עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

רשום CoH ו-Crysis הזקנים... לא "כל מני" ::)

לא פעם אתרי השוואות הראו שיפורים במשחקים ש ATI לא תרחה להודיע עליהם.

• תגובות 2.4k
  • צפיות 349.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברור זה תמיד ככה, גם אצל אנוידיה, לפעמים יותר טוב לפעמים פחות טוב, אבל נהיה חכמים יותר אחרי השוואת ביצועים...

תסכים איתי שלא חוכמה לטעון בכזה ביטחון ל-10-20% שיפור בכל מני משחקים... על סמך 2-3 משחקים ספציפים מה-release notes בלבד.

פורסם

:xyxthumbs:

ה 20~ 30 אחוז ש NVIDIA ו ATI מצהירים הוא נתון מופרח לגמרי... אין לי מושג איזה חישוב הם עשו :-X

פורסם

היי

לפי בדיקה שלי עם דרייבר 9.6 וכרטיס HD4850 יש שיפור לטובה במשחק SIMS-3 ,אבל בCRYSIS WARHET ניראה לי הפוך , יש ירידה בבצועים .

רוני

פורסם

אחרי שהתקנית את 9.6 יש לי בעיה עם הרזולוציה, וב - DPI

כל פעם שהמחשב מופעל מחדש הרזולוציה חוזרת להיות 480/640 אי אפשר לשנות אותו דרך הממשק הרגיל של windows אלה רק דרך הממשק של הדריבר

גם ה - DPI נראה שמתאפסת בכל הפעלה מחדש והגופנים משארים קטנים למרות ש - windows מדווח שהוא שונה

HD4850 9.6

indows xp sp3 HE

תודה לעוזרים

פורסם

הם לא אמרו שיצאו דרייברים לכרטיסים הישנים כל 3 חודשים?

פורסם

לפי הזכור לי היה מדובר על חצי שנה

פורסם

:kopfpatsch:

פעם לפחות עוובחבלתי לערוך את הקבצים ולהתקין אבל על האחרון זה מקריס את המערכת

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל אני הפסקתי להתקין דרייברים חדשים... לפחות לא עד שיצא אחד עם שיפורים משמעותיים...

אני עם 9.4 - יציב ולא עושה בעיות. לא צריך יותר.

פורסם

בדרייברים החדשים יש שיפור לבעלי CF, יהיה מטומטם מצידך לא להתקין.

פורסם

לא מצאתי שום הוחכה לזה... יש לך?

תודה!

פורסם

היי

יש צורך לעשות בדיקת FPS עם תוכנה מסוימת (ידוע לכם איזו?) בכל משחק , פעם על דרייבר 9.4 או 9.5 ולאחר זאת להשוות FPS עם דרייבר 9.6,כי עם 9.6 ניראה לי שבFPS יש ירידה בCRISIS WARHET.

רוני

פורסם

אני לא יודע כמה אנשים פה זה מעניין.. אבל ב9.6 סודר הבאג המעצבן של הrotate tool בMaya..

זה היה ממש דפוק מ8.12 בערך.. ועכשיו תוקן... מי שעובד עם Maya שווה להתקין :xyxthumbs:

פורסם

היי

עם הדרייבר 9.6 אני מקבל מ32 FPS עד44 FPS במישחק CRYSIS WARHET ,על הגדרות ב MANISTREM עם כרטיס HD4850,ניראה לי למשחק הזה יש תאימות יותר עם NVIDIA,

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל אני הפסקתי להתקין דרייברים חדשים... לפחות לא עד שיצא אחד עם שיפורים משמעותיים...

אני עם 9.4 - יציב ולא עושה בעיות. לא צריך יותר.

כנ"ל אצלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים