עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

אולי תפסיקו לחפש שיפורים בדרייבירים?... הם שיפרו כבר המווון! אני לא חושב שיש עוד איפה לשפר.

אז למה לשחרר עוד דרייבר?

ואגב, לכרטיס שלי(4870x2) יש בין 2 הליבות צ'יפ שאמור לגשר ביניהים ושATI אמרורים כאילו לפתוח אותו בעזרת דרייבר כשניצתרך

מישו יודע לגביי זה משו?

• תגובות 2.4k
  • צפיות 349.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המטרה העיקרית של דרייברים היא תיקון באגים/שיפור יציבות והוספת תמיכה.

פורסם

ועוד דבר קטן:

אני אישית עושה uninstall מלא לדרייבר(לא בסייף-מוד) עושה ריסטרט מתקין תדרייבר החדש וזהו...

זה בסדר או שעדיף לעלות בסייף-מוד לעשות uninstall ואז להתשמש באיזו תוכנת "דרייברסוויפר" ואז להתקין את הדרייבר החדש על סייף-מוד?

פורסם

ועוד דבר קטן:

אני אישית עושה uninstall מלא לדרייבר(לא בסייף-מוד) עושה ריסטרט מתקין תדרייבר החדש וזהו...

זה בסדר או שעדיף לעלות בסייף-מוד לעשות uninstall ואז להתשמש באיזו תוכנת "דרייברסוויפר" ואז להתקין את הדרייבר החדש על סייף-מוד?

אני חושב שאתה מגזים. אין צורך להסיר את הקובץ דרך הוספה והסרה, כי בתהליך ההתקנה של הדרייבר חדש, אתה נדרש, כחלק ההתקנה, להסיר את הדרייבר הישן.

כך אתה מקבל הסרה מובנית באמצעות קובץ ההתקנה של הדרייבר החדש.

לאחר ההסרה מתבצעת הפעלה מחדש, ולאחר מכן מתבעת התקנת הדרייבר החדש.

פורסם

ועוד דבר קטן:

עדיף, ליתר ביטחון, נכון שרוב הזמן אין הבדל אבל מאיפה לך לדעת מתי תיהיה אצלך איזו התנגשות בין הדרייברים...

פורסם

עדיף, ליתר ביטחון, נכון שרוב הזמן אין הבדל אבל מאיפה לך לדעת מתי תיהיה אצלך איזו התנגשות בין הדרייברים...

איזה התנגשות בין דרייברים?!........

מדובר בדרייברים של אותה חברה-ATI

ולכן היא יודעת מה היא עושה, מה עוד, שמן הסתם רוב הקבצים בדרייבר המעודכן, זהה לזה המוחלף.

פורסם

טוב...תראה תאריך הכתבה/מאמר ישן.

עד לפני זמן, תוכנת התקנת/עדכון דריייבר חדש של ATI לא כלל, באופן מובנה, את הסרת הדרייברים הקודמים, כתנאי להתקנה.

בגירסת 9.3 שמתי לב שישנה התכונה הזו (ב-9.1 לא היה ואת 9.2 לא התקנתי בכלל).

פורסם

בקיצור מה לגביי פתיחת הצ'יפ בין הליבות?מישו יודע משו לגביי זה ואולי מתיי זה יקרה?

פורסם

^^

לפי כתבות שמישהו הביא לפה לפני כמה זמן, כנראה שהside-port לא ייפתח מכיוון שהשיפור הוא אפסי לעומת התוספת מתח הגדולה שהכרטיס יזדקק לה.

פורסם

אז למה הם שמו את הצ'יפ מלחתחילה?!?!?!? :kopfpatsch:

דאמ ATI Sucks!!! :s07:

אפשר קישור לכתבות אגב?

פורסם

אחרי שהתקנתי daemon tools pro ועשיתי ריסט הווינדוס פתאום לא עולה יותר

הוא מגיע למסך כניסה איפה שמכניסים סיסמא ואז הוא נתקע לבערך 10 שניות ואז המסך מתעדכן ואז שוב נתקע ל10 שניות

אחרי שמצליחים להכניס סיסמא המסך נהיה שחור ל10 שניות ואז מופיע לשניה העכבר ואז נהיה שחור שוב

לפעמים המסך מאבד תצוגה(נורה ירוקה הופכת לכתומה)

ניסיתי להיכנס בSAFE MODE ואז למחוק את הדרייברים של DS ואז למחוק את כל השאר במצב רגיל ואז להתקין מחדש דרייברים אחרים אבל הבעיה מופיעה שוב אפילו עם דרייברים ישנים יותר

למישהו יש רעיון?

עריכה- בתשובה לtmpusr

מה עם SYSTEM RESTORE לתאריך קודם? ניסית?

אלא אם אתה ממש זקוק לכל התכונות של DT אתה יכול להשתמש כתחליף ב-VCD Control Tool מבית מיקרוסופט - פורטאבילית ופיצפונת. מסוגלת לעשות MOUNT לקבצי ISO בלבד.

זה בדיוק הקטע שאני לא מבין...

מחקתי לגמרי כל זכר לDT (כולל הSPTD שמגיע איתו) ועשיתי וידוא הריגה ע"י CCLEANER ובדיקה ידנית של הרג'יסטרי

פורסם

^

זה עדיין לא כמו SYSTEM RESTORE... נסה ודווח על התוצאות.

ד"א - CCLEANER היא תוכנה מסוכנת מאוד לשימוש לא זהיר... אני לא אוהב כאלה תוכנות פולשניות. לא סומך עליהן.

פורסם

בקשר לריסטור זה בעייתי...

עכשיו בדקתי וכנראה בגלל שהחלפתי את השם של הכונן C קצת אחרי שהתקנתי את ויסטה הריסטור לא עבד עליו (אלה על דיסק C אחר שמופיע כmissing)

פורסם

אז גגל קצת כדי לקבל את רשימת השינויים המלאה ש-DT עושה בזמן ההתקנה כדי שתוכל לשחזר את המצב הקודם (עבודה סיזיפית ומעצבנת וככל הנראה תידרש לקבצי מערכת מקוריים).

לחליפין, אם יש לך מחשב אחר אתה יכול להשתמש בתוכנות שמשוות את מצב המערכת לפני ואחרי התקנה ויוצרות רשימה ו/או BATCH להחזרת המצב לקדמותו.

* תגדיר נקודת שחזור לפני הכל

* "צלם" תמונת מצב לפני התקנת DT

* התקן DT

* "צלם" מצב אחרי כדי לקבל את הרשימה/BATCH

* הסר DT

* בצע שיחזור מערכת

עכשיו השתמש במידע הנ"ל כדי לשחזר את המערכת שלך.

נראה לי שאנחנו סוטים מנושא הדיון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים