עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

דרייבר חדש-מתי?

• תגובות 2.4k
  • צפיות 350.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אף אחד כאן לא קוסם ולאף אחד אין קשרים,

בשעה או בדקה או אפילו בטווח ה3 שעות שהוא ייצא אעדכן, אין לך ממה לדאוג.

פורסם

יצא הדריבר!

פורסם

לא יודע למה, אבל אני עדיין עם הדרייבר 9.4, מה אתם אומרים לעבור לדרייבר החדש?

מאז 9.4 כולם מבאסים...

בכל מקרה, רק למחוק אותו וזהו או שצריך איזה כלי למחוק את השאריות שנשארים וכו'?

פורסם

אני אפילו לא מוחק, לרוב מדובר בבזבוז זמן.

פורסם

גם כאן, פשוט מתקין על הישן.

אם זה היה כזה קריטי, AMD היו בוחרים שה"אשף" ידרוש מחיקה של הגרסא הקודמת לפני ההתקנה.

מה קורה עם סדרת 5700? הם לא מופיעים ברשימת תאימות ב-PDF, וגם דרך האתר של AMD אם בוחרים בכרטיס הזה, מקבלים את הדרייבר שהם שחררו לפני שבוע-שבועיים ולא את ה-9.10...

5800 כן מגיע ל-9.10 והוא גם מופיע ב-PDF.

בכל מקרה השארתי גם את הדרייבר של לפני שבוע-שבועיים וגם את ה-9.10 במדור ההורדות למי שהשרתים של AMD לא נותנים לו מהירות מקסימלית.

פורסם

נכון, והעמוד עודכן. :)

היה נחמד אם מספר גרסת הדרייבר בעמוד הראשון הייתה קישור חי לאתר הורדת הדרייבר, למשל -

9.10

פורסם

איפה כתובים השיפורים בביצועי המשחקים של הדרייבר החדש?

ובעיקר אני רוצה לדעת אם יש חידוש לגבי המשחק SHIFT?

פורסם

היי

התקנתי את הדרייבר ישירות ללא הסרה קודם של הישן , קיבלתי בתוכנה CrysisBenchmarkTool1.05 על הכל על HIGH ברזולוציה 1280 על 1024 בבמוצע 47.65 FPS , יש תמונה .

האם זה תקין לדרייבר החדש?

736130101157.JPG

פורסם
  • מחבר

אם היית משווה ליישן היית יודע

בסך הכל תוצאה לא רעה בכלל.

פורסם

אתם מורידים את הדרייבר המלא (( Full Catalyst Software Suite (Recommended) ומתקינים ישר או שאין צורך במלא?

פורסם

אם אתה רוצה שליטה נוחה אז תתקין את המלא (כולל CCC), אם אתה רוצה רק את הדרייבר אז תוריד את ההכי בסיסי, אפשר אחרי זה להתקין CCC לבד, אפשר גם להתקין במקום זה ATT (זה מה שאני עשיתי עכשיו כי CCC מפריע לי ול ATT יש שליטה טובה יותר במאוורר).

פורסם

זה רק אצלי או שמ- 9.7 והלאה ATI מגבילים אותי בהורדת המאוורר רק עד 36%? :pissed:

עד עכשיו הייתי תקוע עם 9.6, וכל פעם שיצא דרייבר חדש הורדתי אותו כדי לבדוק אם הם הורידו את ההגבלה המפגרת הזאת ואני רואה שגם עכשיו המצב לא השתנה... מה אתם ממליצים לעשות? לחזור ל9.6 או שיש דרך אחרת להשאר עם הדרייבר הזה ולהוריד את המאוורר ל30%? ואל תציעו לי את RivaTuner, היו לי מספיק בעיות איתה...

אם אתה רוצה שליטה נוחה אז תתקין את המלא (כולל CCC), אם אתה רוצה רק את הדרייבר אז תוריד את ההכי בסיסי, אפשר אחרי זה להתקין CCC לבד, אפשר גם להתקין במקום זה ATT (זה מה שאני עשיתי עכשיו כי CCC מפריע לי ול ATT יש שליטה טובה יותר במאוורר).

מה זה הATT הזה ואיפה מורידים אותו? ואפשר להוריד את המאוורר ל30%?

יש לי הרגשה שרק לבעלי XP הם מגבילים, כי ראיתי מישהו שיש לו ויסטה והוא יכול להוריד את המהירות.. יש פה עוד מישהו עם XP בלי ההגבלה?

פורסם

למי שמאס בקאטליסט ומעונין באלטרנטיבה כדאי שיבדוק את ATI Tray Tools

הרבה יותר אופציות מה CCC כמובן ולא גוזלת כמעט משאבי מערכת בכלל.

http://www.softpedia.com/get/Tweak/Video-Tweak/ATI-Tray-Tools.shtml

הייעוד שלה הוא למשתמשים מתקדמים, קחו זאת בחשבון ועל אחריותכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים