עבור לתוכן

לא יכול להעביר קבצים גדולים להארדיסק נייד

Featured Replies

פורסם

ברשותי הארדיסק נייד WDH1CS5000E. כאשר אני רוצה להעביר קובץ גדול (מעל כמה ג'יגה) הוא אומר לי שהקובץ גדול מדי. אני אני יכול להעביר קבצים גדולים יותר?

פורסם
  • מחבר

אוקיי פירמטתי ועכשיו זה בסדר.

התקנתי לדיסק את כל הזבל שבא איתו כדי שאני יוכל להתקין דרייבר לFIREWIRE ו ESATA(המחשב לא מזהה בחיבור אם זה לא USB) אבל אני לא מוצא את זה. הורדתי קובץ מ http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=111&sid=58〈=en אבל אני לא מצליח להתקין אותו (אני גם לא יודע אם זה זה)

פורסם

לא כ"כ הבנתי מה הבעיה. באופן עקרוני - אם הלוח שלך תומך בESATA הוא אמור לזהות אותו בלי דרייברים.

פורסם
  • מחבר

הלוח שלי GIGABYTE GA-P35-DS3L. הוא תומך בESATA, יכול להיות שהוא לא תומך בלFIREWIRE ?

פורסם

בלוח שלך אין יציאת FIREWIRE. אני אישית מעדיף USB2 ע"פ FIREWIRE 400

פורסם
  • מחבר

אבל הוא תומך בESATA?

פורסם

לא, הוא לא.

הלוח הזה מאפשר Firewire אבל לא בחיבורים האחוריים של הלוח (I/O), אלא בלוח עצמו שאתה יכול לחבר עם כבל אל "כרטיס הרחבה" בצד האחורי או חיבור כלשהו מובנה במארז מקדימה/למעלה/בצדדים.

פורסם

התקנתי לחבר שלי את הלוח הזה ואני בטוח ב99% שהוא מגיע עם BRACKET לחיבור ESATA לצד האחורי.

פורסם

לי יש את הלוח הזה והוא לא הגיע עם מחבר כזה.

פורסם

לאחר בירור קצר התברר שהתקנתי לו את הGA-P35-DS3LR , קשה להם לקרוא ללוח DELUXE או משהו?

פורסם
  • מחבר

איזה בעסה

פורסם

אם היית מתייעץ כאן בפורום לפני שקנית את הכונן.. הייתי חוסך הרבה כסף וגם זוכה בחיבור ESATA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים