פורסם 2010 בפברואר 2015 שנים אבל בכל דריבר יש לי 25 fps ב - dirt 2 אפילו ב- 10.1 זה לא משנה אז בגלל זה אני לא יודע מה לעשות וסליחה כתבתי שיש לי 62 מעלות בפעולה אבל זה אפילו 70 מעלותוחוץ מזה ati מוסיפה גפ את הדרייברים הקודמים בעדכונים כי אם משדרגים זה לא יכול להיות יותר גרוע ...עוד מישהו יכול לעזור לי pleas???? :'(כנס למשחק וצא למצב חלון עלידי ALT שמאלי + ENTER, ואז שוב כדי לחזור למצב מלא, זה אמור לסדר את ה FPS במשחק ( אצלי עולה מ 50 ל 100 )הטמפרטורה שלך מתאימה ל HD4850.
פורסם 2010 בפברואר 2015 שנים כנס למשחק וצא למצב חלון עלידי ALT שמאלי + ENTER, ואז שוב כדי לחזור למצב מלא, זה אמור לסדר את ה FPS במשחק ( אצלי עולה מ 50 ל 100 )הטמפרטורה שלך מתאימה ל HD4850. איזה שטויות אתה מדבר ניסיתי את זה לא זז כלוםםםם!וגם אני לא יודע איך מפעילים את המאוורר זה נעוללל וגם אם אני יפעיל זה יזיק למחשב או משהו?? וגם אני לא יודע איך עושים oc למעבד וזה גם לא מסוכן??? הקיצר איך מתקנים את ה- fps הנמוך??? דרך אגב עכשיו יש לי 50 מעלות ב- כ.מ על מנוחה.....
פורסם 2010 בפברואר 2015 שנים אם אמרתי משהו לא במקום סליחה לא התכוונתי אליך התכוונתי שזה לא עוזר ניסיתי וזה לא עזר אז בבקשה אם משהו יודע מה זה אז תעזרו לי pleas :'( וגם איך מפעילים את המאוורר ? לוחצים על המנעול? וגם יכול לניות שיש fps נמוך בגלל החום של המעבד?? טוב אז תעזרו לי בבקשה פשוט אני מתעצבן סליחה..
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים אתם מודעים ללוגו קבוע של ATI בדרייבר החדש או שזה רק אצלי? צד ימין למעלה כל אפליקציה 3D מופיע קבוע לוגו קרוסספייר X מזה אמור להביע?
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים אתה יכול לבטל את זה כאן... זה מראה שאתה פועל באותו רגע במצב CF...[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בפברואר 2215 שנים איזה שטויות אתה מדבר ניסיתי את זה לא זז כלוםםםם!וגם אני לא יודע איך מפעילים את המאוורר זה נעוללל וגם אם אני יפעיל זה יזיק למחשב או משהו?? וגם אני לא יודע איך עושים oc למעבד וזה גם לא מסוכן??? הקיצר איך מתקנים את ה- fps הנמוך??? דרך אגב עכשיו יש לי 50 מעלות ב- כ.מ על מנוחה.....מכל החירבוש הזה מה השאלה בדיוק ?
פורסם 2010 בפברואר 2215 שנים ^ מה זה חשוב - שיפתח ת'רד נפרד. זה ממש ממש לא המקום לדעתי לנהל דיוני תמיכה טכנית
פורסם 2010 בפברואר 2315 שנים יש לי בעיה זה אחרי שהתקנתי תגרסא האחרונה אני לא נפתח לי בצד החלון של הלוח בקרה של הדרייבר אני לא יכול לשלוט במאורר וכאלה זה פשוט לא מופיעה ושאני מנסה לפתוח את זה ,זה לא נפתח תודה על העזרה
פורסם 2010 בפברואר 2315 שנים Catalyst 10.3 BETA - VISTA / SE7EN 32/64 BIThttp://download337.mediafire.com/ilfjottyqlzg/mlzyynwzirn/ATI_Win7_Vista_Catalyst10.3_Preview.zipמבנצ'ים ראשוניים של אנשים שבדקו ברשת עושה רושם שמדובר בשיפור על 10.2.
פורסם 2010 בפברואר 2315 שנים די נמאס כבר, הם לא יכולים לעשות דרייבר נורמלי אחד ללא כל יום להוציא תיקון לדרייבר הרישמי שלהם?
פורסם 2010 בפברואר 2315 שנים זה לא תיקון אבל :-\זה בטא של הדרייבר הבא... אתה לא חייב להתקין את זה... השחרורים האלה הם לטובתך לא לרעתך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.