עבור לתוכן

דיסק במארז שעובד כל הזמן, גם כשלא בשימוש. האם זה תקין?

Featured Replies

פורסם

שלום. התבקשתי להפוד דיסק קשיח SATA של 160GB לדיסק חיצוני 2.5'' ע"י הוספת מארז. חיפשתי בחנויות בארץ ובאינטרנט וכל המארזים שראיתי היו מוגבלים עד 80GB. היה אחד בזאפ שלא אך הוא היה יקר.

לכן חיפשתי ב-EBAY, שם היו המון בכל מגוון המחירים ולא ממש ידעתי מה לבחור. קניתי מארז שעלה 1$ ועוןד 5$ משלוח. לא סיכון גדול.

כעת כשהרכבתי אותו וחיברתי למחשב, אני מרגיש שהוא רועד=עובד כל הזמן. גם כשאני לא משתמש בו.

שאלתי היא האם זה תקין או שזו תקלה וזה יהרוס את הדיסק?

שאלה שניה שתעזור לי ולכל מי שירצה לקנות מארז: אם ארצה לפעם הבאה לקנות מארז. האם תוכלו לתת לנו דרך לבחור מבין המגוון הגדול מאד של מארזים שמוצע. מה עלינו לקחת בחשבון? איך בוחרים מארז?

לנוחיותכם הנה קישור למגוון ב-EBAY:

http://shop.ebay.com/items/_W0QQ_dmptZPCCQ5fDrivesQ5fStorageQ5fInternal?_nkw=hdd+ENCLOSURE+SATA+2.5%27%27&_sacat=0&_fromfsb=&_trksid=m270.l1313&_odkw=hdd+ENCLOSURE&_osacat=0

(לא הבנתי איך אני מקשר לינק למילה בטקסט)

[br]פורסם בתאריך: 21.01.2009 בשעה 10:51:36

אני חושב שזו שאלה דיי קשה ושתהיה רלוונטית לרבים. לכן אני מקפיץ.
פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יודע מה אני צריך לבדוק כשאני קונה מארז לדיסק קשיח?

פורסם

זה לא ביג דיל. במקרה של 2.5 אינץ' עדיפות שיהיה עשוי מאלומיניום ולאחר מכן שיהיה מעוצב יפה כפי שאתה רואה את זה.

+ יש גם חיבורים.. ESATA, FIREWIRE. קח איזה חיבור שאתה צריך, למרות שבמקרה של 2.5 אינץ' זה לא משנה כי הביצועים גם ככה נמוכים.

פורסם
  • מחבר

תודה. אם ככה למה הבדלי המחירים הגבוהים בין המארזים, החלק ממספר דולרים ועד להרבה מאד?

ולגבי שאלתי השניה, מה לגבי העובדה שהוא עובד כל הזמן, גם כשלא משתמשים בו. האם זה תקין או שמשהו לא עובד כמו שצריך?

פורסם
  • מחבר

אני שוב מקפיץ.

פורסם

בחלק מכוננים קשיחים חיצוניים של WD הכונן מתכבה לאחר כ-10 עד 15 דק.התכונה הזו חוסכת בחשמל ומקטינה את פליטת החום.

מארזים: מעט מאוד מארזים תומכים בניהול צריכת אנרגיה ואלו שכן מאוד יקרים.

נראה כי רק בלינוקוס זה אפשרי- מצד התוכנה כומבן:

https://help.ubuntu.com/community/ExternalDriveStandby

פורסם
  • מחבר

תודה.

אז אתה אומר שזה תקין. נכון?

פורסם

במצב הזה שהדיסק לא תומך במצב המתנה-כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים