פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים מי שמשתמש בVSYNC ורוצה להוריד את הדיליי של הMSבATT לכו ל 3d ואז flip queue size ואז תבחרו ב 2זה גם יכול לשפר ביצועיםזה צויין לפני זה בדיון של סינדרוםhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0אל תורידו מתחת ל2 זה סתם לא כזה קריטי וגם יכול לבטל ביצועים של ריבוי ליבות ולגרום לקריסות לפעמים
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים על מה אתה ממליץ, הבטא האחרון או הסטייבל האחרון?הביטא האחרון מאוד יציב אצלי והביצועים של הכרטיס מרשימים אבל,בשביל שיעבוד על WIN7 צריך לבטל את בדיקת החתימה של הווינדוס באמצעות הרצת התוכנהDriver Signature Enforcement Overrider 1.3b ובחירה ב TEST MODEהפעלה מחדש של המערכת ורק אז להתקין.(בהנחה שכבר התקנת את הדרייבר של ATI)
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים ATI Tray Tools משפיע על הכרטיס ? (4850)או שזה סתם תוכנה שעובדת עם CCC ?שווה להתקין אותה ?
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים אפשר להשתמש בה במקום CCC, היא גם קלה יותר. תתקין את הדרייבר של ATI בלי CCC ואת התוכנה הזו.
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים אפשר להשתמש בה במקום CCC, היא גם קלה יותר. תתקין את הדרייבר של ATI בלי CCC ואת התוכנה הזו.זה משפר ?יש באגים/קריסות ?נ.ב כבר יש לי CCC ....
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים זה משפר ?יש באגים/קריסות ?נ.ב כבר יש לי CCC ....אני משתמש ב-rivatuner ..יותר טובה מati tray tools.ועכשיו אין לי באג אחד עם הכרטיס..
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים מחבר אף אחד כאן לא קוסם ולאף אחד אין קשרים,בשעה או בדקה או אפילו בטווח ה3 שעות שהוא ייצא אעדכן, אין לך ממה לדאוג.
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים יש לי HD4770 ומדי פעם (פעם בכמה שעות) פשוט הדרייבר מפסיק לעבוד..כאילו, פתאום העכבר נהיה עצום ביחס למסך, והשלב הבא הוא שהמסך הופך לשחור ומתחיל לשחק איתי: מראה את הדסקטופ כאילו אין דרייברים מותקנים ופשוט נתקע..הפיתרון היחיד שיש לי במצב הזה הוא RESTART ברוטאלי.האם זה באג בדרייבר או יכול להיות שהכרטיס מסך שלי לא תקין?תודה!
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים זה פשוט בלתי נסבל שהם לא מוציאים דרייברים לסדרות ישנות רק לתמיכה אין איזה דרייבר אומגה שתומך בסדרת X1950 לוינדוס 7? לא מבין את הקטע הזה :-\
פורסם 2009 באוקטובר 1916 שנים יש לי HD4770 ומדי פעם (פעם בכמה שעות) פשוט הדרייבר מפסיק לעבוד..כאילו, פתאום העכבר נהיה עצום ביחס למסך, והשלב הבא הוא שהמסך הופך לשחור ומתחיל לשחק איתי: מראה את הדסקטופ כאילו אין דרייברים מותקנים ופשוט נתקע..הפיתרון היחיד שיש לי במצב הזה הוא RESTART ברוטאלי.האם זה באג בדרייבר או יכול להיות שהכרטיס מסך שלי לא תקין?תודה!מערכת הפעלה מקורית?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.