עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

• תגובות 2.4k
  • צפיות 349.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק נציין שהתמונות הנ"ל מציגות את האימפלמנטציה שלהם (אוניברסיטת סרגוסה ואולפני lionhead ?) שנבדקה על 9800gtx+ ועל xbox360.

האימפלמנטציה של AMD יכולה לתת תוצאות שונות, אבל העיקרון דומה.

פורסם

מה לעזאזל הקשר הירוק בין AA לבין טסלציה?! :nixweiss::kopfpatsch:

http://www.iryokufx.com/mlaa/gallery/index.html

אותו דרקון שמופיע בUNIGINE HEAVEN שלאחר הפעלת הטסלציה פשוט נוספות בליטות וקסקסים מנופחים יותר WOW!!!

אסוציאציה קטנה.

פורסם

למי שהעדכון האחרון הפך לו כל גוון אפור לנגוע בורוד שגרם לו לרצות להתאבד כי הוא חשב שהמסך החדש שלו מזייף:

http://s3.imgimg.de/uploads/catalystred707b727cpng.png

שונא לעדכן דרייברים של כרטיסי מסך...כבר יותר פשוט ובטוח לקמפל ולהתקין קרנל.

פורסם

מה שנכון נכון!

כן גם אני נלחצתי בהתחלה אבל ישר חשדתי שזה זה...

ד"א העידכון האחרון פשוט לא מאפשר לי לעבור את ה850/4200 ב5850 שלי

כל פעם הוא נתקע באמצע ואומר שיש בעיה...וזה מתחיל לחרפן אותי

עוד מישהו עם הבעיה הזאת?

פורסם

מה מיוחד בדריבר ה OpenCL שמגיע ב AMD Catalyst™ Accelerated Parallel Processing (APP) Technology Edition ?

מה הוא מוסיף?

פורסם

1

פורסם
  • מחבר

באתר ה10.11 מופיע כבר יממה.. לא... יומיים

פורסם

בבקשה

OpenCL 1.1 conformance tests have not been run with this version of the ATI Catalyst Driver Suite in conjunction with the ATI Stream SDK v2.2. If you require an OpenCL 1.1 conformant driver, we recommend that you install the ATI Catalyst 10.10 Driver Suite

פורסם
  • מחבר

OpenCL 1.1 conformance tests have not been run with this version of the ATI Catalyst Driver Suite in conjunction with the ATI Stream SDK v2.2. If you require an OpenCL 1.1 conformant driver, we recommend that you install the ATI Catalyst 10.10 Driver Suite

ל-OPENCL 1.1 אין עמידה בתקנים בגרסא זאת של ATI CATALYST בהתאמה עם ATI STREAM SDK 2.2 (חבילת הפיתוח). אם אתה צריך דרייבר תומך בOPENCL 1.1 אנו ממליצים שתשתמש בדרייבר 10.10

אז למען השם רוני, בבקשה תשאל לגביי דברים במקום לקבוע עובדות שקריות?

תודה.

(עכשיו אתה מוזמן ללכת לכל הפוסטים שבהם כתבת שצריך את 10.10 ולערוך אותם בהצלחה!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים