פורסם 2009 בינואר 2116 שנים ברשותי הארדיסק נייד WDH1CS5000E. כאשר אני רוצה להעביר קובץ גדול (מעל כמה ג'יגה) הוא אומר לי שהקובץ גדול מדי. אני אני יכול להעביר קבצים גדולים יותר?
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים מחבר אוקיי פירמטתי ועכשיו זה בסדר.התקנתי לדיסק את כל הזבל שבא איתו כדי שאני יוכל להתקין דרייבר לFIREWIRE ו ESATA(המחשב לא מזהה בחיבור אם זה לא USB) אבל אני לא מוצא את זה. הורדתי קובץ מ http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=111&sid=58〈=en אבל אני לא מצליח להתקין אותו (אני גם לא יודע אם זה זה)
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים לא כ"כ הבנתי מה הבעיה. באופן עקרוני - אם הלוח שלך תומך בESATA הוא אמור לזהות אותו בלי דרייברים.
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים מחבר הלוח שלי GIGABYTE GA-P35-DS3L. הוא תומך בESATA, יכול להיות שהוא לא תומך בלFIREWIRE ?
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים לא, הוא לא.הלוח הזה מאפשר Firewire אבל לא בחיבורים האחוריים של הלוח (I/O), אלא בלוח עצמו שאתה יכול לחבר עם כבל אל "כרטיס הרחבה" בצד האחורי או חיבור כלשהו מובנה במארז מקדימה/למעלה/בצדדים.
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים התקנתי לחבר שלי את הלוח הזה ואני בטוח ב99% שהוא מגיע עם BRACKET לחיבור ESATA לצד האחורי.
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים לאחר בירור קצר התברר שהתקנתי לו את הGA-P35-DS3LR , קשה להם לקרוא ללוח DELUXE או משהו?
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים אם היית מתייעץ כאן בפורום לפני שקנית את הכונן.. הייתי חוסך הרבה כסף וגם זוכה בחיבור ESATA.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.