פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים איזה ספק צריך כדי לעשות CF של 5970 ?זה לא קשור לנושא אבל אני אגיב לך משהו אחר, אל תעשה CF של 5970, שאר עם הכרטיס שלך אין סיבה לעבור!ואם אתה מתעקש על CF תעשה של 5850.
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים מחבר אתם מוכנים להתאפק כמה ימים לדיון ענק ומסודר של כרטיסי המסך החדשים אחד נגד השני? אני מבטיח לכם שהכל יהיה שם, בסדר? עד אז, לא לסטות מנושאי הדיון בקשה.
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים איזה ספק צריך כדי לעשות CF של 5970 ?הכרטיס צורך 300W במאמץ 400W בOC תעשה את החישובים
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים אה אז הספק שלי יחזיק עכשיו לגבי הדרייבר, כדאי לי להתקין 9.11 או להישאר עם 9.8 ?
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים מחבר אתם מוכנים להתאפק כמה ימים לדיון ענק ומסודר של כרטיסי המסך החדשים אחד נגד השני? אני מבטיח לכם שהכל יהיה שם, בסדר? עד אז, לא לסטות מנושאי הדיון בקשה. משהו לא מובן? והספק שלו בערך ימות מדבר כזה. הכרטיס צורך 300W במאמץ 400W בOC תעשה את החישובים אז אני לא חושב ש800W הספק שלך ייקח בהליכה. עכשיו לגבי הדרייבר, כדאי לי להתקין 9.11 או להישאר עם 9.8 ? למה לא לעדכן? כל עוד אין איזושהי תקלה תמיד מומלץ לעדכן.
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים אולי כדאי שאנשים יתחילו לקרוא את ה release notes בPDF אם הם רוצים לדעת אם לעדכן או לא? הם לא כותבים את זה ליופי, זה בשביל שתקראו את זהאתם יכולים לשאול מישהו אם שווה או לא והוא יגיד "כן תעדכנו" אבל אתם בכלל לא יודעים מה אתם מקבליםהנה תראוhttp://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xpוזה הקובץhttp://www2.ati.com/relnotes/Catalyst_911_release_notes.pdfעכשיו זה ברור?
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים חברה אני בבעייה הורדתי את ה9.11 מהאתר, עכשיו כשאני בא להתקין אותו הוא מגיע ללשונית בה אני בוחר INSTALL או UNINSTALL ולחיצה על אחת האפשרויות לא מביאה כלום... פשוט כלום בSAFE MOD קורה אותו הדבר...
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים משהו לא מובן?והספק שלו בערך ימות מדבר כזה.אז אני לא חושב ש800W הספק שלך ייקח בהליכה.למה לא לעדכן? כל עוד אין איזושהי תקלה תמיד מומלץ לעדכן.ממה שאני זוכר הם ממליצים על ספק 750 ליחיד ו 850 ל CF וזהם יוצאים מתוך נקודת הנחה שאין לך OC במחשב בכלל.אני יכול להגיד לך שלא הייתי לוקח ספק שפחות מ 1000 א שיחזיק את ה OC של הכרטיסי מסךב מן הסתם שלא היה צוואר בקבוק גדול מדי של המעבד גם הוא צריך להיות ב OC לא קטן
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים אני מנסה להתקין את הדרייבר הזה ובאמצע ההתקנה המחשב עושה ריסטרט ולא מתקין כלום למה זה מה הבעיההכרטיס שיש לי הוא HD4870מישו יכול לעזור ליי?
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים הייתוריד לגמריי את כל ההתקנה הקודמת עם תוכנת Driver Sweeper במצב בטוח, לאחר זאת תתקין את 9.11 ,
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים עדכנתי את ה5850 שלי ל9.11 BETAרשמים:מאז שקניתי את הכרטיס, מדי פעם העכבר היה מחליט שבא לו להפסיק עם הדיאטה והיה מרבע את גודלו.. פשוט היה עצום, והדבר ההזוי הוא שאם הייתי מעביר אותו למסך המשנה שלי הוא היה חוזר לגודל רגיל, ובמסך המרכזי הוא היה ענקי.עם 9.11 התופעה נעלמה כלא היתה, אז HURRA! מעבר לזה, קיבלתי 70 נקודות יותר בHEAVENMARK, אבל זה לא נראה לי משהו קריטי כ"כ.משום מה אצלי הבעיה של העכבר נשארה...דבר נוסף- המחשב נתקע לי מידי פעם (בעיקר בהקרנת סרטים) באופן כזה שהמסך היה שחור (פרט לסמן של העכבר) ומדי פעם חוזר לכמה שניות להראות את הדסאטופ.. במצב הזה אני נאלץ לכבות את המחשב באופן ידני.. חשוב להדגיש שמדובר במחשב חדש! יכול להיות שזה נבע מהדרייור של הכ.מסך?
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים מישהו יודע אם יש איזה טריק שנותן להפעיל את האוברקלוק האוטומטי בדרייבר LEGACY בוינדוס 7?איך שאני לוחץ על זה הוא נותן הודעה שהוא כאילו סיים כבר והוא לא בחן בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.