עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

cryostasis לא יעבוד על הכרטיס שלך בכל מקרה. המשחק הזה לא עובד עם כרטיסים של ATI ובנוסף לכל גם דורש NVIDIA PHYSX. מפלצת פיסיקה בלי הרבה משחק :screwy: שיחקתי 5 דקות ומחקתי.

• תגובות 2.4k
  • צפיות 349.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבנתי שיש כמה שהמשחק כן פעל להם למרות הביצועים הגרועים.

בקשר לפיזיקס , נגיד והמשחק כן יעבוד אז בעיקרון מספיק להתקין את התוכנה לא?(כמו ב mirrors edge שהוא מבקש להתקין פיזיקס)

פורסם

cryostasis לא יעבוד על הכרטיס שלך בכל מקרה. המשחק הזה לא עובד עם כרטיסים של ATI ובנוסף לכל גם דורש NVIDIA PHYSX. מפלצת פיסיקה בלי הרבה משחק :screwy: שיחקתי 5 דקות ומחקתי.

עובד אצלי יופי.

פורסם

הבנתי שיש כמה שהמשחק כן פעל להם למרות הביצועים הגרועים.

בקשר לפיזיקס , נגיד והמשחק כן יעבוד אז בעיקרון מספיק להתקין את התוכנה לא?(כמו ב mirrors edge שהוא מבקש להתקין פיזיקס)

כן. הוא יעבוד אם תתקין את הפיזיקס. אבל יציג FPS נמוך יחסית מאחר וחישובי הפיזיקה יכבידו על המעבד הראשי (CPU)

האמת שגם עם האצת חומרה לפיזיקס הוא עדיין די כבד, לפחות על ה-8800GT שלי, אז כנראה שלא מצפה לך חווית משחק נעימה במיוחד.

אבל לא יזיק לנסות... שוחרר דמו למשחק אם אני לא טועה.

פורסם

כן. הוא יעבוד אם תתקין את הפיזיקס. אבל יציג FPS נמוך יחסית מאחר וחישובי הפיזיקה יכבידו על המעבד הראשי (CPU)

האמת שגם עם האצת חומרה לפיזיקס הוא עדיין די כבד, לפחות על ה-8800GT שלי, אז כנראה שלא מצפה לך חווית משחק נעימה במיוחד.

אבל לא יזיק לנסות... שוחרר דמו למשחק אם אני לא טועה.

טוב אז... ת'אמת שניסיתי והמשחק לא עובד בכלל...

הוא פשוט נתקע איך שאני מפעיל אותו ואז יש את המסך הכחול הזה שאומר שהמחשב הפסיק את הפעולה כדי לא לגרום נזק למחשב ואז שהוא רושם איפה היתה הבעיה בשם של הקובץ יש את המילה ATI...

אני לא מבין מה היתה הבעיה לתת תמיכה לATI??? זה כזה מטומטם...

פורסם

טוב אז... ת'אמת שניסיתי והמשחק לא עובד בכלל...

הוא פשוט נתקע איך שאני מפעיל אותו ואז יש את המסך הכחול הזה שאומר שהמחשב הפסיק את הפעולה כדי לא לגרום נזק למחשב ואז שהוא רושם איפה היתה הבעיה בשם של הקובץ יש את המילה ATI...

אני לא מבין מה היתה הבעיה לתת תמיכה לATI??? זה כזה מטומטם...

אם אתה מדבר על הדמו, אז גם אני ראיתי לא מעט תלונות על בעיות בהפעלה... לא חושב שזה ככה גם בגרסא המלאה, אלא אם כבר ניסית אותה.

פורסם

המשחק עובד בגירסה המלאה ולא נותן הודעות אבל ה FPS לא משהו, 9600GT יתן ביצועים כמו HD4850, גם ב GTA4 יש את הבעיה הזו וגם ב CRYSIS היה עד ש CRYTEK הבינו שלא כדאי להם ללכת יד ביד עם NVIDIA.

פורסם

ב - GTA 4 כבר לא.

בכל מקרה מספיק לדבר על המשחק הזה, יש עליו בטח דיון בפורום משחקים.

פורסם

לא שיש לו דיון ראשי... יש לו עוד אחד לבעיות טכניות

פורסם

הוא דיבר על CRYOSTASIS, אין עליו דיון ראשי באמת אבל יש אחד קטנטן.

ככה זה שהמשחק לא ממש מוצלח ולא מעניין אנשים (פלוס העובדה שהוא לא זכה ליותר מדי חשיפה).

בכל מקרה כמו שאמרתי כבר, זה הדיון לגבי בעיות במשחקים ספציפיים.

פורסם

בדיוק הזכרת לי...

בVELVET ASSASSIN כל המסך מלא בקווים צבעוניים... אני משתמש בגרסא ערוכה של 9.4 (שאמורה להיות בדיוק כמו 9.3)

למישהו יש בעיה עם 1950 גם על 9.3 (וווינדוס 7 אם זה משנה)?

פורסם

בדיוק הזכרת לי...

בVELVET ASSASSIN כל המסך מלא בקווים צבעוניים... אני משתמש בגרסא ערוכה של 9.4 (שאמורה להיות בדיוק כמו 9.3)

למישהו יש בעיה עם 1950 גם על 9.3 (וווינדוס 7 אם זה משנה)?

לי יש..

הוא לא מזהה את הדרייבר וכשאני מנסה להיכנס ל advance אז הוא לא נותן...

פורסם

זו בעיה ידועה... פתרתי אותה שלקחתי דרייבר של WIN7 (שלא מכיל תמיכה ל1950... איזה נחמדים ATI שחסמו לי גישה למערכת הפעלה) וערכתי אותו כדי שיתקין את עצמו על 1950

פורסם

אתה יכול להסביר לי בפרטי בבקשה?

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים