עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

• תגובות 2.4k
  • צפיות 349.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איש איש באמונתו יחייה, בואו נסגור את זה ככה,

אני למשל בקייצים עם NVIDIA ובחורפים עם ATI, זה עוזר לי להבין יותר טוב את השוק מכל צדדיו ולגבש דעה נכונה לגביי העניין הזה.

אפשר להנות גם מכרטיסי ATI וגם מכרטיסי NV, אין טוב יותר כי הכל ספציפי מאוד. גם אם יש HD4850 VS GTS250 זה ממש לא אומר שכרטיס אחד עדיף חד משמעית, כל אחד וההעדפות שלו.

אך אחד כאן לא סנגור של אף חברה, אבל אם אני רואה דעה שנאמרת שלא לדעתי, אני אביע את דעתי בהתאם להתרשמות שלי, שלרוב היא גם ממקור ראשון.

אתם מתבקשים שלא לדון כאן יותר בנושא, זה דיון על הCCC

אני לא בא להמשיך את הדיון ביני לבין סינדרום אבל רציתי לציין כמה פרטים:

*אני מודה שבעבר הערכתי יותר את כרטיסי ATI

*כמו כן אותו דבר לגבי NVIDIA, היו לי תקופות

כיום אני משתדל כמה שיותר להיות אובייקטיבי, ודיי מציק לי בעין שלכל אשכול שאני נכנס אליו והוא קשור לכרטיס מול כרטיס או מה שקשור לATI או NVIDIA, סינדרום ישר מבליט את החסרונות לפי דעתו של ATI, וזה לא חד פעמי או משהו שקורה רק לאחרונה, זה קורה לעיתים קרובות מאוד ובצורה דרסטית, אפשר להגיד שהוא עושה את זה בכל מקום, מבליט את החסרונות של ATI ותמיד מוציא את NVIDIA או את הכרטיס שלהם באותו הקשר גדולים ועל זה נשאלת השאלה - מדוע האתר נתן לו תואר "מומחה"? הרי אדם בעל תפקיד או תואר מהאתר צריך להיות קודם כל אובייקטיבי ואחר כך בא הידע, ואובייקטיביות משמע גם לתת לו מה שהכי טוב לכסף שלו , ומה לעשות בשנה וחצי האחרונות ביחס מחיר לביצועים , הכרטיסים שנמצאים בעמדות מפתח הם בד"כ של ATI, ולפעמים זה אפילו בצורה משמעותית אבל אדון סינדרום תמיד ימצא איך לכפות על העובדה הנ"ל וכמו שאמרתי -זה לא קורה פעמים יחידות, אלא כל הזמן.

קחו לתשומת ליבכם.

*נ.ב - אני משתדל שלא לתפוס צדדים בסיפור ולאחרונה אני עושה הכל למען להיות אובייקטיבי, גם אם זה לחשוב פעמיים לפני כל תגובה ולקחת כל גורם אפשרי בסיפור, לי אישית אין בעיה להמליץ על כרטיסים משתי צידי החברות ואני באמת לא מעוניין שתצאו מהסיפור הנ"ל עם הרגשה שאני פאן של ATI, כי אני באמת לא.

פורסם
  • מחבר

ועל זה נשאלת השאלה - מדוע האתר נתן לו תואר "מומחה"

כי ככה צוות האתר החליט ובצדק, סינדרום הוא מומחה לתצוגה וגרפיקה ויהיה מה, יש לו את הידע הנרחב ובנוסף לזה דואג לעזור הרבה פה לקהילה בתחום התצוגה והגרפיקה.

כעת, פה נגמר הויכוח הזה. תתווכחו בפרטי מצידי, לא על גביי הפורום בנושאים לי מי מעדיף מה.

פורסם

זה ממש מעצבן, התקנתי את המערכת בלי הדרייבר העדכני (10.1 ל 5850) ועבד לי מאה אחוז.. ואז בטיפשותי הרבה הורדתי את ההוטפיקס ושוב הבעיה חזרה.. מתי יוצא דרייבר שמתקן את העוול שנעשה לכרטיס?

פורסם

הורדתי את הדרייבר החדש 10.1 יש לי hd 4850 ולא ידעתי שצריך למחוק את הקודם יש לי xp ויש לי 20 fps ב- dirt 2 אני לא זוכר כמה היה ליפני אבל זה עובד לאט אז מה אפשר לעשות??

פורסם

א.להתקין Driver Sweeper שאפשר למצוא פה:

http://www.guru3d.com/category/driversweeper

ב.למחוק את הדרייברים בדרך הבאה:

control panel =>add remove programs =>ati catalyst install manager

לאחר מכן ;

לאתחל את המערכת ולהיכנס למצב בטוח (safe mode)

בעזרת התוכנה Driver Sweeper למחוק את מה שקשור ל ati .

לעשות אתחול .

ואז להתקין את הדרייברים שאתה רוצה .

פורסם

איזה דרייבר הכי כדאי להוריד כי יש לי 10.1 או שאני יכול פשוט למחוק אותו ולהתקין מחדש?? ויהיה יותר fps? וגם שכחתי איך נכנסים ל safe mode והתוכנה פשותה עושה הכול לבד? או שזה מסובך?? אפשר גם בהתקנה של הדרייבר לעשות uninstall לא? ואם לא .. אז חייב להפעיל ב safe mode??

פורסם

אין משהו שטוב לכולם אחרת כולם היו שמים דרייבר מסויים בלי בעיות ושלום על ישראל .

אתה תצטרך לעבוד בשיטת "ניסוי וטעייה"

תתחיל מהדריבר הכי מתקדם . נכון להיום הדרייבר ש amd-ati מציעים זה 10.1 hotfix catalyst

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Grey-screen-and-vertical-line-corruptions.aspx

בנוסף יש גם בטא של 10.2

http://www.filestube.com/84b821c68162dd1003e9,g/8-703.html

תוריד תראה ,תנסה ותשאיר לך את הכי טוב ..

פורסם

ולמחוק איך שאמרת? או שאפשר בהתקנה לעשות uninstall? ואם כמו שאתה אמרתה אז חייב להכנס ל safe mode? וגם איך משתמשים בתוכנה הזאת שהבאתה ?

פורסם

אני צריך עזרה קניתי מחשב חדש ואין לי מושג איך להתקין את הכרטיס מסך קיבלתי דיסק התקנה וכשאני מכניס אותו

רשום לי -vga driver

וכשאני מנסה להתקין אותו המחשב נכבה לי בתחילת ההתקנה האם בנוסף לזה אני צריך גם להתקין את ה-ATI Catalyst 10.1

ובאיזה סדר האם קודם את הדיסק או הדרייבר שאני מוריד מהאתר של ati כולל בתוכו גם את מה שיש לי על הדיסק

?////?

פורסם

הדרייבר ביטא החדש מצויין

פורסם

משהו מדיד או תחושה אישית?

פורסם

ש לי ds 2.1 אז אני לא צריך להפעיל במצב בטוח? כי ראיתי איפשהו שכתוב אם יש גיסא מעל 2 אז לא צריך להפעיל במצב בטוח זה נכון?

וגם עוד משהו היה לי כרטיס מסך של nvidia ועכשיו ati אז מה לסמן לפני שעושים analaize בתוכנה את 3 הדברים שם ? תראו

http://www.iopanel.net/forum/thread35522.html

פורסם

למה לא עונים פה[br]פורסם בתאריך: 15.02.2010 בשעה 09:59:24

אני צריך עזרה קניתי מחשב חדש ואין לי מושג איך להתקין את הכרטיס מסך קיבלתי דיסק התקנה וכשאני מכניס אותו

רשום לי -vga driver

וכשאני מנסה להתקין אותו המחשב נכבה לי בתחילת ההתקנה האם בנוסף לזה אני צריך גם להתקין את ה-ATI Catalyst 10.1

ובאיזה סדר האם קודם את הדיסק או הדרייבר שאני מוריד מהאתר של ati כולל בתוכו גם את מה שיש לי על הדיסק

פורסם

טוב שיניתי ל- 10.1 אבל איפה בודקים שזה hotfix?? וגם לא עזר ב- dirt 2 בהתחלה היה 55 fps אבל אחרי זה ירד ל- 25 fps כרגיל אז ככה זה אמור להיות?? 25 fps ואפילו 20 fps???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים