עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

העדכון דרך STEAM התקין לי CCC בלי לשאול אותי >:(

• תגובות 2.4k
  • צפיות 349.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ולמה אתה מתלונן? CCC זה אחלה דבר.

פורסם

אבל לא תמיד רוצים אותו.... בכל מקרה סטים לא אמור להתקין דברים אופציונליים בלי לשאול אותך

פורסם

זה כתב לי שיש עדכון, אשרתי לו אתה עדכון ואז STEAM הוריד קובץ התקנה של משהו כמו 150M וההתקנה הרגילה של ATI התחילה בלי לשאול שאלות ובלי אפשרות לבחור מה להתקין ומה לא :P

פורסם

ה Catalyst עושה להרבה מאוד אנשים הרבה מאוד בעיות ,לכן אני משער שהוא מעדיף להשתמש ב ATI Tray Tools במקום.

פורסם

האמת שאני לחצתי במקרה על התפריט ב STEAM לבדוק אם יש עדכוני תוכנה וראיתי את ה עדכוו החדש שהם הוסיפו .

זה קצת הלחיץ אותי כשראיתי מסך שחור באמצע ההתקנה חשבתי הנה הולך המסך לעזאזל ( חחח ) אבל אחר כך הוא לא ביקש בכלל אתחול מחשב , אני יכול לומר שזאת יוזמה מבורכת אבל כדאי שינסו שם ב STEAM לבדוק אפשרויות שזה ייצור לאנשים בעיות.

:bash::s07: :s05:

פורסם

תמיד יש מסך שחור באמצע :P

יש לי ATT, אני משתמש בו בשביל לשלוט במאוורר וכי הוא לא משתמש בהרבה זיכרון, בגלל זה לא רציתי את CCC... בסדר נעבוד עם שניהם ניראה מה יקרה :P

פורסם

לשלוט במאווררים ?

חיפשתי אם יש אפשרות לבניית פרופיל ולא מצאתי... יש כזה דבר ?!

או רק לקבוע אחוז מסויים וקבוע...?

פורסם

ככה בשקט בשקט יצא כבר-10.9

באתר הרישמי

פורסם

^^^

פירסמתי כבר בעמוד הקודם..

פורסם

בקשר לHOTFIX:

Applicable Products:

This article applies to the following configuration(s):

* Hardware

o ATI Radeon HD 4870 X2 series of products

o ATI Radeon HD 4850 X2 series of products

* Operating System

o Windows 7 32-bit Edition

o Windows 7 64-bit Edition

o Windows Vista 32-bit Edition

o Windows Vista 64-bit Edition

פורסם

גם 10.9 וגם 10.8 עושה לי בעיות עם משחקים של popcap כמו plants vs. zombies, bejeweled וכו'.

ניסיתי להסיר לגמרי ולהתקין מחדש אבל זה לא עוזר. כשאני חוזר ל 10.6 אין לי את הבעיה הזאת.

עוד מישהו נתקל בבעיה דומה?

מישהו יודע מה אפשר לעשות?

אולי זה הגדרות חדשות שנוספו בגרסאות החדשות שצריך לשנות?

פורסם

^ רשום שה-hotfix 10.9a מתקן:

Intermittent hangs with Pop Cap games in a system with an ATI Radeon series graphics card installed

מצד שני הוא מיועד לכפולי ליבה :nixweiss:

פורסם

חבר'ה. בעיה חמורה:

ניסיתי, בשיא טיפושתי להתקין דרייברים דרך סטים ( :bash:), ההתקנה נכשלה.. הדרייבר איכשהו נמחק, ומאז אני לא מצליח להתקין דרייבר של כרטיס מסך. כשמופיעה לי השגיאה שקובץ ה-INF חסר.

ממש נוראי לעבוד בלי דרייבר, מה עושים?

HD4870

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים