עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

די נמאס כבר, הם לא יכולים לעשות דרייבר נורמלי אחד ללא כל יום להוציא תיקון לדרייבר הרישמי שלהם?

מדהים אותי האבסורד הזה והסטיגמה שנדבקה לדרייברים של ATI. תירגעו כל דרייבר שיוצא הוא לטובתכם, ולפני שאתה קופץ עליהם ומשמיץ תבדוק אם זה HOTFIX או פשוט דרייבר חדש, כי אולי אנחנו מתקרבים לחודש מרץ.

[br]פורסם בתאריך: 23.02.2010 בשעה 20:28:33

דבר נוסף, יש ברשותי את הכרטיס HD5850. והגירסא שהייתה מותקנת אצלי היא 10.1 עכשיו היה רשום לי בcatalyst שיש לי גירסא 8.69 ואמרו לי שזה בסדר. יש לי WIN7 64BIT והורדתי עכשיו את הדייבר החדש - 10.2, אך לפני זה נכנסתי להסרה והתקנה של תוכניות והסרתי שמה איזה משהו של ATI - אני לא זוכר מה היה השם של זה אבל היה שם רק דבר אחד של ATI, הוא שאל אותי אם ברצוני להסיר את כל התוכניות שמותקנות אצלי במחשב של ATI ואישרתי.

הבעיה היא שהדרייבר לא נמחק בכלל, זאת אומרת הcatalyst עדיין על המחשב שלי וכאילו בכלל לא מחקתי אותו. בגלל שחיפשתי טוב בהסרה של תוכניות האם בטוח אין או ATI שקשור, הייתי משוכנע שאני יכול להתקין את הדרייבר החדש. כך עשיתי ובכונן C יש לי את התיקייה ATI ובה כרגע יש לי שני דרייברים מותקנים כביכול, כי חשבתי שאם אני אתקין את החדש עליו זה ימחוק(קראתי על זה שמישהו עשה ככה). בקיצור בC - ati - Support יש לי שני דרייברים - 10.1 ו10.2. ממה שנראה לי הוא שעדיין ה10.1 עובד כי בCAYALYST עדיין רשום 8.69.

אשמח להסבר מה לעשות, אני לא מבין מה הסיבוך הזה של ההסרה וההתקנה, מה גם ניסיתי להיכנס לתייקיה של הדרייבר אשר שם יש setup.exe ואז זה שואל אותה שפה ונותן לי שני אפשרויות - INSTALL וUNINSTALL הבעיה שכשאני לוחץ על הUNINSTALL זה טוען טוען ולא עושה כלום ;\

• תגובות 2.4k
  • צפיות 350.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עוד לא... :)[br]פורסם בתאריך: 24.02.2010 בשעה 00:01:27

מדהים אותי האבסורד הזה והסטיגמה שנדבקה לדרייברים של ATI. תירגעו כל דרייבר שיוצא הוא לטובתכם, ולפני שאתה קופץ עליהם ומשמיץ תבדוק אם זה HOTFIX או פשוט דרייבר חדש, כי אולי אנחנו מתקרבים לחודש מרץ.

[br]פורסם בתאריך: 23.02.2010 בשעה 20:28:33

דבר נוסף, יש ברשותי את הכרטיס HD5850. והגירסא שהייתה מותקנת אצלי היא 10.1 עכשיו היה רשום לי בcatalyst שיש לי גירסא 8.69 ואמרו לי שזה בסדר. יש לי WIN7 64BIT והורדתי עכשיו את הדייבר החדש - 10.2, אך לפני זה נכנסתי להסרה והתקנה של תוכניות והסרתי שמה איזה משהו של ATI - אני לא זוכר מה היה השם של זה אבל היה שם רק דבר אחד של ATI, הוא שאל אותי אם ברצוני להסיר את כל התוכניות שמותקנות אצלי במחשב של ATI ואישרתי.

הבעיה היא שהדרייבר לא נמחק בכלל, זאת אומרת הcatalyst עדיין על המחשב שלי וכאילו בכלל לא מחקתי אותו. בגלל שחיפשתי טוב בהסרה של תוכניות האם בטוח אין או ATI שקשור, הייתי משוכנע שאני יכול להתקין את הדרייבר החדש. כך עשיתי ובכונן C יש לי את התיקייה ATI ובה כרגע יש לי שני דרייברים מותקנים כביכול, כי חשבתי שאם אני אתקין את החדש עליו זה ימחוק(קראתי על זה שמישהו עשה ככה). בקיצור בC - ati - Support יש לי שני דרייברים - 10.1 ו10.2. ממה שנראה לי הוא שעדיין ה10.1 עובד כי בCAYALYST עדיין רשום 8.69.

אשמח להסבר מה לעשות, אני לא מבין מה הסיבוך הזה של ההסרה וההתקנה, מה גם ניסיתי להיכנס לתייקיה של הדרייבר אשר שם יש setup.exe ואז זה שואל אותה שפה ונותן לי שני אפשרויות - INSTALL וUNINSTALL הבעיה שכשאני לוחץ על הUNINSTALL זה טוען טוען ולא עושה כלום ;\

הספריות שאתה מדבר עליהם זה ההתקנות, תמחוק את שניהם, תמחק כל דבר שקשור ל ATI מההוספה הסרה, תפעיל את המחדש ותעלה במצב SAFE MOD, תסיר שאריות דרייברים עם DRIVER SWEEPER, תעלה במצב רגיל ותתקין את הדרייבר הרצוי.

פורסם

עוד לא... :)[br]פורסם בתאריך: 24.02.2010 בשעה 00:01:27

הספריות שאתה מדבר עליהם זה ההתקנות, תמחוק את שניהם, תמחק כל דבר שקשור ל ATI מההוספה הסרה, תפעיל את המחדש ותעלה במצב SAFE MOD, תסיר שאריות דרייברים עם DRIVER SWEEPER, תעלה במצב רגיל ותתקין את הדרייבר הרצוי.

תודה רבה אבל יש לי בעיה יותר רצינית כרגע. אני מצטער אם אני קצת "אחפור" אבל כדי שתוכל לעזור לי אני אציג בפנייך הכל.

תראה, אתמול בצהריים קראתי שיצא הדרייבר 10.2 החדש ושמעתי כי הוא העלה את הביצועים, אז כמובן "רצתי" להתקינו. תחילה רציתי להתקין את זה כמו שצריך(שוב יש לי HD5850 , WIN7 64BIT) ולכן הלכתי להסרה של תוכניות ומחקתי את הCATALYST משם, ולאחר מכן הפעלתי מחדש את המחשב. הבעיה היא שלאחר ההפעלה מחדש - הCATALYST לא נמחק לי בכלל, הכל עבד רגיל כאילו לא הדרייבר ולא הCATALYST נמחק, ובדקתי טוב טוב שום בהסרה של תוכניות ושום דבר שקשור לATI לא נמצא, כך שלא הבנתי מה הבעיה אז קראתי שאין בעיה להתקין דרייבר על דרייבר, לכן ניסיתי להתקין את 10.2 על הדרייבר הקיים אך נתקלתי בבעיה כשזה חילץ את הקבצים(אם יצא לך להתקין אתה יודע למה אני מתכוון) זה ביקש ממני לבחור שפה ולאחר מכן INSTALL OR UNINSTALL, חשבתי שאולי דרך הUNINSTALL אוכל למחוק את הדרייבר הקודם - מה שאל קרה כי שלחצתי על זה בעצם המחשב טען כמה שניות וכלום. הפעלתי שוב כדי לנסות לעשות INSTALL - ושוב כלום לא קרה, השתמשתי בתוכנה DriverSweeper2.10 כדי למחוק לחלוטין את הדרייברים - והצלחתי, אך שוב שבאתי להתקין אותו לאחר החילוץ כשלחצתי על INSTALL - לא קרה כלום.. לאחר ניסיונות רבים של שום למחוק את כל הקבצים דרך DS ושוב לנסות להתקין, היום מקרים אחדים בהם הווינדוס אמר לי שהתוכנה לא פועלת כהלכה לאחר שלחצתי על INSTALL ושיש לי אפשרות להמשיך או להפעילה מחדש.. ניסיתי את שני האפשרויות ושוב כלום לא קרה.

עכשיו נתקעתי בלי דרייבר כך שהחלטתי לפחות לנסות להחזיר את הדרייבר הקודם - 10.1 ולהתקין, אבל שוב אותה בעיה, כשאני מגיע לINSTALL המחשב טוען כמה שניות.. וכלום. התחרפנתי כבר עשיתי שחזור מערכת וה10.1 חזר לעבוד - מה שאני איתו עכשיו.. עד עכשיו ניסיתי לפחות 20 פעם אני חושב בלי להגזים להתקין את הדרייבר ולא הצלחתי - ותאמין לי ניסיתי את כל האפשרויות, בדקתי כל התנגשות עם תוכנה כמעט, חשבתי שהדרייבר מתנגש עם ESET כיוון שיש לו FIREWALL משל עצמו, אבל מחקתי את התוכנה ועשיתי ריסטרט - ולא עזר עדיין כלום.

אני באמת לא יודע מה לעשות.. זאת אומרת יש איזשהו פאק רציני ששום דרייבר בעצם אני לא מצליח להתקין כאילו לא משנה מה, ניסיתי הרבה דברים וכלום לא עזר. אם יש לך רעיון, אשמח לשמוע.. כי אני באמת לא רוצה להיתקע עם 10.1 כשכבר 10.3 בדרך והביצועים עולים איתו ;\

פורסם

נסה לגשת להוספה הסרה להסיר את הדרייבר של ATI ובנוסף להסיר Microsoft Visual C++ 2008, תפעיל מחדש ותתקין את הדרייבר הרשמי האחרון ( שיתקין את ה Microsoft Visual C++ 2008 בעצמו )

תעדכן.

פורסם

נסה לגשת להוספה הסרה להסיר את הדרייבר של ATI ובנוסף להסיר Microsoft Visual C++ 2008, תפעיל מחדש ותתקין את הדרייבר הרשמי האחרון ( שיתקין את ה Microsoft Visual C++ 2008 בעצמו )

תעדכן.

אותו הדבר, רק ששוב בהסרה של תוכניות דרך ווינודס זה לא נתן לי למחוק כיוון שזה כביכול נכנס להתקנה של ATI ודרכו איפשר לי לעשות UNINSTALL מה שלא עבד כרגיל. נכנסתי דרך CCLEANER למחוק וזה מחק.. גם מחקתי את הVisual c++ 2008 ועשיתי ריסטרט. הדרייבר עדיין נשאר - וגם הCATALYST, אבל למרות זאת ניסיתי להתקין את 10.2 על - ולא עבד.

תסתכל כאן בבקשה:

tnmtduizytyw.jpg

vmny5yuj2j1t.jpg

תודה שוב.

פורסם

תמחק את SQL 2008 ואת כל הC++ RUNTIME

בעיה מאוד ידועה עם פתרון מעצבן (אי אפשר להתקין את SQL, הוא תמיד יוצר התנגשות)

פורסם

תמחק את SQL 2008 ואת כל הC++ RUNTIME

בעיה מאוד ידועה עם פתרון מעצבן (אי אפשר להתקין את SQL, הוא תמיד יוצר התנגשות)

מלך! באמת תודה רבה לך, חשבתי כבר לפרמט כדי לא להיתקע מאחור כי יוצא אוטוטו ה10.3. כבר יומיים-שלושה אני מנסה לפתור את זה עם חברים והכל.. לא חשבתי שההתנגשות תיהיה עם תוכנות של WINDOWS |: שוב תודה רבה לך ולLanzar שגם ניסה לעזור והיה קרוב מאוד.

פורסם

יש לי HD4850. האם כדאי לי לעדכן ל 10.2 או לחכות כבר שיצא 10.3?

ואם לעדכן, אז אפשר להתקין על מה שכבר קיים או שאני צריך להסיר את 10.1 ואז להתקין את 10.2?

פורסם

כן אתה יכול לעדכן על ה10.1

פורסם

שלום יש לי לפטופ של טושיבה: Satellite A505-s6965 עם Ati 4500 hd מאיפה אני משיג דרייבר לכרטיס הזה ?

פורסם

הדרייור דפוק כל פעם שאני רואה סרט ביוטיוב או כל אתר סירטונים אחר יש בעיות אם הכרטיס מסך התמונה נעלמת חוזרת מחשב ניהיה איטי ככה שהפיתרון היחיד זה להוריד אותם למחשב וליראות במדיה פלייר

WIN 7 64BIT יש למישהו פיתרון ?? גם הסמן של העכבר ליפעמים ניהיה גדול וצריך לשחק ברזולציה כדי לסדר אין ספור בעיות לעזעזאל ATI האלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים