עבור לתוכן

דיסקים ממדיה לא טובה

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לצרוב הרבה דיסקים בשביל משהו לחברה שלי,קייס עם סרטים.צרבתי כבר בערך חצי מהדיסקים שרציתי במשך שבועיים בערך ורק לפני שלושה ימים בדקתי אחד מהם על הDVD.לא עבד.דיסק אחר,אותו DVD-לא עבד.DVD אחר,אותו דיסק-לא עבד.והבעיה לא הייתה ב-DVD.

ככה שהבעיה היא בדיסקים,הם של TEAC על מהירות של 18X, עם 4.7GB על 120 דקות.DVD-R.

אז השאלה שלי היא איזו חבילת דיסקים הכי כדאי לי לקנות?מאיזו חברה ועל כמה מהירות צריבה,שיהיו 4.7GB .מחיר זה לא בעיה.

אשמח לתגובה מהירה :s07:

פורסם

Verbatim נחשבים לאחד הברנדים האיכותיים והאמינים יותר בשוק הזה.

עצה נוספת - תצרוב במהירות הכי איטית שאתה יכול. ככל שהמהירות גבוהה יותר, איכות הצריבה פחות טובה ויש יותר "רעשים" - מה שגורם במקרים קיצוניים למכשירים פשוטים יותר לא לקרוא כראוי דיסקים שנצרבו במהירות גבוהה.

פורסם

Verbatim כמו שאמרו כבר אני יודע שלפני כמה זמן היה מבצע 1+1 ב office depot לא יודע אם עכשיו

ותצרוב על x8 לא צריך לצרוב על 18

פורסם
  • מחבר

הדיסק הוא 18X,אני צורב על 4X.

אז בעצם אם אנחנו מסתכלים באתר של אופיס דיפו אז אני לוקח את הזה עם ה-50 דיסקים.

תודה רבה,רבה,רבה :jump: !!

פורסם

עצה נוספת - תצרוב במהירות הכי איטית שאתה יכול. ככל שהמהירות גבוהה יותר, איכות הצריבה פחות טובה ויש יותר "רעשים" - מה שגורם במקרים קיצוניים למכשירים פשוטים יותר לא לקרוא כראוי דיסקים שנצרבו במהירות גבוהה.

זה לא נכון. מהירות ממוצעת היא המומלצת ביותר כל עוד לא מכירים טוב את הכונן. משתמש שבודק את המדיות שלו ולומד מהירויות צריבה ומדיות שמועדפות עליו, זהו השילוב הטוב ביותר. יכולות להיות בעיות גם בצריבה איטית מידי וגם בצריבה מהירה מידי.

פורסם

מסכים איתך, Nike, אבל מרבית תוכנות הצריבה הפופולאריות כגון Nero או Toast מזהות את מהירות הצריבה האופטימליות של הכונן והמדיה אוטומטית ומציגות אותה בתור הנמוכה ביותר, שזה ברוב המקרים 4x בזמן האחרון. נכון שאם המדיה היא איכותית, ניתן לצרוב במהירות 8x ואפילו 12x ללא חשש, אבל מרבית האנשים הפשוטים קונים ג'אנק בסגנון SilverLine למיניהם בדגמי 8x מיושנים בסופרמרקט ליד הבית, צורבים במהירות המקסימאלית שכמעט ועושה חורים בדיסק, ולאחר מכן תוהים מדוע נגן ה-DVD הביתי שלהם שעלה 200 ש"ח לא מצליח לקרוא אותם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים