עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

• תגובות 2.4k
  • צפיות 349.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ניראה כאילו אנשים לא כל כך מרוצים מהדרייבר החדש, הדבר היחיד שעובד בו זה התמיכה ב HD4770 (ואני בטוח שגם היא לא מושלמת).

פורסם
  • מחבר

בינתיים אני ממתין לRELEASE NOTES ומה שמוזר לי שזה עד עכשיו העמוד הראשי של הCCC עדיין לא עודכן בAMD

פורסם

יש שיפור בביצועים?

פורסם

עיינתי פה:

http://www.geeks3d.com/?p=4051

והופתעתי לגלות שעוד בדריבר 8.8 ATI הכינו "אופטימיזציה" ל-furmark שמורידה תדרים ביצועים לכרטיס ! ע"מ להוריד טמפ'.

זה קיים גם ב-9.5. ע"מ לבטל את זה צריך לכבות catalyst ai או לשנות את שם קובץ ההפעלה, והציון מוכפל

אז מה זה אומר... שכל הבדיקות שערכתם עם furmark עד היום לא שוות כלום ? או שכולכם ידעתם איך לעקוף את זה ? :errrr:

פורסם

זה לא נכון, עכשיו עשיתי 2 בנצמרקים והשארתי RIVATUNER ברקע וזה הראה תדרים של הסטוק 850-975 ואחרי זה של האוברקלוק 990-1150 בזמן המאמץ בדיקה. בשניהן הAI מופעל, למעשה כשהAI מופעל קיבלתי תוספת של 100 נקודות בבנצמרק של פורמרק

פורסם

אתה צודק, לפי הבדיקות שנערכו, אין שום שינוי לתדרים... הסירוס הפחית מפוטנציאל ה-GPU בדרך אחרת... אי אפשר להתווכח עם המספרים.

לפי התגובות, מדברים על חימום יתר ל-VMR's שלא מקוררים היטב, וגורמים לקריסות. ATI מצד אחד מגנים על הלקוחות, ועל עצמם כמובן.

אבל מצד שני, מה יקרה כשמשחק ינצל 100% GPU - גם לו יסרסו ביצועים ?

למעשה כשהAI מופעל קיבלתי תוספת של 100 נקודות בבנצמרק של פורמרק

^ זה כבר משנה את התמונה. אתה בטוח שבלי AI הציון נמוך יותר ?

אומנם הטענות היו לגבי 8.8 הישן, אבל geeks3d > אתר החדשות של ozone3d > היוצרים של furmark, טוענים שזה קיים גם ב-9.5

לא יכול לאמת כי אין לי כרטיס. ואני לא רוצה לחרוג מנושא הדיון עוד יותר. הבאתי את המידע, אתם תאמתו.

פורסם

אם אין הבדל בין מה שהורדנו למה שיצא ביום שני אז למה הוא יוצא ביום שני ולא היום ::)

בכל מקרה יש כמה בעיות עם 9.5 (למשל זה שאין סקינים), כניראה הם רוצים לסדר את זה.

פורסם

ה 9.5 החדש פתר לי בעיה שהתמודדתי איתה במשך יומיים מאז הרכישה (4890) של הסרות והתקנות של כל סוגי הדרייברים של ATI

הבעיה הייתה אי הצגת לשונית הOVERDRIVE דבר שמאוד הציק לי כי היה לי אותה עם הכרטיס הקודם (4870) בכל הגירסאות.

:xyxthumbs:

פורסם

שוחרר 9.5 רישמית

פורסם

מוזר הוא נותן לי 9.4 אחרון באתר הרשמי.

גם אצלי

פורסם

אולי זה כי 9.5 יצא לפני כשבועיים ל WIN 7 בגירסה לא מלאה. שיפרו תמיכה ב WIN7 והסיפו תמיכה ב HD4770, חוץ מזה לא ראיתי עוד הבדלים חשובים (אולי באגים :nixweiss: למרות שמאז שיש לי את ה 9.5 יש לי מידי פעם מסכים כחולים :pissed:).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים