עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

אם אני יסיר אותו אני ישאר בלי דריבר ב100%

לא יודע למה זה פשוט נסגר ושואל אותי אם להתקין מחדש עם ההגדרות הטובות אני עושה כן ולא קורה כלום .

• תגובות 2.4k
  • צפיות 349.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תסיר את הדרייבר מההוספה הסרה בצורה רגילה, תפעיל את המחשב מחדש ותעלה במצב בטוח, במצב בטוח תסיר שאריות דרייבר עם DRIVER SWEEPER, תפעיל את המחשב מחדש ותעלה במצב רגיל ושם תתקין דרייבר עדכני...

במידה ושוב לא תצליח להתקין דרייבר חדש תחזור לישן... להפסיד אתה לא ממש יכול...

פורסם

אני מוחק לוחץ FINISH וזה עדין לא נעלם לי מהתוכנות והCCC נגיד לחלוטין :/

פורסם

שלום. קודם כל מפרט - HD4870X2 / דרייבר 9.9.

מיום שלישי החליט פתאום ה-CCC להפסיק ולשלוט לי במאוורר.

הורדתי Riva רק כדי לבדוק שזו לא בעיית חומרה (שהמאוורר יכול להאיץ את עצמו פיזית), וה-Riva פועלת.

הסרה והתקנה של ה-CCC בלבד לא פתרו את העניין.

גם System Restore ליום לפני לא עזר. המקרה קרה לאחר שהמחשב נתקע בשלב האחרון של קרייסיס ונאלצתי כמה פעמים לעשות ריסט אגרסיבי.

האם מישהו נתקל במשהו דומה? הסרה מלאה לגמרי יכולה לפתור את זה? (ואם כבר, אולי כדאי לעשות סטיקי לגבי מדריכי התקנה והסרה של דרייברים? פשוט גם כל הזמן זה חוזר על עצמו, ויש כל מיני גרסאות, שאני בטוח שהן טובות, אבל למשתמשים שלא מתקינים כל חודש את הדרייבר החדש, זה לא מובן מאליו. ככה נפסיק לשגע ולשאול לעזרה. אם יש כזה מדריך ופספסתי יצאתי טונה... :silly:)

פורסם

למי שלא יכול לחכות:

New Catalyst 9.12 here!

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

שיפור ניכר במצב P של 3DMARK 2006,

מציון GPU של 17,350~ ל19,250~

במערכת שלי כמובן...

בנקודות X זה X8750

פורסם

אתה מתכוון במצב P של VANTAGE... ;)

פורסם

ניסיתי להפעיל את Kane & Lynch Dead Men על הגדרות מינימום גם עם 9.11 וגם עם 9.12, ה FPS היה SOLID 5 (כן 5FPS). כניראה ש ATI לא אהבו את המשחק הזה :P

פורסם
  • מחבר

מוזר, אצלי הפריימרייט במשחק הזה לא יורד מ60 (VSYNC)

פורסם

לפי המידע שראיתי באתר של המשחק יכול להיות שאין קשר לדרייבר והבעיה נגרמת בגלל שימוש ב USB :screwy: בהודעה שלהם הם מתיחסים רק למקלדות (המקלדת שלי היא לא USB) אבל העכבר עם חיבור USB וגם הכרטיס רשת :screwy:

פורסם

איזה חרא, בדיוק לפני יומיים התקנתי את 9.11 (מ 9.7) חחח

יש לי בעיה ואני לא בטוח אם זה מהדרייבר או משהו אחר.

שאני מפעיל סרט יש לי באמצע המסך קו בצבע אדום. אני לא בטח שזה קשור לדרייבר כי התעסקתי עם הiZ3D.

מישהו יכול לעזור לי ?

עריכה:

לא משנה, בסוף זה בגלל הavivo.

פורסם

אני לא מרוצה מה9.12 , התקנתי אותו ושחקתי עם המשחק ‎Saboteur , יש תקיעות רבות , חזרתי ל9.11, לא יודע מדוע, ניראה שזה מתאים יותר לסידרה החדשה של כרטיסי ATI.

רוני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים