עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

אבל בכל דריבר יש לי 25 fps ב - dirt 2 אפילו ב- 10.1 זה לא משנה אז בגלל זה אני לא יודע מה לעשות וסליחה כתבתי שיש לי 62 מעלות בפעולה אבל זה אפילו 70 מעלות

וחוץ מזה ati מוסיפה גפ את הדרייברים הקודמים בעדכונים כי אם משדרגים זה לא יכול להיות יותר גרוע ...

עוד מישהו יכול לעזור לי pleas???? :'(

כנס למשחק וצא למצב חלון עלידי ALT שמאלי + ENTER, ואז שוב כדי לחזור למצב מלא, זה אמור לסדר את ה FPS במשחק ( אצלי עולה מ 50 ל 100 )

הטמפרטורה שלך מתאימה ל HD4850.

• תגובות 2.4k
  • צפיות 349.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כנס למשחק וצא למצב חלון עלידי ALT שמאלי + ENTER, ואז שוב כדי לחזור למצב מלא, זה אמור לסדר את ה FPS במשחק ( אצלי עולה מ 50 ל 100 )

הטמפרטורה שלך מתאימה ל HD4850.

איזה שטויות אתה מדבר ניסיתי את זה לא זז כלוםםםם!וגם אני לא יודע איך מפעילים את המאוורר זה נעוללל וגם אם אני יפעיל זה יזיק למחשב או משהו?? וגם אני לא יודע איך עושים oc למעבד וזה גם לא מסוכן??? הקיצר איך מתקנים את ה- fps הנמוך??? דרך אגב עכשיו יש לי 50 מעלות ב- כ.מ על מנוחה.....

פורסם

ילד ? תדבר יפה אני לא חבר שלך... עם גישה כזאת אני דיי שמח שזה לא עובד :)

פורסם

אם אמרתי משהו לא במקום סליחה לא התכוונתי אליך התכוונתי שזה לא עוזר ניסיתי וזה לא עזר אז בבקשה אם משהו יודע מה זה אז תעזרו לי pleas :'(

וגם איך מפעילים את המאוורר ? לוחצים על המנעול? וגם יכול לניות שיש fps נמוך בגלל החום של המעבד??

טוב אז תעזרו לי בבקשה פשוט אני מתעצבן סליחה..

פורסם

מישהו?

פורסם

אתם מודעים ללוגו קבוע של ATI בדרייבר החדש או שזה רק אצלי? צד ימין למעלה כל אפליקציה 3D מופיע קבוע לוגו קרוסספייר X מזה אמור להביע?

פורסם

אתה יכול לבטל את זה כאן... זה מראה שאתה פועל באותו רגע במצב CF...

[attachment deleted by admin]

פורסם

מישהו עוזר לי?

פורסם

איזה שטויות אתה מדבר ניסיתי את זה לא זז כלוםםםם!וגם אני לא יודע איך מפעילים את המאוורר זה נעוללל וגם אם אני יפעיל זה יזיק למחשב או משהו?? וגם אני לא יודע איך עושים oc למעבד וזה גם לא מסוכן??? הקיצר איך מתקנים את ה- fps הנמוך??? דרך אגב עכשיו יש לי 50 מעלות ב- כ.מ על מנוחה.....

מכל החירבוש הזה מה השאלה בדיוק ?

פורסם

^

מה זה חשוב - שיפתח ת'רד נפרד. זה ממש ממש לא המקום לדעתי לנהל דיוני תמיכה טכנית :nixweiss:

פורסם

לפני זה שיפתח ספר הבעה ודקדוק, הוא עשה לי נקע בעין עם ההודעה הזאת :-X

פורסם

יש לי בעיה זה אחרי שהתקנתי תגרסא האחרונה אני לא נפתח לי בצד החלון של הלוח בקרה של הדרייבר אני לא יכול לשלוט במאורר וכאלה זה פשוט לא מופיעה ושאני מנסה לפתוח את זה ,זה לא נפתח תודה על העזרה

פורסם

די נמאס כבר, הם לא יכולים לעשות דרייבר נורמלי אחד ללא כל יום להוציא תיקון לדרייבר הרישמי שלהם?

פורסם

זה לא תיקון אבל :-\

זה בטא של הדרייבר הבא... אתה לא חייב להתקין את זה... השחרורים האלה הם לטובתך לא לרעתך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים