עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

מה לעזזל? הREALESE NOTES של ה9.7 והדרייבר 9.6...

• תגובות 2.4k
  • צפיות 350.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הרגע נכנסתי לאתר של AMD ובאמת יש שם את 9.6 :P המפגרים עוד לא הוציאו את 9.7 ל XP :pissed: מי בכלל משתמש במערכת הפעלה אחרת ???

פורסם

היי

בנינו , הריי מה כבר תקבלו בדרייבר החדש, עוד 1 FPS ,הם מפתחים כרטיסים חזקים מאוד, אבל בדרייברים הם נופלים לאכזבתי , אפילו שיש לי מחשב חלש, זה לא חייב להיות כך,

פורסם

^^^

אם אני זוכר נכון הזהירו פה כמה אנשים לא לכתוב יותר תגובות כאלה.

הרצון שלנו לדרייבר חדש ממש לא קשור לביצועים (בזה כניראה לא יהיה שיפור בכלל בדרייבר החדש). הרצון לדרייבר חדש הוא כי יש ב 9.6 בעיות שמפריעות בדרייבר (כמו למשל CCC שלא נפתח לי ולעוד כמה אנשים.

פורסם

היי

הבנתי אותך, סליחה על תגובתי האחרונה,מקווה שבאמת הדרייבר יתקן זאת .

רוני

פורסם

הרגע נכנסתי לאתר של AMD ובאמת יש שם את 9.6 :P המפגרים עוד לא הוציאו את 9.7 ל XP :pissed: מי בכלל משתמש במערכת הפעלה אחרת ???

צודק הוציאו את 9.7 רק ל ויסטה\7

פורסם

ל XP כתוב שיהיה מחר עד כמה שהבנתי מהאתר:

# Catalyst 9.7 for Vista and Win 7 are out now somewhere on game.amd.com ;-) Full updates coming tomorrow for XP and driver selector pages about 17 hours ago
פורסם

מי משתמש במערכת הפעלה מלפני כמעט עשור?

פורסם

לפי הבאנצ'ים שביצעו כמה אנשים בפורומים אחרים יש תוספת של 2-3 FPS בקרייסיס לסדרת 4800 והפעם זה רציני!

פורסם

ראיתי את זה גם... גם 9.6 שיפר בקרייסיס...

למרות שאני לא מבין מה הפואנטה בלשפר בקרייסיס עוד ועוד... כולם שחקו וסיימו את המשחק הזה... ומאז לא יצאו משחקים מבוססים על המנוע הזה ( לא שאני יודע על כרלה לפחות )

פורסם

השיפור היחיד שיש הוא ב CRYSIS,יש עוד כמה משחקים שמשתמשים במנוע שלו:

http://en.wikipedia.org/wiki/CryEngine_2

בנוסף הבדלים בין CryE 2 ו CryE 3 לא גדולים כל כך, התאמה ל 2 תקל על ההתאמה ל 3.

מי משתמש במערכת הפעלה מלפני כמעט עשור?

למשתמשים בפורום כתוב איזה מערכת הפעלה יש להם, אתה מוזמן לבדוק ;)

פורסם

ניראה לי שכותבים על השיפורים בקריסיס בשביל להראות שיש שיפור ניכר כביכול (גם אף פעם לא כותבים כמה FPS כי 2 FPS ניראה קטן יותר מ8%)

כמו כן שיפור בביצועים בקריסיס ב5% נישמע יותר משפיע משיפור של 50% בCS...

פורסם

השיפור היחיד שיש הוא ב CRYSIS,יש עוד כמה משחקים (בפיתוח או כאלה שעוד לא הוכרזו- שום משחק הקיצר) שמשתמשים במנוע שלו:

http://en.wikipedia.org/wiki/CryEngine_2

פורסם

יש את Merchants of Brooklyn, אבל הוא חרא משחק (לדעתי)

פורסם

אל תזלזל, עדיין המנוע הכי יפה בשוק, ועכשיו עם CE 3.0 שמותאם לקונסולות יהיה למפתחים יותר טוב לעשות פורטים ממשחקי הקונסולות למחשבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים