עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך עד 600 ש"ח למטרת עריכה גרפית.

Featured Replies

פורסם

שלום, כעת יש לי במחשב ATI HD2600XT ואני משתמש בתוכנה Adobe After Effects לעריכת סרטים ויצירת אפקטים והמחשב שלי ממש מתקשה לרנדר (לעיתים קרובות מפסיק תרינדור באמצע) אפקטים כבדים כמו שאני משתמש בהם. אני צריך כרטיס מסך עד 600 ש"ח שיתן לי את התוצאות הטובות ביותר וגם שיתן לי הרבה FPS בCALL OF DUTY 4 בעת צילום/משחק.

חשבתי על ה9600GT 512 של SPARKLE אבל המוכר בחנות אמר לי שזה לא יספיק לי =\ והוא מציע לי את ה9800GT 512 של PALIT =\ לא נראה לי שזה יספק אותי במיוחד שזה של פאליט, האם תוכלו להמליץ לי? תודה רבה.

פורסם

מפרט?

פורסם

shnitz

אני לא מאמין שהמחשב שלך סתם ככה מפסיק באמצע רינדור לא משנה כמה גרוע הוא - כנראה הוא לא יציב או שיש לך וירוסים וכו'

כרטיס מסך ב600 לא ייתן לך שיפור בתוכנה הזאת . אם אתה רוצה שיפור תצתרך לקנות quadro \ fire gl שעולים הרבה יותר ולא יהיו ממש טובים לcod4.

כמו שאמרו , תתן מפרט ולפיהו נדע איזה כרטיס אתה צריך להרבה fps בקוד4

פורסם
  • מחבר

מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+, 2712 MHz

לוח אם: Gigabyte GA-M61SME-S2 v2

כ.מ: ATI Radeon HD 2600 XT

זיכרון: 2GB RAM

ספק: EZCool 450W

מה הניק שלך בקוד 4?

וקוד4 זה הדבר האחרון שמעניין אותי.. יש לי 250 קבוע אבל עם FULL ברייט בפרומוד4 על האיכות הכי נמוכה ו125 בפרומוד3 עם הגדרות הכי נמוכות מה שעניין אותי זה האיכות אבל זה בקטנה..

תשמע אני ניסיתי לרנדר את זה בכמה מחשבים גם עם ג'יפורס 7600 (עד כמה שזה מעפן) וזה נתקע באותו מקום (אפקט CARTOON שדורש רינדור חזק) ומודיע כמה ארורים על הOPENGL ועוד כמה דברים שאני לא יכול לבדוק כרגע אבל שאוכל אני אראה לך..

ד.א הכ.מ שהבאת הם כרטיסים מיוחדים ל3D ולא יתנו לי שיפור משמעותי בAFTER EFFECTS..

פורסם
  • מחבר

תעזרו לי בבקשה אני צריך כרטיס מסך דחוף להיום..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים