עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

היי

לא קשור ביכלל אם זה מערכת מקורית או פירטית , ה4770 צריך לעבוד מושלם בכל מצב , תנסה לעדכן קטליסט 9.8 , אם יעשה לך בעיות , תחליף אותו ל4850

• תגובות 2.4k
  • צפיות 350.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה זאת אומרת להחליף ל4850? לקנות חדש?

פורסם

היי

הכוונה שלי היתה שאם הוא ניקנב לא מזמן, והוא תקול אז 4850 עדיף, אבל קודם תבדוק עם דרייברים אחרים.

פורסם

מערכת הפעלה מקורית?

לא, אבל לא היו לי בעיות לפני זה..

קניתי מחשב חדש.. התקנתי ווינדוס 7, שהיה גם במחשב הישן עם ג'יפורס 7600GT והתחילו הבעיות

מאיפה אני יכול להשיג את ה 9.8? באתר של ATI לא מצאתי...

אין לכרטיס אפילו שבוע.. ה 4850 יותר טוב?? כאילו אני לא גיימר, אני לא חושב ששווה לי להשקיע עוד כסף בשבילו

פורסם

דיברתי היום עם החנות.

הטכנאי שם אמר לי שיש בעיות עם ווינדוס 7 ושזאת לא הפעם הראשונה שפונים אליהם..

ז"א הוא אמר שחלק מהפעמים הבעיות היו בעיות חומרה וחלק בעיות תאימות עם הווינדוס.

עכשיו ממש לא בא לי לפרמט את המחשב כדי לבדוק.. יש למישהו רעיון?

פורסם

תבדוק על מערכת XP עם דרייבר 9.8 .אם זה גם יעשה בעיות , תשקול להחליף את ה4770.

פורסם

אם זה יעשה לי בעיות על ה XP אני שולח אותו לחנות שיביאו לי חדש.. ככה גם הטכנאי אמר

ככרטיס ה 4770 ממש מעולה

פורסם

לכל המשועממים ;), יצא Beta לדרייברים 9.11 שיכיל את OpenCL. יש שיפור משמעותי מהדרייברים הנוכחיים (9.9 וגם 9.10 Beta) ב- GPU וגם ב- CPU בבדיקת 3DMark Vantage.

יש להכנס לאתר הבא (אתר הפיתוח של AMD), להרשם, להוריד ולהתקין קודם את ה- ATI Stream SDK ואח"כ את הדרייברים ati-opencl-beta (לפי ה- OS כמובן).

http://developer.amd.com/gpu/ATIStreamSDKBetaProgram/Pages/default.aspx#five

לפני ההתקנה יש להסיר לחלוטין את הדרייברים הישנים ובנוסף להסיר כל זכר ל- Microsoft Visual C++.

הדרייברים מיועדים רק לסדרות 4XXX ול- 5XXX.

פורסם

לכל המשועממים ;), יצא Beta לדרייברים 9.11 שיכיל את OpenCL. יש שיפור משמעותי מהדרייברים הנוכחיים (9.9 וגם 9.10 Beta) ב- GPU וגם ב- CPU בבדיקת 3DMark Vantage.

יש להכנס לאתר הבא (אתר הפיתוח של AMD), להרשם ולהוריד ולהתקין קודם את ה- ATI Stream SDK ואח"כ את הדרייברים ati-opencl-beta (לפי ה- OS כמובן).

http://developer.amd.com/gpu/ATIStreamSDKBetaProgram/Pages/default.aspx#five

לפני ההתקנה יש להסיר לחלוטין את הדרייברים הישנים ובנוסף להסיר כל זכר ל- Microsoft Visual C++.

הדרייברים מיועדים רק לסדרות 4XXX ול- 5XXX.

כמה משמעותי?

פורסם

לא הצלחתי לקרוא את כל ה 100 עמודים אז אני אשאל כאן:

החלון של הCCC כל כמה שניות (7-15) מעדכן את עצמו וכאילו מצייר את עצמו מחדש. ז"א שאם אני נכנס שם לתפריטים אז כשיש עידכון כזה זה יוצא לי מהתפריט וחוזר למסך הראשי של הCCC כאילו הפעלתי את התוכנה עוד פעם. גרוע מזה, אם אני פותח אותה כשהאקספלורר ברקע, אז הלון שלה חוזר לרקע כשיש עידכון כזה והיא כאילו נעלמת לרקע (כי האקספלורר הופך להיות חלון ראשי).

התופעה הזו נפוצה או שזה משהו שקשור לשילובים במערכת שלי ?

(אני חדש בATI ויצא לי להיות עם הכרטיס רק על WIN7, אני עם דריברים רשמיים אחרונים להכל).

פורסם

מחר אמורים לצאת דריברים ;D

פורסם

כמה משמעותי?

כ- 400 נק' ב- GPU וכ- 300 נק' ב- CPU.

פורסם

לא הצלחתי לקרוא את כל ה 100 עמודים אז אני אשאל כאן:

החלון של הCCC כל כמה שניות (7-15) מעדכן את עצמו וכאילו מצייר את עצמו מחדש. ז"א שאם אני נכנס שם לתפריטים אז כשיש עידכון כזה זה יוצא לי מהתפריט וחוזר למסך הראשי של הCCC כאילו הפעלתי את התוכנה עוד פעם. גרוע מזה, אם אני פותח אותה כשהאקספלורר ברקע, אז הלון שלה חוזר לרקע כשיש עידכון כזה והיא כאילו נעלמת לרקע (כי האקספלורר הופך להיות חלון ראשי).

התופעה הזו נפוצה או שזה משהו שקשור לשילובים במערכת שלי ?

(אני חדש בATI ויצא לי להיות עם הכרטיס רק על WIN7, אני עם דריברים רשמיים אחרונים להכל).

גם אצלי וזה ממש מעצבן...

פורסם

מחר אמורים לצאת דריברים ;D

מעולה :) אני מקווה שזה יפתור לי את הבעיה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים