול לשחזר סיסמא כי זה אומר לי שהאימייל לא נכון.מה זה HASH?מצאתי שזה קרה להרבה אנשים אבל אף אחד מהטכני של ICQ לא עונה ולא עוזרhttp://www.icq.com/forums/index.php?act=view_topic&group_id=10084&topic_id=199728&forum_page=1
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים איך אתה בטוח שזאת פריצה?אצלי 2 מספרים פשוט נדפוק. יום אחד לא התלחתי לעשות יותר LOGON. וזאת לא פריצה כי אף אחד לא צריך מספרים ארוכים כאלה..מן הסתם שמרפי פעם ולא היה לי אימיל לצורך שחזור סיסמא.
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים מחבר זה לא יכול להיות שזה סתם כך נידפק כי זה קרה במקביל להרבה אנשים.אני חושב גם שהמספר הזה כזה ישן שאין לו אימייל. אני למה לעזאזל התמיכה של האיסיקיו לא עוזרת לאף אחד מהאנשים?!?!?!?!עשיתי חשבון חדש באיסי ומצאתי את עצמי כך שאני עדיין קיים במאגר שלהם, אז מה זה יכול להיות?
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים זה לא יכול להיות שזה סתם כך נידפק כי זה קרה במקביל להרבה אנשים.אז..ההפך לא?אם זה קרה להרבה מאוד אנשים סימן שיש להם איזו בעיה במערכת שלא ממש אכפת להם.בכל אופן אני בטוח שאצלי המספרים לא נפרצו. שתי היוזרים מעולם לא היו באונליין אפילו לדקה מאז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.